Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 4 vagy 5 mm es vezetek is megteszi
Nincs bika kábelem.
nincs otthon autod?es bikakabeled?vettel autot a maradek pizbol ahogy olvasom a vididen,kocsirol siman beindithatod es tolt a mocid utanna
Ja és amit majdnem elfelejtettem leírni: vettem a mocira vadriasztót ami állítólag a menetszél által olyan hangot bocsájt ki ami k.vára zavarja az állatokat és inkább elkerülik.
Két kis pici sipra hasonlit, de tok áramvonalas meg minden.
Beraktam az első telok mellé a jobb és bal burkolat belsejére.
Sziasztok Mesterek.
Ma megjött az új feszabom. 15 pénz volt az utángyártott.
Felraktam a helyére ugye persze csatik nem sitmmeltek így forrasztgatás stb. Kapot egy kis ventilátort amit rákötöttem a helyzetjelzőre. Már kezdtem boldog lenni és kb 20:30-kor kitóltam a műhelyből. Inditom és mit felejtettem el csak? AZ AKKSIT feltőlteni én állat . Ugye az nem két perc így vissza a motor a garázsba kicsit dühöngve szitkozodva beballagtam lefeküdni.
Így ma szereltem legalább 5 órát és nem tudtam meg az eredményét. Rohadtul bosszant. Holnap meg nem érek rá kipróbálin. Így izgulhatok péntek délutánig ilyen az én szerencsém.
Szép éjjszakát mindenkinek
dunaharasztin tuti megcsinaljak,itt
hidegen kicsit nehezen gyujt 4re,sokat mutat a km oram.es ugy hallottam hogy utana kell allitani ha sportlegszurot es mas dobot kap.
mi a diagnozis szabad tudni?
motoros tali hetvegen rackeven
szevasztok!esztergomba szeretnem vinni a gepemet beallitatni a prop-tech-be.erdemes?jol dolgoznak ott nem csak vmi kamu muhely?mert a suzuki szervizben nem sokat tudtak segiteni(gyorben).koszi
mindig 6 ban kell tartani oszt nem kell kijelzzzzzoooooooo
Proptech, Gipro. Keress rá.
Csináltatott valaki olyan kijelzőt ami mutatja milyen sebességi fokozatban van a gép?Ha igen akkor engem érdekelne egy ilyen ketyere.
először valami kis gázégővel leégetném a nagyját, utána kisflexel csiszoló koronggal a maradékot, és a végén még drótkefével rámennék hogy biztos tiszta legyen
én így szoktam tuti módszer
kromofág
nem en raktam ra a bogarakat bocsi es le fogom mosni.hogyan kezdjem ?
Mint a gazdája. Önarckép....
Van itt valaki aki gyári dobot alakított át egy kis darabolással furással faragással?
Sziasztok. A hétvégén voltam kunmadáron és találtam egy gyöngyszemet nekem is remélem így fog kinézni már nyár végére...
köszi!
Regelni kell a bro-s oldalon, két héttel előtte nyitják meg a regisztrációt. Itt mindent infót megtalálsz ezzel kapcsolatban. 3x25 perc amúgy. Ne lepődj meg ,h nem leszel 25 percet a pályán,mert úgy van kitalálva,h az utolsó motorosnak is le kell mennie a 25. perc végére.
szép fekete...