hát az úgy történt hogy
vittem szelephézag állításra, ahhoz le kell venni a tankot. leszívtam belőle a benzint, és levettem. egy kicsi még volt benne és hogy ne follyon ki az alján a benzin OKOOSSAN fejjel lefele tettem le, és annyira előrelátó voltam hogy egy hungarocell darabra tettem hogy ne is karcolódjon össze (nem is karcolódott)
szivárgott egy kicsit a benzin, és az feloldotta a hungarocellt, és ezek ketten meg lemarták a lakkot, festéket
úgy nézett ki mint egy rántotthús
szerintem ki lehet gittelni
nézd meg a gumit a bal elején kopott nyári
nem értem az ilyet miért kell ezen spórolni?
megérte az 50 EFt az életét?
(nekem a teherautóra úgy lett első gumi véve(látszódott a drót), hogy elmentem melót keresni!)
sok idióta
nem to mmivot amiziki noban mert nem jonb e balunkpe abolan mindeneset reinkaronalo dott ami t mondtal nezte misvolna elfe l jetettetttetetemho gymenne mm kell kin t maradtottottan min daza am ita bekelll tt kimaradtegyebeü nanembaj majdcsa kmentemfü rdenininin...
es akkor ne m oltattadbe ma gada t a negyhegyketto ellen?az fe d kivelja r hama r mg i s kerdez hete m, vagy csa keg yutt ment ekmozi meg afordnak aziz ejet sem kerdezette mmeg maerta szelephez aggal voltam elhavazodacskodvade azert figyeltem a kerdes miis vot?
ez fertozes 30 perc nagymotorozas igen egeszseges ilyen hidegben ebed utan segit kaloriat egetni.
es jo gyakorlas vezetestechnikat tanulni.ha nem vagy magadban biztos jo alkalom gurulgatni finoman .
vittem szelephézag állításra, ahhoz le kell venni a tankot. leszívtam belőle a benzint, és levettem. egy kicsi még volt benne és hogy ne follyon ki az alján a benzin OKOOSSAN fejjel lefele tettem le, és annyira előrelátó voltam hogy egy hungarocell darabra tettem hogy ne is karcolódjon össze (nem is karcolódott)
szivárgott egy kicsit a benzin, és az feloldotta a hungarocellt, és ezek ketten meg lemarták a lakkot, festéket
úgy nézett ki mint egy rántotthús
újra kell festeni a tankom, mert okoos voltam
ismerösöm péntek éjel ment fel az égbe nagy busz frontálisan belementköd
nézd meg a gumit a bal elején kopott nyári
nem értem az ilyet miért kell ezen spórolni?
megérte az 50 EFt az életét?
(nekem a teherautóra úgy lett első gumi véve(látszódott a drót), hogy elmentem melót keresni!)
sok idióta
bocs..
mind1 mostmara holnap is beinditom es ha mar jar a vas gurulok is 1et
es jo gyakorlas vezetestechnikat tanulni.ha nem vagy magadban biztos jo alkalom gurulgatni finoman .
egyenesben azé' lehet húzni...
nem lehet fékezni, nem lehet gázt húzni, nem lehet dönteni, deviszont hideg van!