Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az hát! Mikor mondom neki, hogy mars az ágyba, röhög a pofámba, és felkap egy sört, hogy alvás helyett majd ő még azt bepuszilja . Szegény párocskám, mig felnő a kissrác, tuti eltölt közben néhány hónapot a pszihiátrián 1-2 lájtos kis idegösszeomlással !
Én a faterjával beszélgettem már bibi biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Zrider!

Ez a kép mindent visz!
Haláli a gyerkőc!
Jó reggelt! Kissé lázadnak az izmaim az első csapatás után, levezetésként ma lapáttal edzek tovább...
Köszi Ancsa , igyekeztem mindent beleadni! Imrufó! Mindig van mindenkinél nagyobb idióta, csak van ugy, hogy sokára kerül elő ! Ma valszeg pont én voltam a legmesszebbről, de csak mert a nyiregyi srác ( Imik) valamiért pont nem jött! Jah nem is mondtam , milyen ütős lett a géped! De a másfél személlyes TL mindent visz! ! !
Na végre már, hogy nem én voltam a legmesszebbről érkezett őrült!
Nekem csak 600 Km volt a mai nap, de holnap még jön hozzá kb 400
Tündéri a kisfiad! Boldog második szülinapot kívánunk neki!
Zsir vót minden, de csak nem olyan kényelmes a mille, főleg hogy700.at tekertem ma bele, az utólsó kilómétereken , már inkább sirva a patakba dobtam volna! Jah + a képek!
én mindig azt hallottam ki belőle hogy aszongya hogy:
akkó este ütközünk...
Szépjóestét!
Én is hazaértem, és mivel későbbre tették a betervezett programot, nem is kellett sietnem. Mondjuk Pestig elég jól jöttem, Tatáról 20 perc... Pest még elég buli volt, de az M3 dögunalom...
Natovábbi jó mulatást!
Biztos azé', mer valami tájszóllás szlengbe nyomja!
Erre a választ még sohasem sikerült megértenem, lehet h az én készülékemben van a hiba?!
hazaÉrtem bÉbibogyÓÓÓÓÓÓÓ!
Ancsa Keszthelyen rólam miért nem készítettél képeket? Lehet h lemerült az akksid?
A '87-es retrófíííling!
Na ennyi!

Öröm volt látni titeket!
Eszméletlen hogy mennyire fotogén vagyok! Azért megemlíteném h Tasi golyóstoll c. képe is nagyon megrendített!
Én egy pirosat adnék neki pontból és sárgát a lapból azaz csekket....