Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szep a vas de a gyari index bunkos 1 kicsit. vajon kerekre all e 2dik sebessegben gazadasra?
bukógomba náájsz!
Hali

Felraktam a bukógombát a végleges helyére,szerintem jól néz ki,és még véd is.Bár remélem nem lesz rá szükség de sose lehet tudni.

A második képen a zászló,az undorítóan eltávolított gyári matrica helyét takarja.Előző gazdi nem bízta a véletlenre...szike...
köszi. fasza inkább marad a gixer 1000
Véleményem szerint ideje lenne felkelni!
mostmá' én sem....
há nem sikerült...
nem tudok aludni
Szevaszka! Csak csaplarzs vezérünknek szerettem volna szerényebbnek tűnni....
pedig megtehetnéd...

helló jóbari.
TL topicban, annyira nem sztárolom magam....
Kezd beindulni a motor piac. Most néztem hogy egyre több új hirdetés van fent és van egy csomó olcsó motor. Fogy az emberek pénze .
nem nagyon, nekem radiális cuccok vannak rajta... meg amúgy is, az enyémek is amortizálódtak a terheléstől...
lehet, hogy a fejem bevertem egy picit...
szerencsére mindig sikerült full bőrben esnem, úgyhogy egy-két törésen kívül megúsztam a bukfenceket.
fek kuplung karod van elado?
jaja, úgyhogy gyorsan cseréld ki a lánckerékcsapágyat, mielőtt neked is baj lenne miatta...
de a ruha megvedett a serulestol
Hüle... Remélem nem lett komolyabb bajod mint, hogy meghülyültél...
nem cserelt lanckerekcsapagyat es szetment neki a blokkkkkkkkkk
nem bírta a kiképzést...
estem is egy párszor, meg hajtottam is, úgyhogy egyszercsak szétment a blokk. amiből estem mégegyet...
Mi lett vele? Miért bombáztad így szét?
Úúú bazz, nem lehet 1szerű. Nekem is állt a CB-m pont 1 szezont a blokktörés miatt... Kitartás Cimbi!
na azt nemtom... talán nyáron lesz valami, de jövőre biztos össze lesz lapátolva a vas. de akkor kőkeményen odabaszósra.