arra mondjuk biztos nem gondoltál, hogy a gyári dob van vagy nyolc kiló darabja! (plusz a rendszer), míg a Yoshi rendszer komplett nincs annyi...
egy rozsdamentes YoshiRS3-hoz képes meg sehol nincs a gyári dob kinézetre, hiába polírozod mint a bohócot...
a hangról meg már beszélt az előttem szóló...
Az én jövendőbelimen is gyári dob van de ennek ellenére nagyon brutál hangja van .
Annak idején ha felraktam a gixxerre a gyári dobot semmi hangja nem volt . Ez meg ahhoz képest brutális.
a motorom hangjat nem is hallom a bukoban tombolo szel miatt,de mas halja es azt mondjak itt a vilagvege vagy valami ..........felelmetes,sarga tlr-es haver yosibarat dobot hord es tettszik az is baszott hang de 1 eurot sem adnek ert de ha valaki adna ingyen szivesen eladnam valakinek
Inkább légy van addig nem?
Hallottál te már élőben Yoshimura rendszerrel TLR-t? Sztem nem, mert akkor már neked is olyanod lenne, és nem beszélnél hülyeségeket...
Latni kell: A gyari dobot a szuzuki gyar keszitette profin,nincs,nem latszik ,skf bilincs,popszegecs stb es a hangja? nem duborog,hanem muzsikal,kipolirozva gyonyoru,atfurva a furujat mar meg is jon a tekintelye is.Mindenki nagy becsben tartja mert ha le is veszi es felrak masik dobot valahol ott van a polcon a gyari dob is.en csak azt mondom eletemben soha nem fogok kolten 1 fillert sem masik josimurabarat,arro barro stb dobra .
regi mondas de igaz:amig loszar van addig vereb is
Én a helyedben egy ilyet akarnék mindenáron a gépre akasztani...
Amúgy még csak össze sem lehet hasonlítani a gixxer meg a tiller kipufogóját a hengerelrendezés miatt. Ha mindenáron két csövet akarsz, inkább a gixxerezer(k7-k8-k9) közösítőjét kéne valahogy felcuppantani, azon ugye két cső jön ki, amivel már lehet kezdeni valamit.
A TL kipufogója amúgy nagyjából úgy néz ki mint a képen...
Mikor lesz a tejbelevaló?