Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, Gambesz már nyelvest is kapott, a mázlista...
Kis féltékeny...
Hééé! Csak semmi szerelmeskedés!
Köszi , de 1 vissza akart menni hozzád:
Hi! Gondoltam ide is feldobom... http://www.kepesmotor.hu/suzuk... !
Happy Születésnapot TAsi!

Látom pörgetitek a fórumot elég rendesen.

Imi! Gratula az új kidörrentőhöz. Egyébként mikor jössz erre felé ? (riasztó ügyben)

Aloha
Át is pattintom hozzád mind a kettőt...
Hali!
Kipufogó ügyben is az ebay-t tudom ajánlani. Mondjuk van ezer fajta, el kell dönteni, milyet szeretnél...
Szerintem a tri-ovál a legütősebb, ami az enyémen volt, de most kipróbálom a sima ovált. Még a kis kör keresztmetszetűek is sulyosak, csak ahhoz nem passzol a kipufogóvédő lemez...
De például ilyennel biztos nem minden nap jönnek szembe.
Jó izlés!
Yeee! Megjavítottam a hifimet! Ki kellett benne cserélni 1 encodert. Kiforrasztottam és miután szereztem bele 1 hasonlót, azt forrasztottam a helyére. Kész is van! Tiszta jó lett! Egy szerelő meg itt okoskodott, h nem olyan egyszerű az! Pff... Nemhiábaprofivagyok!
Hello!

Te TL-lel pályázol? Nem véletlenül Ő vagy?
Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat, és Gambesznek hogy emlékeztetett erre mindenkit!
Amugy köszi,ha nem ezt vettem volna,akkor olyat mint a tied
Próbáltam hálám kifejezni,de rossz aki rosszra gondol...
Már nem kötekedésképpen, de az a puszi már másodszor kicsit gáz
A vasad pedig szép! Grat!
Imrufo!
Köszi szépen,nézegettem a plexiket,már 2-t találtam is,szerintem rávetem magam valamelyikre !
Tök jó,hogy vannak itt a honlapon más cuccok is a mocimkhoz,nagyon thx érte !
Valószínüleg még fordulok hozzád segítségért,szerintem legközelebb kipufogóval kapcsolatban !
Ha esetleg tippet tudnál adni..
Ja, segédváz kiemelő beszerzése megoldható, de nem tudom szánsz-e rá annyi pénzt, amennyibe kerül... kb. 10ezer huf postával együtt... Ha meg tudod csináltatni, leveszem az enyémről a méreteket, és lényegesen olcsóbban kijön... Viszont kell hozzá egy komplett kipuffrendszer, amit fel lehet hozzá húzni, mert amúgy ritkaszarul néz ki...
Üdv!
Teljesen véletlenül kerültem fel a ringre, természetesen nagyon bejön, nincs semmi rossz benne, csak egyszerűen féltem a motorom, ezért meglehetősen óvatos voltam, és ezentúl ki is hagyom vele a pályázást... De a B-Kinggel már keményebben bántam, na nem húzgáltam a térdem az aszfalton, de megkapta ami jár.
Az új kiröffenőmet pedig 10 perce vettem meg Angliából!

Ja, indexrelém van elfekvőben... a többiben nem tudok segíteni...
Alright!
Azanyáddejóapólódszerezzénekemis!
Akkó mosmá kénytelen leszel motorozni!
Vasárnapra tedd szabaddá magad!
Thenx...Imi!

Hétvége?

Tasi
Ennyit arról, ha más nyúl a motorodhoz...
Amúgy bóóóóóóóóldog szülinapot!
Hali!
Köszi a dicséretet, próbálok minél többet kihozni a verdából...
A fekete plexi az amerikai ebay-ről, kb 9ezerből itthon volt. Tetszett nekem is, de csak egy felrakást bírt ki, annyira vékony anyagból volt... A mostani piros plekó az MRA duplabubis, 25ezer volt itt. (van belőle még egy elfekvőben, szállítás közben elrepedt, de meg van ragasztva, ha érdekel valakit olcsóé... )
Amúgy én a motor 80%-át ebay-ről vettem, az új kiröffenőm is épp folyamatban van Angliából TENKJÚ Peti!
Sok sikert a szépítgetéshez!
Mindenkinek köszönöm!

Kénytelen voltam kiharcolni,különben mindenki elfelejtette volna...

Jó a poló Gambesz!

Kerülsz engem?!

Jó éjt! Tasla