Nagyon nagy poén volt ismét összefutni Imivel! Mikor mondta cimbi, hogy látta a faluba Imrufót, kiröhögtem! Erre hallom a dübörgését. "Mondom ezt nem hiszem el." Vannak még véletlenek.
Én a május 10-ére szeretnélek titeket invitálni. Komáromi Kétkerekű Flúgos Futam
"hosszú távú túramotoros verseny." 300 km Komárom Esztregom megyébe.
Tasi mindenképpen kommunikatív és főként motoron, viszont az értelmező kéziszótár ami dekódolná mondani valóját, még nem született meg. Viszont egy ének leírja, ede 220 feleeeeeeeeeeeet, elhagyod a vadrózsákat....
Sziasztok!
Örülök, hogy a társaságotokban tölthettem el a 29.-ét - Pfvari, imrufo, Tasi, Dino, V2bali, Zrider, Murdoc!
Jó volt a tempó hazafelé is, csak Tasit nem értettem, mit mutogatott többször is.
Remélem, összefutunk máskor is - pl. Kunmadarason.
Akik ismernek, tudják, hogy milyen profi sátorozó vagyok...
Életemben egyszer aludtam sátorban, szakadó esőben, belül több víz volt, mint kívül... Nem hiányzik... Tavaly augusztusban Kunhegyesen panzióban aludtam, és ha lehet idén is ezt tervezem... Nyilván többe kerül mint a sátor, viszont annyi előnye van, hogy így normálisan tudok aludni...
De szerencsére ez még odébb van, addigra csak ki filózunk valami okosat!
Aug20 környékén szokott többnapos lenni a Kunmadár, de néhány éve ha lehet inkább Brnoba megyek , mert ott mégnagyobb fieszta van, nem is lehet mihez hasonlitani, egy szó van rá: iszonyaaaaaaat!
Én a május 10-ére szeretnélek titeket invitálni. Komáromi Kétkerekű Flúgos Futam
"hosszú távú túramotoros verseny." 300 km Komárom Esztregom megyébe.
More information