Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt a holmi szar sor4es dumát meg se hallottam
Én tavaly mentem a hringen K7 1000el, de nekem tetszett. Mondjuk lehet, hogy a ring miatt! Amúgy jó kis gép az!
Ez abszolút érthető.
A ban volt és túl igényes vagyok, nem érem be holmi sor 4 es szarokkal!
Biztos C állásban volt a mode kapcsoló...
Na most meg jól elmegy pörköltet táplálni gyomrom férre eső részeibe. Zoltán zoltán!
Köszönjük Emese!
Fordulaton használtam, és minden sebességet tiltásig forgattam, de ezekszerint limusin feelingem volt csak, lehangolt.
1ébként annyira nem rosszak azok csak forulaton kell tartani. Az RR kb6e-től kezdett dolgozni.
Én is csalódtam ,mikor kipróbáltam anyám J90-es trabiját.
Szép,meg jó,meg kezelhető.....de a sornégy miatt teljesen lehangoló.
Én is többet vártam egy Limousine 1.1-től......
Amikor kipróbáltam az új RR-t én is hasonlóképpen éreztem.
No hazaértem egy valagravaló fekete felhővel ami hamarosan le is szakad nagy eséllyel. Hát életem első csalódása egy K7 es Gixer, amitől magasan többet vártam volna, szép meg jó meg kezelhető, de az a sor 4 nekem nagyon nem jön be.
egy sötétkék busa volt.
amugy a ring most kész katasztrofa. alig lehet eljutni a box utcáig...fel van turva az egész... elég lehangolo látvány
MZ/X jelentkezz!

Imi ha végeztél hívj fel mennék motorozni,de nem tudok telózni!

Nem szeretnék a közös gurulásból kimaradni!

Murdoc,ha a prop tech-es fehér busáról van szó ,az még közel sincs kész!

Tasi
amugy voltam kint tegnap este a ringen EVO-n. és kivel találkoztam? na kivel? Balu-val és az uj RSV-vel hát meg kell hagyni gyönyörü
bár a nitros csajszi kicsit jobbat tépett nem Balu?
attol a nitros hajabúzátol meg többet vártam... 250LE...
ugy látszik nem sok korán kelö lesz május 1-én
de kint ugyis összefutunk majd
7 óra negyvenkilenc én nyertem!
Jó a fara-Muci!
1098?
999?
15 ször oda vissza egy Tera nevezető 150 es géppel, elég extrém nem? Bár holnapra tényleg pár tank benzint ki szeretnék hajtani sárgaságtól meghajlott gépemből!
Bóly-Szajk nagytúra?
Én egy Baranya bejáró túrára készülök, jelentkezők nélkül magányosan is! Imi lélekben együtt csapatunk!
Hai!
Kunmadaras témáról asszem leírtam mindent, ha tudsz jönni, és lejössz hozzánk, akkor elsején reggel kilencre legyél itt!

Én ma felhelyeztem az idei 3. hátsó gumit a vasra... Hála főszponzoraimnak, ismét megúsztam olyan olcsón, amitől nem igazán lehet olcsóbb.
A gumit pedig felavatandó, holnap meló után gurulok egyet a velencei tó körül, estére meg korzózás Szentendrén a dunaparton.
Ha valaki társulna, akkor csörrr...
Peace!
Nekem ma fülig ért a szám, közel 3 órán keresztül rángattam a gázt, és lenyírtam az udvarban a füvet! Tasi mit foglalkozol a rendszámmal, nem biztos hogy szükségeltetik egy 120 Skoda blokknak!
Nembaj, a fehér gumi úgyis ritka mint a fehér holló, a tied meg jó úton halad e felé, tehát kitartás