Nekem a hátul 43 fogas lánckerékkel (elől gyári) kiforgott szabályzásig hatodikban is, ami gps-szel bemérve pont 270 volt. Előtte 280. Szóval nincs jelentős változás végsebességre, viszont sokkal pörgősebb lett a gép. Érzésre olyan +20lóerő...
Nem, még leáttételezve sem áll kerékre kettesben gázadásra...
én nem vettem észre változást mikor ráraktam a cuccot, meg ugye ki is lehet kapcsolni, de hiába kapcsolgattam, semmi változás nem volt.
viszont hátra a 39 helyett egy 43 fogas lánckerék! na az már hoz változást...
egyszer talán próbáld ki, hogy negyedikben 1500-as fordulatnál csutkagázt tekersz... rájössz mi az a csuklás. mert nem a 6000 az alacsony fordulat...
a másodikban egykerékre állás gázadásra téma meg már volt. (tíz centi még nem egykerék)
a sok vákuumos bizbasz meg csak dísznek van benne, ha kiveszed (szét kell vágni a légszűrőházat is) kb egy lóerővel erősebb lesz a motor. engem sose zavart, hogy benne van....
a videot csak a hang kedvéért csináltam, amúgy elég gagyi!
lehet hogy nem veszek sebfokkijelzőt, nem akarom tudni hogy hanyadikban van (az környezetvédelmi tiltás kiikataása lenne a cél, de ha nem hoz sokat akkor elhalasztom a vásárlást, veszek inkább fékbetétet!) csak mennyen! meg nem szeretem az elektronikákat, ne legyen semmi csak fék meg erő meg persze futómű meg ilyenek! szerintem nincs semmi érdekes abban hogy pl: a féket simán behúzhatod erőből és majd az elektronika megóv a bajtól! pont azért vettem tl-t mert nem egy kezesbárány és dolgozni kell vele:)
a hangját imádom! néha mikor integetnek a csajok az utcán, (mert sisakban nem látszik a fejem) és leszabályoztatom akkor összerezzennek! oda szoktam adni haveromnak hogy menjen vele hogy halljam a hangját!:)
hú mennyit gépeltem
a fokozatkijelzés nem is annyira érdekes, inkább a tiltás kivétele lett volna az érdekes, de ha nincs olyan nagy hatása akkor lehet hogy hanyagolom!
köszi az infót!
meghalgattam a vididet es bazi jo az enyime csendesebb,de nem 1 szomszed atjott mi ez a menydorges.veszel bele sebfok kijelzot?az hasznos ha todni akarod hanyadikban vagy
az enyimen ilyen nincs de nem csuklik alacsony fordulaton es gyari attetellel 2 ben gazadasra kerekre all vasarnap probaltam ki es meg mindig ugrik a vas,van 1 problemam az igaz es nem jovok ra mi?fasztudja hanyadikban,de lehet 6,5,4vagy3 ban szinta 30,40 km/h nal csutkagazt huzva elkezd gyorsulni es jon a hiba mintha 1 pillanatra kiugrana sebessegbol es felporog de utenna rokton visszaesik a fordulat es huz rendesen tovabb 11500-ig mi a pelo ez?na nem vallto?
aztan a kov kerdes mi a szar az a sok vakumos kutyuk a motorban es mi lenne ha kibasznam es ledugoznam mind?
Hali!
azt hogy nincs tiltás, nem nagyon érezni. csak annyit, hogy ha alacsony fordulaton csutka gázt tekerek, nem csuklik, hanem szépen kezd felpörögni.(mivel a blokk helyén egy lyuk tátong, ezért ezek másfél éves infók ) de a lényege úgyis az, hogy látod épp melyik fokozatban van a motor. nekem megérte megvenni...
ket fele ember letezik a vilagon:azok akik ma motoroztak es akik nem.nincs veluk semmi baj de en az utobbihoz tartozok,bodog karit meg buekot mindenkinek holnap mulyegpalya nepliget
Nem, még leáttételezve sem áll kerékre kettesben gázadásra...