Ezt én nem nevezném rajtolásnak Imi...vagy igen szerintem nem lett túl jó a mért ideje!
Ancsa-anyu:-Szép lett a vas gratula hozzá!
Most akkor a Dinó...mivel jár,gyalog? akkor meg milyen lánc? (eszterlánc-nyaklánc)
Remélem mindenki hazaért a közös kunmadarasi gurulásról...Imi megint tanúbizonyságot tett arról hogy fain haverjai vannak...(UI:csak turáig jelentettem veszélyt)!
Hali!
szerintem láncvezető gumiból csakis újat érdemes venni, azt meg valószínűleg csak suzuki márkakereskedésben tudsz rendelni, ami cirka 6000 Huf körül van. Nekem legalábbis annyi volt 2 hónapja...
De ha jártas vagy E-bay témában, akkor ez esetleg érdekelhet...
basszus.........
igényes sufnituning.
nézd át jól a gépet,nehogy máshol is meglepetés legyen....
anyám robogóján nem merném megcsinálni,nemhogy egy motoron ami 2 kilóval közlekedik....
Gambesz-nek:-Ezt a TL-t én is nagyon néztem nice!
Ezt én nem nevezném rajtolásnak Imi...vagy igen szerintem nem lett túl jó a mért ideje!
Ancsa-anyu:-Szép lett a vas gratula hozzá!
Most akkor a Dinó...mivel jár,gyalog? akkor meg milyen lánc? (eszterlánc-nyaklánc)
Remélem mindenki hazaért a közös kunmadarasi gurulásról...Imi megint tanúbizonyságot tett arról hogy fain haverjai vannak...(UI:csak turáig jelentettem veszélyt)!
Tasi
Ne haragudj de ezt a storyt úgy ahogy van --- NEM VESZEM BE!
Végre egy igazi tesó...
Kár, hogy a srác köszönő viszonyban sem volt a normális rajtolással, de azért így is szép volt...
de szépmotor vazze!
Dinyo.Nem haragszom, h életben maradtál. HÜLYE!
Voltam Kunmadarason. Láttam 1 szép TL-t. Le is fényképeztem! Ni.
szerintem láncvezető gumiból csakis újat érdemes venni, azt meg valószínűleg csak suzuki márkakereskedésben tudsz rendelni, ami cirka 6000 Huf körül van. Nekem legalábbis annyi volt 2 hónapja...
De ha jártas vagy E-bay témában, akkor ez esetleg érdekelhet...
igényes sufnituning.
nézd át jól a gépet,nehogy máshol is meglepetés legyen....
anyám robogóján nem merném megcsinálni,nemhogy egy motoron ami 2 kilóval közlekedik....