Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sátrazás kint a reptéren?
legalábbis mikor tökölön volt 2 napos esemény, mi igy voltunk. egész reptéren 3an voltunk kint sátorral. elég buli volt. este a csont sötétben sátrat állitani. vagyis motorvilágitásban
ALAP!
Szivesen máskor is!
A csimmaprojekt elsikálva, a vége 16.Remélem így jó!
A többit majd privátban!
Jó éjt mindenkinek!
kunmadárra én is gondoltam. még elötte kéne beszélni rola hogy hol merre mikor tali. lesz késöbbiekben egész hétvégés kunmadár buli. arra is jönnétek?
Én Pest környékének a keleti perifériáján lakom, szóval én is az M3 felől fogok támadni.
A nagyon Pest környékiekkel meg majd megdumálunk egy mindenkinek kellemes találkozópontot...
De addig még becsúszik egy-két plusz kilométer azthiszem...
Hát a Kunmadár május1.-én nekünk is alap ,de másnap az m3 v m0 környékén összefuthatnánk azokkal akik a keleti perifériáról v Pestkörnyékéről jönnek!Bár nem szoktam erdőbe fát vinni, de most talán az oldalkocsimat is magammal vinném, had cipelje Ő a hátizsákot!
Szépjóestét mindenkinek!
Tasi: Az az igazság, hogy nem voltam kikapcsolva, csak pont olyan helyen voltam mikor hívtál, ahol nem volt térerő... Ugyanis ma is letekertem 400 Km-t

A turai különítménnyel gurultam egyet, a változatosság kedvéért pont Tata felé (ugyebár tegnap is voltam ott). Mondtam is magamban, mekkora lenne Baliékkal összefutni... Aztán Tardos után beálltunk valami pihenőbe, hát nem ott voltak Baliék is? De! Nagykirályság! Mondjuk nem csináltunk nagy lagzit, mert mindenki ment a saját bandájával tovább, de poén volt megint találkozni!
Így pedig a 7vége 950 Km-rel zárult...

A Borzsongás-ra ALAP, hogy menni kell! Esőruhát mindenki készítsen!
Mivel annyira már nincs is messze, lassan lehetne intézni szállást is... A tavalyi hely zsír volna...
Viszont az ezer százalék, hogy én május elsején Kunmadarason indítok, és onnan mennék tovább borzsongani... Ha valaki benne van még ebben a mókában, sikítson!
egyenesben is akad a hayabunginak ellenfele
Tökéletes ötlet, csak ajánlani tudom, mi eddig mindíg ott voltunk, így idén is így lesz.
www.borzsongas.hu
Asszem emlegettek a Dinoék Villányban valami motoros bulit május1-4 között. Akár ott is összebandázhatnánk!
apropo van valami gondolat egy következö gurulással kapcsolatban?

jo lehet hogy nem a leg halkabb a motorom hangja de szerintem elég jo
egy busát meg egy yoshival se fogok tudni megelözni de nem is baj ezzel is tudtam tartani a tempot a Balcsi parton pedig nem volt tul alacsony a mérce meg még vittem haverom is
Vegyél fel rá hitelt (mármint a kipuffra).......tasinak is adtak...........
köszi a jotanácsot de én meg vagyok elégedve a motorom hangjával majd ha bankot rabolok lehet veszek egy yoshit
a balcsi parton elég durva tempot mentünk...
lehet elment olyan tájra, hol suzuki hangja szól
Megihletett a hetési kocsma filharmónikusok nyári nagysikerű koncertje
Hazaértünk egyben, köszönet azoknak akik eljöttek, külön tisztelet a debreceni egyszemélyes különítménynek
Ancsáéknak köszönet a remek vendéglátásért!
Akkor te elhagytad a valóságot erősen.
Mert: kéccászúsz felett,észresemveszed, ééés elhagyoda való-sáágot (tididididíí) kéccássszúsz felett,ááátértékeled,magadbaa világot (tádádádádááá)
Szasztok!

Képeket lementettem és hazaértem egyben!

Imrufót próbáltam volna motorozásra invitálni,de ki volt kapcsolva!

Píít-et is kerestem hogy minden rendben van.e hazaértek-e egyben Annácskával,de nem hívott vissza!

Murdoc-nak üzenném hogy ruházzon be egy sportdobra,mondjuk egy Yoshimura RS3-ra!

Mert így ezzel a herélt hanggal még erős 160-as tempónál,süvítő széllel is tudtam mikor akar előzni... és ez nem mindig előny!

Mellesleg én nagyon megköszönöm a Proptech-nek az óraállítást,kipróbáltam és működik! ű

Az óra a következőket művelte hazafelé:-280.-as adat után van két rublika az annyit jelent hogy 290-300 utána nem akad ki,hanem megáll majd visszamegy nullára és még sikerült mérnie 15 km/h-át!

Áljon meg a menet adjuk össze:280+10+10+15=Óraszerint 315-el!

Köszönet érte,szeretem a Hayabungeet!

Egyenesben nincs ellenfél,de hát az a fránya kanyar...

A Tasla
Szewasztok Béláim! Ma nem mentem motorozni, ezért feloldották a kijárási tilalmat!
Hazafelé nekem is zsír volt, főleg a sötét plekó és az a pár darab bogár....
Köszi a tegnapi gurulást! szuper volt! a motorok látványa a révnél kárpotolt 1000szeresen a szakado esöért odafelé :)
A veszett hazafelé vezetö temporol ne is beszéljünk:)))
Remélem a legközelebbi eseményre is odaérek:)
Azt hiszem elmegyek valami kötőipari bótba fonalat venni, mert elvesztettem. A ragacsra már nem is térnék ki.
Na neeeee! Még mindig? +hogy örökké! Nem volt elég tiniként beleragadni az alsónemübe valami kispulykával való smáros-cicifogós kontaktolás közben? , ,
És ragacs forever.
Szasztok pupákok!

Én is hazaértem tegnap,kemény sacc 150 km-t mentem,igaz tihanyig elég lett volna 60 is (biztos sokat kanyarodtam)....
Este még megreparáltam a váltókart,mert hát elfáradt és eltörött.
Ma 7 ágra süt a nap itt felénk, de tegnap sokkal jobb volt a 10 fokban találkozni veletek!
Ancsinak forró tea, ZRidernek-Iminek tittelet a sok-sok kilométerért,a többieknek üdvözlet.

És azt mondja a negros csaj: akkó' este ütközünk.

Adidas,Buenos Aires!