Hi!
Úgy néz ki, h én nem miklósról megyek. Ha nem esik. Bááár kitudja. Írtál nekem sok muzsikát? Nem elfelejteni! Meg az indextartótsem! NA! Én nem tudok 1kerózni. Nem foglalkozok vele tovább..
Én szombaton délelött melózok, tehát ha valaki kedvet érez hozzá, hogy meglátogasson a munkahelyemen, ahol Rock láncot és olajat fog cserélni a Főnökön, és esetleg kiváncsi a szép Yamaha szalonra, vagy menne a YBR 125 tesztmotorral , azokat szívesen látom! Ha nem jöttök, akkor majd délután csatlakozunk hozzátok Hetésben!
Ha nem szakad egész naap akkor lesz csak buli!
Természetesen sátras buli és valami bográcsos kaja lesz!
Sört veszek!
Pálinka, uniqum, Jéger van! :)
Vasárnap meg mindenki mehet útjára! :))
Na, akkor én most már 100%-ra veszem, hogy lesz buli!
Most már csak azt kéne tudni, hogy ha szombat reggel érkezünk, akkor mi a folytatás? Este bontani kell a formációt, vagy lesz megint valami jó kis sátorozás?
1. Tornyi és Indi
2. imrufo (ALAP)
3. Gambesz
4. Tasi
5. Bazsi
6. Zsófi
7. Peti
8.Rock&Roll Fighter és lova FŐNÖK
9.Ancsa....hát persze, hogy ott leszünk, lezsíroztam
10.Szekó
11.Petra
12.Korczy
13. Vérhas Viktor
Szép napot!
Ha jó idő lesz akkor mcsak meg kellene tartani ezt a hetési partyt!
Úgy hogy mindenkit szeretettel várok!
Úgy nézki talán kegyes lesz az idő!
Sajnos nekem ez az első party amit le kell mondanom, mind új munkám, mind pedig egyéb elfoglaltságom miatt. Sajnálom mert én mindíg jól éreztem magam, még ha nem is ittam mindíg! Jövőre biztosan ott leszek ha mást nem egy 25 ös csopperrel....
Hi!
Szeretnénk de nem megy mert az új melóm miatt lessz egy kis beszélgetés, de azért ha változna akkor feltétlen szólok.
Utólag is thx a meghívást!
Jó mulatást és Üdv mindenkinek!
/Az alföldi/
1. Tornyi és Indi
2. imrufo (ALAP)
3. Gambesz
4. Tasi
5. Bazsi
6. Zsófi
7. Peti
8.Rock&Roll Fighter és lova FŐNÖK
9.Ancsa....hát persze, hogy ott leszünk, lezsíroztam
10.Szekó
11.Petra
Nem tom mi legyen ezzel a bulival!
Ancsa gondolom ti nem buliztok hisz vasárnap nem értek rá! :(((((
Azé nézzük kik jönnének!
1. Tornyi és Indi
2. imrufo (ALAP)
Úgy néz ki, h én nem miklósról megyek. Ha nem esik. Bááár kitudja. Írtál nekem sok muzsikát? Nem elfelejteni! Meg az indextartótsem! NA! Én nem tudok 1kerózni. Nem foglalkozok vele tovább..