Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én s e tudok, de jól elszórakoztatom magam.
Úbazz, milyen zenék voltak? Má nem emléxem... Hip-Hop? Írhatok ki párat...
Imííí! Még mindig nincsenek meg nekem azok a zenék, amiket szilásváradon hallgattunk... Nem tudod kiírni? Mondjuk, h ne kelljen sok lemezt írni, írd dvdre..
Akkor csak ajálani tudom a misi pájlot póver 2ct-t És nem pattog hféknél. Sajnálom, h én nem tudok annyira motor vezetni.
Én rájöttem, hogy a hátsóguminak csúsznia kell! Az első tapadjon mint állat, de a hátsó annál jobb, minél jobban csúszik, úgy lehet "őrültgörögösen" bemenni a kanyarba, aztán némi elbaszott poverszlájddal kijönni a kanyarból! Viszont hátsófékezésnél hiába van csúszókupplung, olyan szinten pattog a hátulja, hogy beszarás... Még gyakorolni kell...
Hi!
Oda állítottam, ahova beszéltük. Kb ilyesmi volt nekem is. Kanyarba gáz-csúúúszik. Nem tiltás körül kanyarodom, mitttudomén 4-5e körül. Vissza engedem-csúúúszik. Mondjuk pályázott a gumi és ahogy néztem a felületét, simának abszolút nem nevezném. Lehet, h ezért csinálja. Mind1. nekem nem jön be ez a gumi. Az első mondjuk jó. Azzal semmi bajom(az nem pályázott). Mind1. majd kopik és csere.
Szasz Gambesz!
Hátsó csillapítás ügyben ennyit tudok segíteni.
Az nem fordulhat elő, hogy felüt a telód? egy gyorskötözővel nézd meg, hogy mekkora úton mozog a teló, ha nagyon mélyre megy az előfeszítésen keményíteni kell... Más fémes hang nem lehet, ha nem lóg semmi a fejidomkörnyékén... Azért nem árt áthúzgálni a csavarokat...
Tényleg megyek.
jajj, isztenkém
Nem jó, de muszály.
...ha neked úgyis jó...
Akkor csak gyorsan,mert elkezdem nélküled!
Már azon is állítottunk Úgyh tanácstalan vagyok.

Na megyek is, Sziasztok!
mosogatni szeretek, nem téma, megyek ...de hagyjuk már azt az 1-2 ( ) szeletet, bakki
Lehet, h összeül a rugód. Ha gödörhöz közeledsz, csinálj Imrufósan és nem fog koppani! Max ha már leteszed az elejét.
Viszont mosogatni lehetne...vagyis kell..jössz? Közben csin 1-2 szeletet.
háát...ja

Viszont ami érdekes...Ha belemegyek egy gödörbe az elejének van egy fémes koppanása. Elvittük a miskolci suzukiba,h nézzék meg,de nem találtak rajta semmit. A kormánycsapágyam jó,minden más is oké,nem lóg semmi,és azt mondták semmi olyan nincs rajta ami miatt most mindenáron szét kellene bontani az elejét. Vkinek vmi ötlet,h mégis mi lehet? Már a kerékcsapágyat is megnéztem,de olyan mintha a talószárból jönne belülről a hang.
...ne 1-2 szeletet!
Hát jó. Akkor nem csinálok ha így jobb.
skót
Na, jó. Ha erre jársz csinálok neked 1-2 szeletet.
Szerintem jobb, mint mellette...távol a motorotól..
MI? NEM MEHETSZ SEHOVA!
öö...nem sok semmi. Olvasom minden nap a fórumot,de nem írkálok,ha nem tudok érdemben hozzászólni.

Tegnap viszont végre motoroztam egy értelmeset a Hringi honda nap óta...és rájöttem,h nagyon érdes aszfalton szar térdelni