Imííí! Még mindig nincsenek meg nekem azok a zenék, amiket szilásváradon hallgattunk... Nem tudod kiírni? Mondjuk, h ne kelljen sok lemezt írni, írd dvdre..
Én rájöttem, hogy a hátsóguminak csúsznia kell! Az első tapadjon mint állat, de a hátsó annál jobb, minél jobban csúszik, úgy lehet "őrültgörögösen" bemenni a kanyarba, aztán némi elbaszott poverszlájddal kijönni a kanyarból! Viszont hátsófékezésnél hiába van csúszókupplung, olyan szinten pattog a hátulja, hogy beszarás... Még gyakorolni kell...
Hi!
Oda állítottam, ahova beszéltük. Kb ilyesmi volt nekem is. Kanyarba gáz-csúúúszik. Nem tiltás körül kanyarodom, mitttudomén 4-5e körül. Vissza engedem-csúúúszik. Mondjuk pályázott a gumi és ahogy néztem a felületét, simának abszolút nem nevezném. Lehet, h ezért csinálja. Mind1. nekem nem jön be ez a gumi. Az első mondjuk jó. Azzal semmi bajom(az nem pályázott). Mind1. majd kopik és csere.
Az nem fordulhat elő, hogy felüt a telód? egy gyorskötözővel nézd meg, hogy mekkora úton mozog a teló, ha nagyon mélyre megy az előfeszítésen keményíteni kell... Más fémes hang nem lehet, ha nem lóg semmi a fejidomkörnyékén... Azért nem árt áthúzgálni a csavarokat...
Viszont ami érdekes...Ha belemegyek egy gödörbe az elejének van egy fémes koppanása. Elvittük a miskolci suzukiba,h nézzék meg,de nem találtak rajta semmit. A kormánycsapágyam jó,minden más is oké,nem lóg semmi,és azt mondták semmi olyan nincs rajta ami miatt most mindenáron szét kellene bontani az elejét. Vkinek vmi ötlet,h mégis mi lehet? Már a kerékcsapágyat is megnéztem,de olyan mintha a talószárból jönne belülről a hang.
Úbazz, milyen zenék voltak? Má nem emléxem... Hip-Hop? Írhatok ki párat...