amig loszar van addig vereb is
enyimbe nevenincs ocso 8000tf-os van benne es tuti.
ami igaz az igaz en csak beinditasra hasznalom.
te valoszinu sebibe rakva kiengedett kuplungal oninditozol,de arra ott az elektromos moped.
nem az akksi téma, hanem cszs állandó tudálékossága.
általában mindenki szereti ha az okos hülyéskedik, de ha a hülye okoskodik azt már kevesebben bírják.
Sejtettem, hogy ennyire nagytudású vagy...
Miért nem egy Jászakku-t linkeltél be 2400-ért? Azt vártam volna tőled... Azzal ne is foglalkozz, hogy a mérete kurvára nem stimmel, meg az indítóárama jó ha egy robogót be tud indítani...
A TL-be való Yuasa-t meg elárulom, 20ezer alatt nemigen fogsz kapni sehol, és mivel nekem Yuasa akksim van, nem pedig Varta, ezért ennyi az ára.
Mellesleg nem kenyérre kell, úgyhogy ha még öt évig a polcon fog állni, az se érdekel...
Nos, nem basztam magam hanyatt az egetverő angoltudásod előtt(meg nem is értem, hogy miért kell ide angolul írni), meg az sem derült ki, hogy mi van a csapágyboltban... mindegy...
De ha elárulod, hogy ki motorozik a videón, amit linkeltél, dobok egy riszpekt-szmájlit!
belevalo 6500tf garival a faluban a csapagy boltban,de nem baj a tied es azert draga eszmei erteke is van tudom,na nesze neked kerestem elado blokkot ki is probatattam neked blokkkk
egy hónapot használtam, de már egy éve áll a polcon, úgyhogy bolti gari már nincs, csak én tudom garantálni, hogy hibátlan.
havonta töltögetem csepptöltővel, de már unom egy kicsit, meg amúgy se nagyon fogom még idén használni... szal aki motorozik, az többet ér vele mint én.
az ára fix 10ezer jmf.
Ha egy hónapot használtad akkor garis?
Amúgy mit kérsz érte? Lehet h be kell ruháznom egybe 3 nap állás után már nem akarja indítani csak ha rátöltök..
sziasztok! Én ma mentem egy 100-ast, de Sásdnál úgy kellett bebikázni, mert megálltam és baszott elindulni.milyen méretű aksi kell bele gyárilag.szerintem elment szarni. köszi
enyimbe nevenincs ocso 8000tf-os van benne es tuti.
ami igaz az igaz en csak beinditasra hasznalom.
te valoszinu sebibe rakva kiengedett kuplungal oninditozol,de arra ott az elektromos moped.
általában mindenki szereti ha az okos hülyéskedik, de ha a hülye okoskodik azt már kevesebben bírják.
Vedd meg a TopLát, neked azzal is kijön kerékre.
Miért nem egy Jászakku-t linkeltél be 2400-ért? Azt vártam volna tőled... Azzal ne is foglalkozz, hogy a mérete kurvára nem stimmel, meg az indítóárama jó ha egy robogót be tud indítani...
A TL-be való Yuasa-t meg elárulom, 20ezer alatt nemigen fogsz kapni sehol, és mivel nekem Yuasa akksim van, nem pedig Varta, ezért ennyi az ára.
Mellesleg nem kenyérre kell, úgyhogy ha még öt évig a polcon fog állni, az se érdekel...
De ha elárulod, hogy ki motorozik a videón, amit linkeltél, dobok egy riszpekt-szmájlit!
mijatököm 6500 a csapágyboltban a faluban? vagy mi van?
havonta töltögetem csepptöltővel, de már unom egy kicsit, meg amúgy se nagyon fogom még idén használni... szal aki motorozik, az többet ér vele mint én.
az ára fix 10ezer jmf.
Amúgy mit kérsz érte? Lehet h be kell ruháznom egybe 3 nap állás után már nem akarja indítani csak ha rátöltök..
egy hónapot volt a motoromban.
ha esetleg érdekel valakit...
Kapacitás Ah / 10 óra: 9,5
Feszültség: 12V
Indítóáram: 175A
Ho x szé x ma: 150x87x105 mm
Súly savval: 2,8 kg
(+) pólus / szellőző: bal