Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

múlt héten kivittem "tesztelni"
jó volt már...
Ha az beleszámít én lementem ma az újságért a benzinkútra
én kurva jó áron vettem a tlr t tavaly nyár végén.
kemény 350000 ft ért igaz kellet bele egy vízpumpa az80000 ft meg egy aksi. ja és leovncsi dobokkal
Mi van veletek TL-es kollegák? Jó gatya időnk van. Remélem jövő héten már jobb lesz. Szombaton hozom el gépet én is.
Van már aki ebben az évben ment a géppel?
Szép motor. Az egyik legszebb
Pont ezaz hogy akkor csöpög ha használom...
Hétvégén megnézem mi van vele...
Szeretem, de mindenki tudja,hogy nem tökéletes...
Ok csak a mintát néztem és középre vezeti a széle felől.De ha ezt mutatja a forgásirány én nem kétlem
szét kell szedni, esetleg kicserélni újra a karmantyúkat...
...és többet kell használni a hátsóféket!
általában azoknak az embereknek van baja a karmantyúkkal-szimmeringekkel, akik hosszab időre kivonják a használatból a motort...
sajnos állásukban sokkal jobban amortizálódnak ezek a gumibigyók, mint strapa közben... nekem pl még soha nem kellett egy szimmeringet sem cserélnem se a telóban, se sehol, mert télen-nyáron mozgatva volt. kíváncsi leszek, hogy a két éves állásután hány helyen fogömleni az olaj...
Nagyon szép ez a gép. Pedig az S-ek nem tetszenek, de ez...
Rendesen van felszerelve ez egy vadi uj Metzeler sportech M3.
Szép De az első gumi nem fordítva van rajt?
Ma jo volt az idő készitettem képeket.
ne vard meg mig elesel
only tl1000r
hali

Hátsó fékmunkahenger csöpögéssel lehet valamit kezdeni?
A belső dugatyú mellett enged picit,és öszetaknyolja a felnit....
Tegnap láttam a quasimoto-nál egy rsv4-est...nem rossz. De a bent álló 999R jobban tetszett.
brembot kell rá tenni, mint az aprilia.
Plusz normális betét és fékolaj...
Nekem pályán se jön be a markolatig.
Elsőnek olajcsere, aztán meglátod. Ha nem segítsokat, akkor a felújítószett a barátod, meg a fémfékcső...
Fofekhenger,szetszed kimos kitakarit,osszerak,kiprobal,ha nem jo ujat kol venni
Mikor lett cserélve folyadék?
Sziasztok!
Fékgondjaim vannak kérlek segítsetek! Az első fékem ugyan még felkeményedik de nagyon bent és ha nagyon felmelegszik a drága akkor már teljesen rá kell húznom a markolatra! Próbáltam légteleníteni de nem segített, az olaj pedig nem jön belőle sehol és pumpálásra sem keményedik!
Mi a pöcs van vele?
Hol hasznalod a kozepso kepen szrelt format
Ez röhelyes a debreceni suzuki szalonban 29000Ft a pestiben meg 16000Ft az alsó kuplung munkahenger...