Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Suzuki TL 1000
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csaplarzs
szep a vas de a gyari index bunkos 1 kicsit.
vajon kerekre all e 2dik sebessegben gazadasra?
imrufo
bukógomba náájsz!
Runner01
Hali
Felraktam a bukógombát a végleges helyére,szerintem jól néz ki,és még véd is.Bár remélem nem lesz rá szükség de sose lehet tudni.
A második képen a zászló,az undorítóan eltávolított gyári matrica helyét takarja.Előző gazdi nem bízta a véletlenre...szike...
kis_sala
köszi. fasza
inkább marad a gixer 1000
Dino
Véleményem szerint ideje lenne felkelni!
tarka
mostmá' én sem....
tarka
há nem sikerült...
csaplarzs
nem tudok aludni
Dino
Szevaszka! Csak csaplarzs vezérünknek szerettem volna szerényebbnek tűnni....
tarka
pedig megtehetnéd...
helló jóbari.
csaplarzs
Dino
TL topicban, annyira nem sztárolom magam....
yehova
Kezd beindulni a motor piac. Most néztem hogy egyre több új hirdetés van fent és van egy csomó olcsó motor. Fogy az emberek pénze
.
imrufo
nem nagyon, nekem radiális cuccok vannak rajta... meg amúgy is, az enyémek is amortizálódtak a terheléstől...
imrufo
lehet, hogy a fejem bevertem egy picit...
szerencsére mindig sikerült full bőrben esnem, úgyhogy egy-két törésen kívül megúsztam a bukfenceket.
csaplarzs
fek kuplung karod van elado?
csaplarzs
imrufo
jaja, úgyhogy gyorsan cseréld ki a lánckerékcsapágyat, mielőtt neked is baj lenne miatta...
csaplarzs
de a ruha megvedett
a serulestol
bigoneoszi
Hüle...
Remélem nem lett komolyabb bajod mint, hogy meghülyültél...
csaplarzs
nem cserelt lanckerekcsapagyat es szetment neki a blokkkkkkkkkk
imrufo
nem bírta a kiképzést...
estem is egy párszor, meg hajtottam is, úgyhogy egyszercsak szétment a blokk. amiből estem mégegyet...
yehova
Mi lett vele? Miért bombáztad így szét?
bigoneoszi
Úúú bazz, nem lehet 1szerű. Nekem is állt a CB-m pont 1 szezont a blokktörés miatt... Kitartás Cimbi!
imrufo
na azt nemtom... talán nyáron lesz valami, de jövőre biztos össze lesz lapátolva a vas. de akkor kőkeményen odabaszósra.
❮❮
❮
…
690 / 1781
689
688
687
686
685
684
683
682
681
…
❯
❯❯
Felraktam a bukógombát a végleges helyére,szerintem jól néz ki,és még véd is.Bár remélem nem lesz rá szükség de sose lehet tudni.
A második képen a zászló,az undorítóan eltávolított gyári matrica helyét takarja.Előző gazdi nem bízta a véletlenre...szike...
helló jóbari.
szerencsére mindig sikerült full bőrben esnem, úgyhogy egy-két törésen kívül megúsztam a bukfenceket.
estem is egy párszor, meg hajtottam is, úgyhogy egyszercsak szétment a blokk. amiből estem mégegyet...