sziasztok,látom lassan rákattantok a pájázásra,amit nagyon jól tesztek,de ha vigyázni akartok az eredetire,van nálam 3 garnitúra pájaidom,alsó,felső,ülés-idom,kettő fehér+egy fekete .ha kell vkinek :06306643527.ja imrufo,hogyhogy páján látlak,ez újdonság,mégis csak bejön?meg mik ezek a gyári csövek,hol a két shoot gun?ja és segédváz kiemelőt tudnál hozatni ha kell?na meg ha tud vki segiteni index-stender relé-ben+lámpakonzolban+lámpában +műszerfal témában azt megköszönném.tlatti!
Bódogot!
Egyre közelebb vagy a 3x-hez
Amúgy mit történ a busával,nem világos nekem a leírtakból...most nem erre az eldőléscuccra gondolok,hanem a többire vagy mi Szóval érted
Imrufo.-nak:-Motor lefényezve,rendberakva irány a Prop-Tech!
Elmegyek érte,tényleg szép lett jövök haza ...pilisjászfalun...gyujtás evlesz...F1 hibakód!
Újraindít jár 25 másodpercet KB leáll!
Onnantól Óbudáig...beindít megy 100m-ert,leáll...gyujtáskulcs elfordít vissza megy 100 m-ert dettó!
Beérek Óbudára onnantól sehova...
körbejár,rájön a hiba okára,gőzborotvával takarították a láncot!
Letört a fül a dölésjelzőről jobb oldalt lógott...csak be volt esve az ülés és az idom közé ezért csak akkor vettem észre mikor már látható helyre csúszott addig lövésem sem volt!
megigazít,gyorskötöz...semmi gond azóta!
Szívesen vennék néhány jókivánságot a ma betöltött 29.-életévemhez!
Imrufo!
Nagyon szép a TL-ed,irígylésre méltó !Ez a piros szín bejön,én sötét lilára szeretném fényezni az én kicsikémet,idővel remélem sikerül !
Amúgy a plexid nagyon megfogta a tekintetem,tetszik az ilyen fekete púpos,tippet tudnál esetleg adni h hasonlót hol&mennyiért tudnék beszerezni?Nagyon megköszönném!
bródszájdolni lehet, majdnem meg is volt a kellemes átdobós esés vele, még jó, hogy profi vagyok!
Ezt a tologatósdit kifejthetnéd, mer én nem vágom mihez kapcsolódik...
Annak ellenére, hogy sor4, simán becserélném rá a Tillert. Sportdobbal, eszméletlen milyen szinten üvölt a fejedbe, nagyon bejött. Nem mellékesen motor méretű motor... De azé egy darabig még marad a piros rettenet.
Mindjárt megy!
Tasi
De az ihletet ettől a képtől kaptam,szoval hála érte !
Kicsit karcos lett a jobb oldala!
de már szép...nagyon tetszik a tulajának!
Tasla
Egyre közelebb vagy a 3x-hez
Amúgy mit történ a busával,nem világos nekem a leírtakból...most nem erre az eldőléscuccra gondolok,hanem a többire vagy mi Szóval érted
Ez volt az enyém...mostmár a sógié...de legalább családban maradt!
Tasla
Imrufo.-nak:-Motor lefényezve,rendberakva irány a Prop-Tech!
Elmegyek érte,tényleg szép lett jövök haza ...pilisjászfalun...gyujtás evlesz...F1 hibakód!
Újraindít jár 25 másodpercet KB leáll!
Onnantól Óbudáig...beindít megy 100m-ert,leáll...gyujtáskulcs elfordít vissza megy 100 m-ert dettó!
Beérek Óbudára onnantól sehova...
körbejár,rájön a hiba okára,gőzborotvával takarították a láncot!
Letört a fül a dölésjelzőről jobb oldalt lógott...csak be volt esve az ülés és az idom közé ezért csak akkor vettem észre mikor már látható helyre csúszott addig lövésem sem volt!
megigazít,gyorskötöz...semmi gond azóta!
Szívesen vennék néhány jókivánságot a ma betöltött 29.-életévemhez!
Előre is köszönöm!
Tasi
Nagyon szép a TL-ed,irígylésre méltó !Ez a piros szín bejön,én sötét lilára szeretném fényezni az én kicsikémet,idővel remélem sikerül !
Amúgy a plexid nagyon megfogta a tekintetem,tetszik az ilyen fekete púpos,tippet tudnál esetleg adni h hasonlót hol&mennyiért tudnék beszerezni?Nagyon megköszönném!
Van még vizsgád, tesó?
Ezt a tologatósdit kifejthetnéd, mer én nem vágom mihez kapcsolódik...
Naon megy a fórum! Nem semmi!
Muter! Küld el légyszi a fotókat az emailemre. Köszi
Újra szépek vagyunk...a motor készen van ,de volt azért még egy kis hakni....
Na mindegy hazaértem,mindenki remélem jól érezte magát az is aki Velencén volt és az is aki máshol!
Azért kicsit cikinek éreztem egy még mindig közel 2 millás motorral szőrözni,hibát keresni valamint tologatni!
A B-King nagyon Ász moci,eufória egyetértek Imrufóval!
Lehet hogy azért ilyen brutális,mert semmi nem véd szinte,valamint nagyon széles a kormánya...brutálisakat lehet vele bródszájdolni,igaz Imi?!?
Jól éreztem magam,a legjobb az volt hogy nem kellett órákat sorba állni és várni!
Mindenkinek motorozóst!
Tasla
Nekem nem tetszik a B-king...anno az a tanulmánymotor szebb volt.