Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az árkérdésbe nagyon nem folynék bele. Bele lett számolva másmilyen motor s az árába, de kb 600 al lehet számolni.
A km sok benne, de másik motoroknál kevesebb km volt rosszabb állapottal.
buék minden fau kettesnek és gazdáiknak.
kicsit megkésve de
az asszony okmányirodában dolgozik, azt mondta hogy nem változott jan. 1.el
Köszi. Remélem nem sokat változott.
Te mennyiért vetted a vasat?
Nagyon szép. Grat hozzá.
Hali! Most nem tudom január 1 el emelkedett e valami, de októberben ennyi volt. Átírási illeték 24000 + 6000 törzskönyv + 6000 az új forgalmi + 17000 az eredetiségvizsgálat. Nekem ezek rémlenek.
Sziasztok. Szerintetek mennyibe fáj majd egy tl 1000 s átíratása?
Megnéztem a biztosítás 33eFt lesz egy évre. Az egész átírás 50eFt-ből kijön szerintetek?
Kilóméterekben gazdag,baleset és hatóságmentes BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
ha befagy a duna meek korizni oda issss
béjújékát minden motorosnak, különösen egyetlen csaplarzs nek a hihetetlen és egyedülálló korcsolyázó motorosnak........
1984 passat porlasztó csere 10 ezer forint, anyaggal együtt
Elég sokmindent megcsinálok, auto kuplungozás, néhány futómű probléma, ezt-azt.
de a szelep állítást nem merem bevállalni
igen jo a meglatasod igy is kell csinalni nem jatek ez fincsi muszer precizitast kivan.isten alldjon engem hogy ez a szakmam ha szerelohoz kellenen vinnem a vasaimat csak biciglim lenne.pl 2006-os A4 4 porlasztocsere 435ezer 22ezer volt a munkadijam,
Annak ellenére, hogy ugye nem ijedek meg a motorszereléstől, a szelepállításhoz én is igénybe venném olyan ember segítségét, aki már csinált olyat. még ha az egy szervíz is...
Boldog újévet minden motorosnak!
Onnan veszem hogy óra szerint 31 ezer van benne, és esedékes lett!
Valószínű hogy megmérni én is megtudnám, lehet hogy beállítani is, de ez az első nagy motorom, és nem tudom hogy hogy kell, az mz-n simán megcsináltam
lebeszéltem velük elviszem hogy csak a szelep fedelet kelljen nekik levenni, és meg is várom hogy megcsinálják!
max 30 ba kerül! egy blokk 1000 euro körül! és ha valami gebasz van még mindig tudok menni reklamálni hogy elbaszták!
Nyomatékban gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
Boldog és baleset mentes új évet mindenkinek! .
azt te honnan veszed?hogy szelepet kell allitani?az nem kerul penzbe hogy megnezd a hezagot ingyen van es ha nem kell allitani,megusztal huszon ezret,nekem senki ne mondja a mai vilagon rajtam kivul van olyan ember aki nem huzna le a masikat,ha elviszed lapkazni a vasat es ha nem kell allitani rajta ok ugy is azt mondjak majd hogy kellett,ha csak ott nem allsz felettuk es ellenorzod
ok köszi!

akkor oda viszem
Az lesz az!
régebben ajánlottad a gyöngyösi motor szervízt azt ahol Végh Jana is volt! Az az omega motors volt? Mennem kéne egy kis szelep állításra!
Boldog Újévet Kivánok Mindenkinek.
(előre is)
kissebb lanckereket kell hátulra rakni és lóerőt növelni
300km/h felett már egészen izgi minden.ja hogy csinalt valaki 1200ccm et a tlr bül?