Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon nagy poén volt ismét összefutni Imivel! Mikor mondta cimbi, hogy látta a faluba Imrufót, kiröhögtem! Erre hallom a dübörgését. "Mondom ezt nem hiszem el." Vannak még véletlenek.

Én a május 10-ére szeretnélek titeket invitálni. Komáromi Kétkerekű Flúgos Futam
"hosszú távú túramotoros verseny." 300 km Komárom Esztregom megyébe.

More information
Sas csaj!
Lassan lesz a gépeden egy mozgáskorlátozott matrica is!
csóka
küldtem neked valamit
Sz@r az élet!
Mennem kell nyomitornára! Mivel nemsoká kezdődik, ezért "sajnos" motorral kell mennem!
Te csak tanuljááááá nem motorozni amíg le nem vizsgáztál! Ha meg levizsgáztál akkor meg tessék tovább tanulni, mert ez az ország benned van!
Hi mindenbodri!

Úgy olvasom nem volt rossz a guringa... Sajnálom, h nem voltam ott.

Tasi! Csak jelzem, h holnap már április van....Érted?!

Felhoztam a vasat. Pít! Majd kimennék hozzád valamelyik nap.

Jó időt mindenkinek!
A toaletten is tudok perem alá dönteni, csak kicsit kellemetlenebb a takarítási tényezője....
....sem fölé..
Izzzzirájder öcccsém!
És nem sz@runk a perem alá ! Hi mindenki!
Akkor megnyugodtam, tudod mindíg legyen Brefff a háznál!
Szaszka Dingó!
Jelentem a toalettem rendben van!
Az mégsem ráz annyira, 380 volt keményebb......
Jó reggelt Mutter pajtás, ajánlanám a toálett rendbetételét!
Jó, de ez már 220 után-alatt volt ...
Reggelt!

Kissé elaludtam, és most a mosott sz@rhoz bírnám magam hasonlítani!

Tarka!

....nyiminyiminyiminyimi....
Tasi mindenképpen kommunikatív és főként motoron, viszont az értelmező kéziszótár ami dekódolná mondani valóját, még nem született meg. Viszont egy ének leírja, ede 220 feleeeeeeeeeeeet, elhagyod a vadrózsákat....
Sziasztok!
Örülök, hogy a társaságotokban tölthettem el a 29.-ét - Pfvari, imrufo, Tasi, Dino, V2bali, Zrider, Murdoc!
Jó volt a tempó hazafelé is, csak Tasit nem értettem, mit mutogatott többször is.
Remélem, összefutunk máskor is - pl. Kunmadarason.
Hijj de jó reggelt, egy órája azon gondolkodom h hová is kellett állítani az órát.... Tarka te egy vadállat vagy!
tudom ajánlani a következö oldalakat, én már kiirtam rola az eseményeket hogy le ne maradjak:)
http://www.kunmadarasmotorspor...
www.futam.hu
MIket tudsz te! Akkor kibatyuzunk vagy két napra a cimbikkel, oszt lesz nagy ˝eriszdd el a picsámon a bűrt"! .
Akik ismernek, tudják, hogy milyen profi sátorozó vagyok...
Életemben egyszer aludtam sátorban, szakadó esőben, belül több víz volt, mint kívül... Nem hiányzik... Tavaly augusztusban Kunhegyesen panzióban aludtam, és ha lehet idén is ezt tervezem... Nyilván többe kerül mint a sátor, viszont annyi előnye van, hogy így normálisan tudok aludni...
De szerencsére ez még odébb van, addigra csak ki filózunk valami okosat!
CEPSA Hétvége Nemzetközi Dragbike Verseny
2008. július 4-6.
ez is lesz kunmadarason
Aug20 környékén szokott többnapos lenni a Kunmadár, de néhány éve ha lehet inkább Brnoba megyek , mert ott mégnagyobb fieszta van, nem is lehet mihez hasonlitani, egy szó van rá: iszonyaaaaaaat!