Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladod vomelyik rucidat?hatha tudunk bzniszelni?
ha en elesek a tlr emmmel mar elni sem lesz kedvem nem hogy magamra gondoljak,a kek szin volt ami megvetette velem a rucit feketevel szabja be szucs,protektorok miatt kedezni is akartam hova es mit varassak bele?
baromi nehez a ruci sulyra a tied is?
szerintem 20eves siman van vastag selyem beleses
retros
szinte szelem lakik benne
most őszintén, ez mi a búbánatos fitymanyesedék a képen?
ez maximum a melegfelvonuláson véd meg a hirtelen felindulásból elkövetett analizálástól. vagy még attól se...
azért a TL már egy olyan motor amihez illik normális védőcuccot szerezni. már csak azért is, mert 10-zel is képes úgy belebaszni a betonba, hogy beszarsz...
én már csak tudom..
meg azt is tudom, hogy sokba kerül a jó cucc, én se vagyok dollárpapa, de nekem pl az életem többet ér, minthogy blokk kerüljön a motoromba(amúgy sincs rá pénzem...)
Te! Ezt a gúnyát láttam a Mad Max-ben! Sikerült megvenned?
szucsnel van a ruha nem sikerult lefogyni
inkább mint a holnaphúsz
vagy eszperantó
az olyan, mint a matiz szótár?
nyugi a netről már töltöttem le hozzá dekódoló programot...
Kicsit más nyelven beszéltek, de egy kis szinkron tolmáccsal máris érthető a jégpályás mondandója.....
hát jó, ez a megoldás megfelelő számomra!
csaplarzs megveszi neked és megkapod tőle ajándékba, máris nem drága....
bocs, nekem drága!
kuldtem linket nemetben van uj blokk versenyre rendelt soha nem hasznalt
én maximum a kerekeimet vihetném szelepállításra, de abba meg nem kell önteni semmit...
csak motorba valo fagyallo van az autohoz is ahol szelepet allitanak bizd rajuk majd ok tudjak mit kolll bele onteni .en kek FEBI FAGYALLOT ontottem bele mert aluminiumm,rez,gumi stb barat es jo kenohatasu,
nyilván jó hozzá az autóhoz való fagyálló, nem is tudom létezik-e egyáltalán külön motorhoz...
a lényeg, hogy értelmes minőség legyen...
Erre én is kíváncsi lennék...
Hy!

Szétszedtem a motort, viszem szelephézag állításra.
Leengedtem a hűtőfolyadékot. A kérdés az lenne hogy milyet rakjak bele? Jó a sima autóhoz való vagy spec kell hozzá?

üdv
maszek kinek t...kinek nem
Hali

Látott már valaki ilyen fejidomot TL-hez?
http://www.sportmotor.hu/motor...

Vagy ez valami házi barkács eredménye?
Nekem bejön...
Mindig csaka 6......
en is veszek szelen leradirozott palya gumit hogy lassak menyire bedontogetek a kanyarba
Megkéstél ezért iszok egy kicsit most is a jégen arany barétom!
Én is kb ennyit szánok rá. Remélem sikerül találni egy jót majd.