keszen van a sajat fejlesztesu polirozo gep amit ma probalok ki tlr alu alkatreszeken is csodalatos erzes a sajat gepen polirozni a sajat motor alkatreszeket ha nem vok lusta felteszem az eredmenyt
tegnap este atjott a szomszed asszony ne bogessem a motorom aludni akarnak es beleremeg az egesz haz 20 ora koruk,ilyenkor mi van ?menjek aludni en is?
most jovok ra meg soha nem neztem 1,2 ben mikor tilt csak elore neztem eddig holnap meg is nezem,kerdes mi az a hang amikor elsofekkel fekezek inyinyinyiny.......valami ilyesmi
Nekem bőven elég az ereje. Pályára még egy másik áttétel kellene,aztán kész. Kipróbálnám,h egy PCIII-mal mit csinálna,de nem halok bele,ha nincs benne.
Én két magnézium felnit vennék bele,meg öhlinset inkább.
en nem ertem az en vasam gyari es 11500rpm-nel tilt minden fokozatban es huz mint az allat,eszi a gumit lancot.mik ezek a kutyuk amiket arulnak hozza tenyleg ennel jobban menne meg a vas,ha belevennem a kipuf,commander,s.p.szurot,gi-pro-t?tied milyen eroben nezve?mondjuk
Bár a TLR fejidomja jobban tetszik...
ÚGy látom az S-esbe belemegy az R-es hátsó villája. Nekem van egy fölösleges darabom otthon,ha vki úgy gondolja.
Én két magnézium felnit vennék bele,meg öhlinset inkább.
(ha van blokk )
GI-pro