Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és gratulálunk
a rántotthúst szeressük
hát az úgy történt hogy
vittem szelephézag állításra, ahhoz le kell venni a tankot. leszívtam belőle a benzint, és levettem. egy kicsi még volt benne és hogy ne follyon ki az alján a benzin OKOOSSAN fejjel lefele tettem le, és annyira előrelátó voltam hogy egy hungarocell darabra tettem hogy ne is karcolódjon össze (nem is karcolódott)
szivárgott egy kicsit a benzin, és az feloldotta a hungarocellt, és ezek ketten meg lemarták a lakkot, festéket
úgy nézett ki mint egy rántotthús
meseljelmar mivan mit tettel?
köszi
Itt minden motoré megvan, én is innen néztem le: http://www.colorrite.com/
meg tudnátok mondani hogy hol találom meg a motor színkódját?
újra kell festeni a tankom, mert okoos voltam
van eset amikor tökmindegy milyen gumi van rajta,de igazad van.
ismerösöm péntek éjel ment fel az égbe nagy busz frontálisan belementköd
szerintem ki lehet gittelni
nézd meg a gumit a bal elején kopott nyári
nem értem az ilyet miért kell ezen spórolni?
megérte az 50 EFt az életét?
(nekem a teherautóra úgy lett első gumi véve(látszódott a drót), hogy elmentem melót keresni!)
sok idióta
langlovagok.hu volkswagen tuira hengerfelyes?
ijal te is vmit tl fiu r
nem muszáj én jól szórakozom
Egy idő után már nem túl vicces olvasni ezt a sok xart...
bocs..
nem to mmivot amiziki noban mert nem jonb e balunkpe abolan mindeneset reinkaronalo dott ami t mondtal nezte misvolna elfe l jetettetttetetemho gymenne mm kell kin t maradtottottan min daza am ita bekelll tt kimaradtegyebeü nanembaj majdcsa kmentemfü rdenininin...
felvettem a bukomat de ugy se naon ertem a szot ford szelep nem jo es moziban voltal ez igazlehet
es akkor ne m oltattadbe ma gada t a negyhegyketto ellen?az fe d kivelja r hama r mg i s kerdez hete m, vagy csa keg yutt ment ekmozi meg afordnak aziz ejet sem kerdezette mmeg maerta szelephez aggal voltam elhavazodacskodvade azert figyeltem a kerdes miis vot?
az fertozes nem oda volt szanva de oda ment
mind1 mostmara holnap is beinditom es ha mar jar a vas gurulok is 1et
demos t mics oda? felora s ferto zés? es az a egeszseges? vmi?
ez fertozes 30 perc nagymotorozas igen egeszseges ilyen hidegben ebed utan segit kaloriat egetni.
es jo gyakorlas vezetestechnikat tanulni.ha nem vagy magadban biztos jo alkalom gurulgatni finoman .
tapasztaltam én is.
egyenesben azé' lehet húzni...
Mindíg rosszul olvastál korai időpontokban.....
miért jó ilyen időben motorozni?
nem lehet fékezni, nem lehet gázt húzni, nem lehet dönteni, deviszont hideg van!
bakszi. harmoszorr lekkett leolvasnim merre rajotemm mita kerszir ni.