Kihez intézted a kérdést? Mert nem volt előzmény gomb...
De ha hozzám, akkor:
Én reggel kilenckor indulok itthonról, nem kell megállnom tankolni sehol, szóval tíz körül lent leszek Kunmadarason... Kb. délután öt-hatig maradok, hogy még full világosban hazaérjek, tudjak pihenni, és felkészülni a másnapi villányi túrára...
Ha el akarsz érni, vagy esetleg bárki más próbál megtalálni, adatlapomon megtalál hozzá mindent...
sajna Pestről Gödöllőig tényleg csak pályán lehet értelmesen közlekedni, a többi út olyan mint a szántás...
Viszont én Hatvan mellől indulok, ami egy kicsit közelebb van. Füzesabonyig pedig kb két hely van, ahol két kiló alá kell engedni... Az út nem rossz, egy óra alatt le szoktam érni. De most nem rohanok, rászánok másfél órát. Persze a korán érkezéssel a tömegnyomort el lehet kerülni, de ez nem igazán érdekel. Ami a pályán zajlik, az pláne nem érdekel, én csak a motorozás, és a társasági kapcsolatok ápolása miatt járok le...
Részvétem a blöki miatt!
Na, ha nem tudsz elszakadni egy kis motorozásra, és nekem meg lesz némi időm, megdumálom Tasi pajtival, és meglátogatunk egyszercsak...
én is csak azért kelek korán mert szeretnék ott lenni már nyitás után kicsivel. a juliusi egés hétvégésr nem fogok tudni elmenni, igy marad ez meg az augusztusi hétvége. nameg nem 5 ora alatt szeretnék leérni. ha mész a mindenen át az iszonyat sok idö. az utminöség meg nemtom milyen.
hát csak akadjak rád a tömegben
Én elvagyok, köszönöm.
A kan kutyusom meghalt kedden. Hazamentem eltemetni és a szukát felhoztam, h ne legyen sokat 1edül. Így még motorzni sem tudok menni... Nem hagyhatom magára itt a lakásban. Illetve nekem sem árt ha tanulok. Nemsokára itt vannak a vizsgák és semmit sem tudok .
Nagyon sajnálom, mert szerettem volna menni! Főleg kunmadárra! Az jó lett volna..veletek..
Hali!
Én biztos megyek Kunmadarasra, de mivel fél nyolc előtt akkor se kelnék fel, ha háború van, meg az autópályát is kihagynám, ezért valószínű, hogy külön fogunk menni... Viszont a helyszínen bandázhatunk majd...
IJ-tam...
Tasi