Huu hát teljesen kész vagyok ettől a TL bandától!! Iszonyúan jól éreztük magunkat Tornyinéval, és hatalmasat csalódtunk ebben a találkozóban! Hozzáteszem POZITÍVAN!
No szóval akkor júliusban szeretnénk megtartani a II. TL találkozót itt zala megyében, Zalaegerszegtől 15 km-re Nemeshetésen. Minden adott csak TL -ek kellenek, no meg 1 RF! Remélem mindenki eljön, még az is aki az elsőre nem jött el!
Lassan nekiugrok a webünknek és mutatom a mintát!!!!!!!!! TL Club!!!!!!!!!!!!!!!!
A baj hogy nem tudom senki MSN címét sajna.
Magam és Rock nevében írok!
Dinókám! Tasiék rendben hazaértek, hívott tegnap telefonon! Az embert, akinek a nevét nem mondjuk ki,nem felejtjük, nem is tudnánk, azóta pedig történt egy s más...majd msn-en! Nagyon örülünk, hogy megismertünk, puszi a 3 csajszinak, és jó hogy rendben hazaértél!
Mindenki!
Eszméletlen buli volt, én személy szerint régen éreztem magam ilyen jól, még a szülinapi bulimat is fölülmúlta! Köszönet érte Tasinak, hogy megszervezte!
Bobó!
Imádlak-unk, régen találkoztunk ennyire jó sráccal, önzetlen, közvetlen ,udvarias!És hát nem utolsó sorban királyul nyomod az egykereket és miegymást... Majd privát dumcsizunk, és fennt szeretnénk tartani veled a kapcsolatot!
Tarka és Tarkáné!
Jókat röhögtünk együtt, többször meg kell majd ismételnünk!Tornyiék már szervezik a következő találkozót, ott folytatjuk..... , és itt természetesen továbbra is húzni fogom a búrád!
Tasi, Tasiné!
Veletek is jó volt személyesen találkozni! Majd legközelebb talán nem mentek olyan korán aludni...
Tasiné nagyon jó fej, Tasikám becsüld meg!
Tornyi és Tornyiné!
Veletek mindent kidumálunk itthon! Jó hogy végül mégis el tudtatok jönni!
Éljen a CAMÉLEON TL CLUB!!!
Aztán keressük egymást mindenkivel msn-en!
5 perce nekem is sikerült hazaérkeznem 2darabban (én is egészben és Pirosszkám is egészben)
Tornyiéknak ill az egész családjának szeretném mégegyszer megköszönni, h a hírhedt ágyban aludhattam, a sok finom kajcsát, szeszes italt, és jókedvet!!!
Boborján drágám és Tarkáék remélem az elázásotokat mára kihevertétek, és épen egészben vagytok!!!!
Tasi mester nem jelentkeztél h haza érkeztél e ???!!!! Minden ok????
Ancsa Rock: megnéztem Tornyiéknél a street bemutatót, és igen fasza volt!!!! Üdv a két gyerkőcnek is, és ne feledkezzünk meg az emberről akinek nem mondjuk ki a nevét!!!!!
Mondhatom Camélon nevében is h über fasza buli volt, és remélem mihamarabb ismét egybe vergubálódik a banda!!!!!!!!!!
Tarkáék és Boborján: Remélem már jól vagytok, hallottuk, hogy jól eláztatok. Forró fürdő, ami gondolom már rég megvolt, és pihi. Mi is azt tesszük, mert álmosak vagyunk, Dinot elszállásoltuk, kapott egy szobát nálunk, jó helyen van. Azért mi is megáztunk hazafelé.
Izgalommal telve vártuk a TL talit, de nem gondoltuk volna, hogy ilyen jól sikerül, nagyon jól éreztük magunkat! Mindenki szimpi, kedves, aranyos, egy jó kis banda verbuválódott össze. Ahogy Tornyi mondta, a következő tali itt lesz nálunk, és mindenkinek kötelező megjelenni!
Látom jó volt a hangulat a TL talin.
Tasi! Ne haragudj, de nem voltam olyan hangulatban,hogy ott legyek. Ég is a pofám,h az utolsó pillanatban lemondtam.
Szia V2bali!
Köszönöm az elismerést!
Én pedig ezúton gratulálok a gépeidhez!!!
Szóval a hasidom szerintem felmegy a S-re is! De solymáron a műhelyben fel tudjuk próbálni !
Anyagiakról pedíg inkább msn-en: én már felvettelek, de zoltan_stempin@vipmail.hu
Egyébként S-re van komplett idomgarnitúrám: oldalak-fej egyben lámpanyílás nélkül
akár anyagában színezett üvegszálból, vagy karbonból
Széles utat!
Tornyi csalódtam az SV-t kihagytad