Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem viszem a többi pénzt márc 16.-ig.
De már előtte ott lszek vele
mikor bukhatod el a foglalot?
Köszi!
Gratula hozzá!
Sziasztok,
Lefogalóztam a gépet.
Márciúsban hozom el.
Juppíííííííííííííííí

remélem hogy nemsoká
3 hét múlva kész a motor
Sziasztok. Olyan moslék idő van nem tudom kipróbálni a motort. Mikor lesz már jó idő?
persze,azt ti csak hiszitek a mai vilagban minden csak made in china
Ehhez a kollekcióhoz nem passzol, mivel a tank amiről szó van japán.....
Persze, úgy elsőkerekezik.....
mert fekete es piros tankom meg nincs,csak terepszinu,es jol nezne ki a polcon,van hely boven meg
és akkor már kerékre áll gázelvételkor is?
Mivel S es így kisebb a mérete, kicsit kevesebb üzemanyagot tud tárolni, de nagyobb sűrűséggel tudja benyomni a hengerek felé, de zt te is tudhatnád!
és minek neked "S" tank?
tedd fel a vatera.hu ra 1 forintrol tndulo licitre minimal ar nelkul es meglatjuk valojaban mit er a tank,es en megigerem licitalok
Sziasztok!
Van 2db vadonatúj hibátlan gyári fényezésű TL 1000 S tankom originál csomagolásban az összes rögzítőelemmel. Az egyik piros, a másik fekete. Az ára igen baráti: 38eft/db. Ha érdekel, keress bátran: 20/3508433 v. mail (adatlap).
nalam alltalaban mindig motoros talalkozo van a fater motorral jon at mindig 1 heten 3x
amugy szivesen a dunakanyar felett az erdoben:kisinoc,torokmezon,van fasza turistahaz oda sok motoros befer ocso szallas,kaja,ja es szar katyus utak.oda szivesen elmennek motoros tarsakkal bameszkodni zabalni
Azt lehet már tudni hogy mikor lesz motorostalálkozó csaplarzsnél? Szívesen tiszteletemet tenném, nem lógnék ki szerénységemmel!
nemvel etlenul! tobbse bes egbe nis kibirja emelni ezat elejeeet.. dez tsnekde joban kele nene tudnod!
Jah, tényleg... Bocsesz...
Nekem is gyári dob van rajta,csak nincs bele...
Nem bírtam még épkézláb videót csinálni, mert minden videórecorder meghülyül tőle.
KIFÚRKÁLT gyári dobokkal
Gyári dobokkal!
csaplarzs-é hetedik felezőben is kiáll kerékre...
nem vagy vagány.

A gyári index cserélve lesz kis bubisra,nekem sem tetszik.
És nem tudom hogy kerékre áll e.
Olyan régóta nincs meg hogy másodikban kerekezzek vele.
Még egyesbe se nagyon megy. De mivel nem akarok rászokni nem is nagyon eröltetem... Előreláthatólag nincs pénzem chrash javitásra...

Lehet így nem vagyok vagány dehát lexarom..