Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

új teló?!?!?!?
Vki esetleg nem tudja milyen moci rezója mehet rá tsre?Gondolom elég sok ...Kis átalakítás az nem gond..
Elsőre eltaláltad
Mi van a dobbam? Perforált cső meg üveggyapot?
Új kipufról rakok képet..
Sziasztok Suzukisok! Valaki tudna nekem segíteni? Unokaöcsémnek Ts125x-e van,és nem tudnátok ajánlani üzletet,vagy webshopot,ahol olcsó tulméretes dugattyút lehetne venni? Még alapméretes a gépe.Előre is köszi.Üdv:Krisztián.
Helló BRIAN6 nak van eladó harmónikája a telóra!ÍRJ neki!
Keresek suzuki tsr 125-hoz (93-as évj.) teleszkópszárvédő műanyag harmonikát. Valamint kilóméteróra spirált meghajtó részt (ami a két villa közt van a kerék jobb oldalán...

Aki tud az kérem segítsen.... telsz.0630/98-14-520
SZOMBATON EBSZŐNYBÁNYA ENDURO CROSS, VASÁRNAP ENDURO verseny! Azt hiszem 10 kor kezdődik.....
hali. Hát az h 1esbe kidobja a seggét az nem akkora dicsőség ,a power lehet h csak tényleg be van állva szedd szét pucováld meg!Légszűrőt takariccsál:) meg amiket 1 ien motor megkövetel!Anélkül h szét ne szednéd senki nem tud okosat mondani....( amúgy 1 fos ahogy a power megvan oldva a TSR eknél .....de hát ez van ezzel kell siratóra menni...
de nem emeli meg az elejét ( kivive ha egy nagyon kicsit rásegitek a kuplunggal)
ja meg a mociban is érzem h több erő lenne, mert pl egyesban kb 2/3 gázra kipörög a hátsó kerék és oladlra basza ki
Bocsi h ide irok de nincsen RMX 250 es topik.

Nemrég vettem egy 250 es rmx-et és lehet h beleestem abba a hibába h nem néztem át kellő keppen.

Azt tudtam leszürni,h nem jó a power szelep( vagy néha mintha nyitna egy kicsit) nem tom .
A motor még nem szedtem szét.

A power szeleppel szeretnék pár kérdést feltenni:
--- lehet e olyan baja h csak egy tisztitás kell neki és semmi baja sem lesz ( az olaj kokszoló hatására gondolok)
--- az power elektronikája honnan kapja a jelet h hány ezres fordulaton pörög a moci illetve h h helyeszkedik el a motorban
--- a gyengébb változattban milyen power szelep van ( mágneses vagy mechanikus) ?
hali bocs hogy belevau:)de én ma mentem egy ts-x el és köszönöm..a DT utol sem éri..nagyon pörög a dt ehhez képest túra enduro:) mindegy nem fikázom mrt motor-motor..de ha lehetne én suzukit választanám..üdv
Szisztok
Kéne gy kis segítség
Ts50-em van, és ugye 12000-et pörög, ki is pörögte eddig, csak most olyat csinál, hogy 7-8000nél elkezd dadogni meg rángatni úgyhogy nem tudom mi lehet vele... mondták már azt is, hogy a tekercs lehet a szar... nemtoudom
előre is köszi
Nem tudjátok hogy van-e valahol a 200as blokkra sportdob? Az Arrow pl. gyárt kétüteműre, de csak 125ösre láttam eddig...
ott van furulya? nem a kipufogó végén van furulya a dobban?
nekem van egy fordulatszámmérő spirálom csak egy kicsit kiszakadt
az probléma?
fejidomodat hogy raktad fel (csatlakozókra gondolok) ?
Hello, kéne a segítségetek. Van egy suzuki tsr 125-ösöm, és a kipufogóba az első résznél ahogy kilyön a hengertől ott van egy nagy öblös rész. Na abban van egy furuly vagymicsoda szóval ha az nincs benne az baj? Meg az egyik power be van égve, és ha azt kiszedem lesz valami baja mert az egyik el van kopva, a másik meg be van égve. De ha tudtok eladó pwert az is érdekel élőre is kössz.
Engem meg a fordulátszámmérő spirál érdekelne! Vki nem tudja esetleg,hogy más típusú motor spirálja stimmelhet-e bele?
Egy kilométeróra spirálra lenne szükségem tsr200-hoz. Esetleg nincs valakinek elfekvőben? szívesen megvásárolnám, és egy első lánckerék védőt is.
Gondolom nitrohigítóval szedted le. Vagy nem?
eladó suzuki tsr 125/50 nagyon jó műszaki és esztétikai állapotban
Sztem gyárilag nem, de előző tulaj busnyázott rá vmi festést, de azt már higítóval nagyrészt eltávolítotam, elöl meg ugye új sárvédő,fejidom van....
Nem is voltak lefestve?