Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és amikor fékezett gyorsabban ment mint elötte
Még jó, hogy sosem forgatod ki a szavaimat!
Rendes gyerek volt, de a folytatást inkább nem akarom tudni!
Nekem volt egy ismerősöm, sok-sok évvel ezelőtt.
(vízvezeték szerelő)
Defekt miatt kiszedte a simson hátsó kerekét, meglátta, hogy tök fényes belül (ahol a dobfék fékpofája fog) és visszarakáskor bezsírozta!

Na léptek csavarogni, Szentendrére.....
Na látod, itt a hiba!
Azokat zsírozni kell, hogy csendes legyen fékezéskor!

Mizu csajok, nem mentek kis piros zászlót lengetni? (vagy megjöttetek már?)
...megnyugtató, hogy azé' már nem vagy benne biztos...

Asszem én még heteló vagyok dlága balátnőm
Szevasztok! TL1000R-hez keresek,hogy is mondjam.Lánc vezető távtartót (azt ami a lengőkaron megvezeti a láncot)
...cak szeretnéd, hogy én a tosznőd legyek, te kisz huncut!
Előre isz köszönöm édesz barátosznőm!
codálatosz lett, drágaszágom
...majd csinálok róla sooooooook-soooooooooook képet, jó?
Azé amiért a féktárcsák is!
Miért van leszilikonozva a hátsó gumi?
A motorom új külsővel pompázik, gondoltam megmutatom, hátha valakit érdekel
Kapott új plekót, színrefújt láncvédőt és tükröket, ja és lekerült róla az a csúnya kapaszkodó.
Pedig a lenyugvó napnak is van ereje!
Hehe ! Szevasztok! én meg most ébredtem , birtam vóna még aludni, de kurblizom a traktort oszt hasitok Kunmadárra !
Vigyél magaddal zászlót, éljen május elseje felirattal, és állj sorba virsliért és zsemléért!
Jó vonag...öö..vonulást!
Dingó a kelő napból meríti kozmikus misztikus erejét,ezért nem kell aludnia,viszont hajnalban kell kelnie.

Jóreggelt és Vizslát.
M1ünk felvonulni.....vagy mittuomén.
Ejjj Dinó, legalább a munka ünnepén aludnád ki magad!
Köszönöm köszönöm és éljen május 1 je!
Meg mi is . mármint telón kidumáltuk a meteorológiaifizikus barátommal.

Ne sírj dingó,örülj,hogy jön az új!

Eggyütt érzek, de hisz má telón kidumáltuk!
Hát ma elbúcsúztam Pircsi ribancomtól, aki a mai naptól Zalai csaj lett.. Nem mondhatom el magamról hogy jól esett az elválás, hiszen nagyon sok régi emléket idézett fel egész nap folyamán, viszont a projektjeim kivitelezésének ez is része volt. Tibor remélem vigyázol majd őkelmére és magadra is nagyon!
Azért remélem letolod a retro valagadat ide, mer minnyá burgmann irgmann ! Ja meg mindenki!
Én azért válaszolok, de ezzel részemről is le lesz zárva a téma. Mint említettem is, semmi bajom veled, amit akár meg is beszélhettünk volna, ha nem fordulsz vissza. Petivel vagy húsz percen keresztül 50-el csorogtunk, hogy hátha csak lemaradtál, de mikor már nyilvánvaló volt, hogy nem fogsz jönni, mentünk tovább. Ennyi. A dolog pedig csak annyira van felfújva, hogy egy kósza mozdulattal majdnem széttrancsírozott hullát csináltál belőlem, meg magadból is, amit sem ott nem érzékeltél, sem itt...
...és azt hiszem nem a radiális féken, meg nem is a hűdenagy rutinomon múlt, hogy nem a láglovagok.hu-n végeztünk, hanem inkább az őrangyalainkon...
Peti pedig csak azért tudott előttem írni, mert vele ugye volt lehetőségem megbeszélni a történteket és előbb tudott reagálni mint én.
...és nyilván ő sem gondolta hogy meg kell védenie...

Mindennek ellenére, én megyek Kunmadarasra is, meg Villányba is, és akár jöhetnél Te is, mert nem hiszem, hogy ez miatt annyira be kéne fordulni, hogy ki vonod magad teljesen a forgalomból. De Te tudod...
Én annyit tanultam az egészből, hogy mégjobban figyelek a körülöttem közlekedőkre...