Hellótok!
Én csütörtökön vettem egy TS-R 200-at.
Ha valaki tud bármilyen robbantott rajzot vagy valami komolyabb info-t a motorrol.
Légyszi linkeljen. :)
sziasztok
az lenne a kérdésem,hogy tud e valaki 125ös tsr hez eladó használt kilóméterórát és mennyiért
elég fontos lenne,meg még érdekelne lánc,lánckerekek ez is lehet használt de azért ne nagyon és még pár apróság de azok most nem sürgösek nagyon kösszi elöre is
Hali! Nekem is van egy Suzuki TSR 125-ös gépem és keresek rá egy gyári kipufogót nem tud valaki? Mert ami most van rajta az szörnyű hangos...gyárit sehol nem találok.
szevasztok sracok!
nem tudjatok hol es mennyiert tudok suzuki tsr 200ccm re komplett kipufogorendszert venni? elvileg a 125os é is jo ra.ha tudtok valamit irjatok
kosz
csa
én kicsit utánanéztem már a dugó árának. 28.000 Ft a dugó és asszem 6.000 a gyűrűk hozzá
nemtudja valaki mennyibe kerul egy dugo tsr 200ba na meg a furas arat?
Én csütörtökön vettem egy TS-R 200-at.
Ha valaki tud bármilyen robbantott rajzot vagy valami komolyabb info-t a motorrol.
Légyszi linkeljen. :)
az lenne a kérdésem,hogy tud e valaki 125ös tsr hez eladó használt kilóméterórát és mennyiért
elég fontos lenne,meg még érdekelne lánc,lánckerekek ez is lehet használt de azért ne nagyon és még pár apróság de azok most nem sürgösek nagyon kösszi elöre is
eredetit nem kaptad hozzá?
A gép:
de tsr re nem gyártanak asszem kipufogót (ami pont tsr re van fejlesztve) de lehet kapni
nem tudjatok hol es mennyiert tudok suzuki tsr 200ccm re komplett kipufogorendszert venni? elvileg a 125os é is jo ra.ha tudtok valamit irjatok
kosz
csa