Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

keszen van a sajat fejlesztesu polirozo gep amit ma probalok ki tlr alu alkatreszeken is csodalatos erzes a sajat gepen polirozni a sajat motor alkatreszeket ha nem vok lusta felteszem az eredmenyt
Nem olyan hangos....én nem hallottam. Pedig én is ott tartózkodtam.
Menj át a szomszédba és igyatok egy pár fröccsöt!
tegnap este atjott a szomszed asszony ne bogessem a motorom aludni akarnak es beleremeg az egesz haz 20 ora koruk,ilyenkor mi van ?menjek aludni en is?
Brutál jól néz ki...
Bár a TLR fejidomja jobban tetszik...
Kész lesz az! Előbb utóbb...
Az akksi a legkevesebb...
Sajna nem tudtam nagyon csapatni vele,mert törötten vettem egy cimbitől...de remélem mihamarabb megindulhatok vele
Érdekelne, az az elfekvő hátsó lengővilla. MSN: balint1222@hotmail.com
Különben nem kezdenék hozzá.....
neked is felall menet kozben?
Jó lenne a felni meg a villa belőle.
ÚGy látom az S-esbe belemegy az R-es hátsó villája. Nekem van egy fölösleges darabom otthon,ha vki úgy gondolja.
Gyönyörű eza motor.
Azért az aksira tedd rá a fedelet, sosem lehet tudni
Oszi !Sose lesz ész ez a szekér ! Kész vagyon...
megkeresem
Elütöttél egy verebet!
most jovok ra meg soha nem neztem 1,2 ben mikor tilt csak elore neztem eddig holnap meg is nezem,kerdes mi az a hang amikor elsofekkel fekezek inyinyinyiny.......valami ilyesmi
jó neked, az egyetlen vagy a földön...
Nekem bőven elég az ereje. Pályára még egy másik áttétel kellene,aztán kész. Kipróbálnám,h egy PCIII-mal mit csinálna,de nem halok bele,ha nincs benne.
Én két magnézium felnit vennék bele,meg öhlinset inkább.
en nem ertem az en vasam gyari es 11500rpm-nel tilt minden fokozatban es huz mint az allat,eszi a gumit lancot.mik ezek a kutyuk amiket arulnak hozza tenyleg ennel jobban menne meg a vas,ha belevennem a kipuf,commander,s.p.szurot,gi-pro-t?tied milyen eroben nezve?mondjuk
ha megveszed hozzá a motort is akkor oké
ahogy nálam működik:
(ha van blokk )
GI-pro
ez talán jobb link lesz...