Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akad "jónak mondható" bár lehet h ez csak az én véleményem de csongrád és bács kiskun megye nem a minőségi utakról híres...
megkerdezi elotte de leszoko fe;be van tefeled van jo aszfalt?
én is most vettem motul 5100 at, milyen áron sikerült hozzájutnod?
az nem probléma hogy nyomkodja a billentyűket de h mindig megtalálja a hozzászólás elküldése gombot háát
nem csirka hanem a fiam szorakozott
majd elmulik ne aggodj
hhhjbhhbhbh
büdös bunkó
A csirkét vedd le a billentyűzetről....
Ez már a múltkor sem volt jó poén....
Legalább van vagy 30 éves?
bhhmn hjh nb bhuuyuhh hhyuhefer
a fiam
hjum mmj bb bvcxzghhgtihjjhhhhhhkyijkjiuopriyrhiurrireoir0%hgngygj fjf gjgu vvbhgfhgdgtfttttttttedt5reyufy
jjjgyujfuyyyyyyyfruryyrrrrrrrrrrrrrrrrttttjjuugcxcxzsd
sdtfrfggfffftryrswareeggghhghhghh##khhhhh
kjk
uj#
lkl
l;
Én most vettem az enyémbe Motul 5100-ast. Remélem ezzel sem lesz gond. Gixxerbe mindig Motul-t tettem és soha nem volt bajom vele.
A srác a barátom volt. Az adatlapomon az utolsó képen vagyok vele. Kecskeméten és környékén csak a gokartpályát tudom ajánlani.
az enyém ette,de castrol bácsi valamit tud mert már nem eszi.
Kijelenthetjük hogy a tlr-s a legideálisabb gyorsasági motor,mindent egybe vetve:megjelenésében,árát,minőségét,teljesítmén
yét tekintve.
Nem ártana kitalálni rá hátulra kitámasztó kerekeket ne lehessen vele elcsúszni,mer abból aztán van baj bőven.
Nekem se eszi (pályán)
Hali!
mondhatjuk, hogy nekem már három blokk volt a motoromban, de egyik sem ette az olajat. szezononként 3 olajcsere volt az átlag (kb. 20000km...)
szal azért mert v2, még nem fogja enni az olajat!
Nem,én csak besegítek néha! szerintem nyugodtan viheted oda szervízbe, Erik ügyes szerelő!
vagy te szoktad szerelni ott a sasokat? mert ezzel nem vagyok képben, de a tesódat majd kifaggatom büfésnél
dehogy csak hogy nemrégóta csinálják , és lassan kéne vinnem szervizbe, és ugy tudom (legalábbis a multkor még igy volt) hogy a computer kiolvasáshoz-iráshoz nincs gépük , amire nekem szükségem lenne, mert nemtudom milyen progi van a gépen.
nem tudom h mire érted hogy értenek-e? valamit rosszul csináltak egy aprilián?
6000 km alatt általában 1-1,5 dl-t evett az enyém. Végig Castrol Actevo-val ment. Soha nem volt gond vele...