Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép estét!

Nem tom mi legyen ezzel a bulival!
Ancsa gondolom ti nem buliztok hisz vasárnap nem értek rá! :(((((
Azé nézük kik jönnének!
1. Tornyi és Indi
2. ?
Hali imrufo.
Kösz a gyors képzést, remélem hasznát vesszük !
Korrekt volt, megpróbálok mindenre odafigyelni. (bár necces,hogy már késő )
Üdv : Ervin
Hali Tornyi.
Haver vesz motort,én csak söfőrködöm.kereskedésből 8kilóért sztem gyanúsan olcsó. (hús meg a leve ) Hülye szitu, hogy én érdeklődök az ő érdekében de félek, nagyon át lesz verve .
Az első amit megnézett de már el is inditotta a hitelt !
Megnéztem a vasat, jól néz ki !
Ne legyen igazam, de félek, azzal jobban járt volna.
Köszi : Ervin
Hali!
Először is a km-óra állást kell megnézni, és ha esetleg 12000(vagy valami hasonló hülyeség) van a számlálóban, akkor biztos lehetsz benne, hogy visszapörgették, és ha valaki visszapörgeti az órát, az tutira más okosságot is titkolni fog. Az enyém is 2000-es évjárat, és kb 80000 km van benne...
A blokkot minden oldalról meg kell sasolni, hogy volt-e bontva. Ha tömítőpasztát látsz, akkor valaki kókányolt. A hűtőt is meg kell nézni, ha meg van csavarodva, tuti törött volt a vas. Minden idomtartó csavar legyen a helyén, mert el szokták sumákolni a törött tartófüleket. A két kipufogó hátulról nézve teljesen szimmetrikusan álljon, ha nem, megint csak perec gyanús a dolog... Ha minden zárhoz más kulcs tartozik, az sem szerencsés...
Mondjuk ezek a dolgok nagyjából minden motorra igazak, meg az is, hogy amikor én a motort vettem, ezt mind benéztem.
Ezenkívül viszont a TLR egy gecijó motor!
Ez itt a vas!
Szinte full extrás!
Az enyém még megvan a paksi motor kereskedésben!
Ajánlom figyelmedbe!
És garantáltan jó!
Üdv m.kinek.
Úgy néz ki a napok ban veszünk egy 2000-es tl r-t kereskedésből.
Nem ismerem ezt a tipust. Elmondanátok mit érdemes megnézni rajta ?Köszi előre is.
Hogyne lenne jó, lassan drágább literje mint a sörnek
Gázolajban jó lesz?
ammég nem érkezett vala
És akkor a csapággyal mi a helyzet?
Mert ha az is megvanni, akkor menni.
Mindent hallok, csak hallgatok nagyokat is mellé
Főnök szelepei már be lettek állítva és ha valami durva dolog nem történt, jónak is kell lenniük. De rásasolhatunk. A szervízdíjat megszámítjuk majd literben
Lehet, hogy mégis összejön a hetési tali, már csak Petit kell valahogy rávenni, hogy félrészegen szelephézagot állítson a Főnökön Hallod e Píííííííííííííít?!
NaNá! Én kis (nagy) marhám!

Kormánycsapács?
"én kis állatkám", mi?
Gyere a hűtődért léhűtő
Hejj, haló! Hová tüntél?
Nekem átjött!

Üdvözlettel:
Pély Barna
Tarka-apu pucolhatna lócitromailt...
Ádzsessszkóóóó...
A felszerelésed nem gyenge Tornyi mester, bár jómaga egy erős kacsának tartom a történetet! Magam sem készítettem volna szebb képet!

Utólagosan bé névnapot Mutter pajtás!
Hali!

Jó volt a hétvége,gondolom hamarost jönnek a képek!

Boldog kar....Névnapot Ancsának!

Mindenkinek naposat!
Köszi Tornyi, Zseby, Gambesz!

Te tűzoltó! Mi a lóf....sz az a szörnyedmény alattad?
A buxa arra való.