Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Senki nem mondta hogy a gyári elektronika nem írható, de csak 3 terhelési tartományban (low - mid - high rpm) és 5%os lépésekben maximum plusz mínusz 15%ig
Jók a Prop-tech-esek, és elég olcsók is. A nagy Ágó szerint nem írható gyári elektronikát simán írják... Nem csodálkozok, a tulaj a Suzukinál volt valami mérnök...
A propteches srácok jó arcok és nagyon korrektek. Sztem vidd nyugodtan. Én voltam már náluk. Nagyon segítőkészek. Nem tudok róluk semmi rosszat mondani.
nem mondja de tuti a gittet takarja el
mé' fekete a váz?
mé' festetted le?
nem merem sokaig egykereken fent tartani miota kivillant 1szer az oilnyomas,de minek 2esben felrantani 1kerekre mikor mar 1-esben 1kereken van csak valtani kell
te valami egykerekező istenség lehetsz, mert lassan minden héten kerékre áll kettesben a motorod...
Szia. Jó lett nagyon. Van f.sza tőltésem. Köszi a segítséget. Ha lesz rá mód tényleg összefuthatnánk. Üdv. Laci
megtalaljuk egymast ,mitiszol?
szombaton gyussz?
1 foggal tobb hatra kezdesnek
de az en utott kopott tlr gyari attetellel is 2 ben 1kerora all
Nekem meg ez
Én jövök a bogaraidról ismerlek fel?
le párhuzamosítottad a két pirosat és feketét. innentől egy kerék. Jó motorozást.
Szia. Azt vettem meg amit Te javasoltál a Meteor-ban.
3sárga 1piros 1zöld
Én is remélem hogy jó lesz.
Ma kiderűl.
Majd megírom az eredményt.
Szeretem hallgatni ha 10 v2-es egyszerre gyorsul.
videóm közt találsz hangot...
A szívemet tönkreteszed a látvánnyal, a hangról most ne mert mentő kell.
nekem ez a vadriasztóm....
Hali
hány drótosat raktál bele. üres aksival vigyázz mert feszültség lökést kap az új szab és bajban vagy. Remélem jó a gép. Egyszer összefuthatnánk.
kicsit rövid lenne az a vezeték nem?
Sziasztok!
Tudja valaki hány fogas lánckereket illik rakni, hogy 2 ben is emelkedjen gázra?
Hát én is elhiheted
kurva kivancsi vagyok lesz e toltesed az uj cuccal
Mostmár mind1. Majd pénteken kiderűl, hogy mi lett az eredmény