Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TL-S is csúszókuplungos?!
ezt a blokkot megettek a dogkesejuk
áá, ez kifejezetten jót tesz neki
rossz e?ha totál nyelezés közben kuplung nélkül tolom felfele a sebességket?azé szeretem kuplung nélkül felfelé válltani mert gyorsabb
Bezony
Én már gázfröccs nélkül váltok vissza...féktávokon jól jön a plusz motorfék is.
ahha, megáll ez...
de még nem próbáltad szerintem kétkilóról visszabaszni másodikba...
ha ezt megcsinálod egy csúszókuplung nélküli géppel, borítékolható a perec. a TL meg üvöltő motorral nyikkan párat, oszt annyi. jó az a csúszókuplung!
meg áll ez de én szeretem
Gyorsításnál nem kéne csúsznia. Csak ha visszaváltasz, akkor azt kéne megcsúsztatnia, h ne álljon meg a hátsókerék...
Egyből nem lesz folyás...
mogjott a kuplung szimering honap berakom a lnckerek szimeringet is boszerelem
en nem kamazom ha csuszik a kuplung nem gyorsul a vas csak boooog inkabb ne csusszon az jobb ne add el a vasadat vegyel melle 1 et
Az komoly azért. A VTR-ekbe nincs. Meg néztem ezt a hátsó olajban fürdős csillapítás témát. Na megyek a haverhoz szerelni a TLR-t, tuti megnézem, h mi a rák ez...
jaja..pályán jól is jön.
Nem is tudtam, h a TLR-ben csúszókuplung van gyárilag...
teszt
Hátha vkit érdekel.
link
Az fasza... Ezek a faszok mindenkiről lehúznak mindent. Nem, h örülnének, h valaki megint fog fizetni egy csomó mindent, még ilyen faszságokat is meg kell fizetni...
Igen ez lenne az.Bár miután tegnap megírtam a hozzászólásomat, kaptam egy telefont, hogy a hitelezett lakás után egy majdnem ekkora összegű illetéket kell befizetnem.Szóval nem lesz TL egyhamar
En mikor vettem a motort 10perc utan megirtuk a papirt es hazajottem vele,mire hazaertem ,cseres lett 1,2,allllllllkatresz
680EZER ARRA GONDOLSZ?
Vazmeg te hogy nezted meg?en nem talalom
Ha nem szeretnél befürödni, akkor vigyél egy hozzáértő embert.
Amúgy jó állapotúnak tűnik. Lehet azért ilyen olcsó, mert tényleg gyorsan akarják eladni.
Sziasztok.

Már régóta olvasom a fórumotokat, mert megtetszettek a TLR-ek, sőt szeretnék is majd 1et a mostani gépem után
Viszont most láttam, hogy van egy ami pont úgy néz ki, mint amit megálmodtam, de nekem gyanúsan olcsó.
Ha tudnátok pár pillantást vetni rá azt megköszönném:
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmo
tor/hasznaltmotorok/159221/SUZUKI_TL_1000R_.html
http:/
/kepesmotor.hu/suzuki-sportmotor/p260402
Hátha ismerős valamelyikőtöknek, vagy tudtok róla valamit, nem szeretnék többször befürödni.
Előre is köszi.
peretyo ra gondolsz,Ő volt az első forumálo ittttttttttt