Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom az ucsó darabot nem akarhatod...amúgy is már beleharaptam.
akkor én már nem kellek? mehetek is?
nézd, én kedvesen és udvariasan akartam adni neked egy lehetőséget, hogy elkerüld a bajt
de úgy látom, meggondolatlan és felelőtlen vagy
Szevasz Berik!

Mi van veled? Régen írtál ide!
Nem!
Tedd be a mikróba
ad'ide
Te tudod... Valószínűleg nekik már kicsi lenne egy lakás. Közben csináltam bundás kenyeret és szeltem rá sajtot, h megolvadjon. "Sajnos" olan vastagra sikerült a sajt, h nem olvad!
de éééééédi ...majdnem olyan a feje, mint a malacomé
amúgy nem lenne mindig emberközelben, mert hát dolgozom is; de továbbra is azt mondom, hogy pl. egy németjuhász nem egy pici albérletbe való... ...arról nem beszélve, hogy mindjárt kettőt szeretnék, hogy egymás társai lehessenek... ...így már jobb, hogy nincs kutyám, ugye?
Szerintem örűlne, h minig emberközelbe van. A szükségletei miatt, meg úgy ís sokat kellene levinni. Én elsőn lakom és volt,h felhoztam a kutyám. Nagyon élvezte! Amúgy muteréknál dekkol.
neeeeeeeeem bántom, így is hülye szegényem, mi lenne utána...
kutyuli sajnos nincs... ...vagyis hál'istennek, mert nem hiszem, hogy boldog lenne egy 4. emeleti kis lakásban; nekem meg a kutya legalább csípőmagasságnál kezdődik...
Ya, a kukoricamalac? Ne bántsd...inkább add oda a kutyának(ha van), h ő is játszhasson.
? malacot? Ezt majd magyarázd el.

most megyek, megverem a malacot, mert felfedezte a laptop táskámat...
Óoo, köszi! Nem is tudod, mennyire jól esik ez nekem..
tessék
Végre ír vki! Nekem is írjál!
Tarka, tele van a mailboxod!
Úgy tünik, h mindenki sehol van.
Jó lett. Ennyi.
Dzsááá, mostmár jó lesz szerintem! A felső munkahenger el volt tömödve. Most összeraktam és irány kipróba! Jónak kell lennie!

Majd jövök és mondom, h jó lett.
Bassz...ba! Ilyen nincs. Nem jó. Csúszik. Most még1szer szétszedem, de ha nem lesz jó........
GRAT!
Ya és ha már úgy is bütykölés volt, hát kitakarítottam a légszűrőt. Nem ártott neki. Kb 30dkg bogár volt bele száradva. Na de majd most. Naon kemény lesz a gép! Nehogy elessek vele!

Yook legyetek!
Beraktam neki. őőő az új technológiát. Feltettem, aztán leszedtem és ott maradt a dugattyúban a cumó. Ennyi.