Az hát! Mikor mondom neki, hogy mars az ágyba, röhög a pofámba, és felkap egy sört, hogy alvás helyett majd ő még azt bepuszilja . Szegény párocskám, mig felnő a kissrác, tuti eltölt közben néhány hónapot a pszihiátrián 1-2 lájtos kis idegösszeomlással !
Köszi Ancsa , igyekeztem mindent beleadni! Imrufó! Mindig van mindenkinél nagyobb idióta, csak van ugy, hogy sokára kerül elő ! Ma valszeg pont én voltam a legmesszebbről, de csak mert a nyiregyi srác ( Imik) valamiért pont nem jött! Jah nem is mondtam , milyen ütős lett a géped! De a másfél személlyes TL mindent visz! ! !
Zsir vót minden, de csak nem olyan kényelmes a mille, főleg hogy700.at tekertem ma bele, az utólsó kilómétereken , már inkább sirva a patakba dobtam volna! Jah + a képek!
Szépjóestét!
Én is hazaértem, és mivel későbbre tették a betervezett programot, nem is kellett sietnem. Mondjuk Pestig elég jól jöttem, Tatáról 20 perc... Pest még elég buli volt, de az M3 dögunalom...
Natovábbi jó mulatást!
Ez a kép mindent visz!
Haláli a gyerkőc!
Nekem csak 600 Km volt a mai nap, de holnap még jön hozzá kb 400
akkó este ütközünk...
Én is hazaértem, és mivel későbbre tették a betervezett programot, nem is kellett sietnem. Mondjuk Pestig elég jól jöttem, Tatáról 20 perc... Pest még elég buli volt, de az M3 dögunalom...
Natovábbi jó mulatást!
Öröm volt látni titeket!