Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minek?en levettem a spoiler ne legyenbaja ha ledob a lovam
a turazast ne evvel a mocival kepzeld el 160 km/h alatt a tankon tamaszkodva kenyelmes a felett mar a menetszel tart fent,ez a vas nyelezesre jo 1edul a-bol b-be eljutni elmenydusan,sok elozes 1kero stb.eszik mint az allat 160 felett penz legyen nalad boven ha elindulsz.benzinkuton ha elindulsz mindenki teged nez mi ez a menydorges,itt magyarba erdemes hatra nagyobb lanckereket rakni utosebb a hatas gyorsitasnal es 270,280 at ugy is megy.ha nem dob le magarol a gep sokat nem kell ra kolteni,ha ki adreralinoztad magad raulhetsz a turagepedre es mehetsz turazni
Csináltattam,bukógombát ilyen lett.(a felni is most lett porfestve)
Hali

Fogyasztás:
Városban: 7-7,5L
Kint 160ig: 5,5-6L

Ha a kormány alól kiszedsz minden hézagolót akkor viszonylag kényelmes űléspoziciót kapsz. Gyári felállásban elég fekvős.
Elvileg a hátsó ülés kényelmesnek mondható,barátnőm szerint,de nyilván ez pilóta függő is. Ha állat módjára mész akkor bizony hamar elfárad az utas.
Sziasztok!
Szemezek egy ilyen gépezettel, elég jó árban van, extrákkal, igaz külföldi. Olvasgattam teszteket, itt is, máshol is. Érdekelne hogy valósan kb. mennyi a fogyasztása. Én utcán használnám, túrázni, kétszeméllyel. Sportos, kényelmetlen annyira (főleg hátul) hogy ennek a célnak nem felene meg?
valami olyasmi...
Hmmm...jah, h meg van hasalva a blokkod? Nemtudtam, h a tiéd ment szét. Amúgy mitől? A sok kerekezéstől? Kikönyökölt?

Ülj csak szépen előre!
Ettől durrogni fog a bab után......
az a faház egyikőnknek innen a topikból nagyon emlékezetes lehet...
vótmá'olyan...csak régen..most találtam ezt a képet
lennvótá' tornyiékál?
engem is erdekelne de elobb kiprobalom ezeket 110ft/db volt a vasboltban
Porondmesterként derítené a társaságot, természetesen ekezetek nelkul....
Jájj...
Tőlem hívhatod, bár nem vagyok mazochista, valahogy túlélem...
Nekem most annyira nem kell, mert blokk nélkül max a farkamra tudnám akasztani dísznek...
Mit szólnál ha meghívnák a doktort is, csaplarzs személyében?
Csak mert a Cimborámnak most rendelek, aztán írják mind a kettőt.
Akkor inkább Iridiumost rendelek neki.
Érdekel téged is? 2500/db áron Iridiumos NGK?
A kétpólusú CR9EK-t... mondjuk kétszer is sikerült bevásárolnom a hamisítványból, mindkétszer letört az egyik pólus, és szétbaszta a hengerfejet... Oda kell figyelni! Legközelebb viszont az irídiumosat veszem majd próbaképp...
A másikra válaszolj...
Felénk nem nagyflex-kővágókorong összeállítással szoktak polírozni, úgyhogy annyi talán mégse fog lejönni róla...
Te milyen gyertyát használsz?
Iridiumos CR9EIX-et vagy a kétpólusú CR9EK-t?
ALAP!