Jó az az RSV klasszisokkal jobb a futóműve, mint a TL-é.
Az kell, hogy mondjam a 600 RR is nagyon kezes a TL-hez mérve...
1,5-szer megverem magam első ráülésre, mint a TL-en egy szezon után, de a hiba lehet bennem van.
Oda tervezték...az más kérdés,h nem vált be.
10-et nem,de pár mp-et biztos hozna. Tl-be is van még tartalék,kellene alá futómű meg egy áttétel és még min 5 mp-et tudnék faragni vele. Zoli azt mondta,h Orcsik 2.06ot tudott vele. Akkor az én 2.09-em lehet nem is annyira rossz,úgy hogy tök gyári a futómű.
Ja meg kellene bele 2 könnyebb felni,az is sokat javítana rajta. Egy helyen érzem a Tl súlyát igazán,amikor a gyors balosra rá kell borítani. Amúgy még mindig sok embert meg lehet lepni vele pályán.
Miért nem jön senki a Tl-lel pályára? Szegény Zoli is összetörte magát,meg a TL-t is. Ha nem veszik meg az enyémet,jövőre én leszek fent az egyetlen Tl-es?
bizony mert ugye TL után RSV következik gyakorlatilag kizárásos alapon, esetleg nagyon tehetőseknél duki
és nem azért cseréli le az ember mert nem szereti ,hanem mondjuk fiatalitás céljából, legalábbis én igy gondolom, mert ha lenne ujba TL...
ja runer télleg jobb csak majd egysezr már egymásmellett is gurulnánkXD na majd remélem hétvégén a másik meg hát én nem vennék RSV-t akié az én moccom volt azis azt vett hát nekem anniyra nem teccik mint a TLR bár még olyannal nem mentem de maradok a TL-nél :D
nyugi runner nem lessz annak baja vagy ha igen kiokoskodjuk mint tegnap jó lenne már egy jóidő gurulni debrecenben eggyet bittos feltünőek leszünk 2 TLR
Ha gondod lenne, akkor tudod hol találsz. De ne legyen vele.
Mindenki ezt mondja, aztán majd tovább lépsz...
Én meg ha így folytatom a TLR mániámat veszek 1et a GSXR mellé...
Idáig úgy tűnik jó vétel volt, szivató nélkül hidegen gombnyomásra indul.Nincs TL-es nehezen indulás kényszere,viszont a csörgőkigyó ebbe is belebújt. :)
de akkor is szeressük!