Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorozás ügyben a vasárnap lesz a nyerő szerintem, legalábbis gondolom akkor ér rá mindenki leginkább... A dokitól hallottam valami Euroring féle célirányról...
Mellesleg én szombat délután is kidugom az orrom, ha nem fog szakadni az eső. Pest és környéke? Kivel futhatok össze?
Halihó emberek!

Részemről a motorozás áll és remélhetőleg nem dől el...idő elött!

A lényeg a lényeg hogy Imrufó testvérünk vélünk tart-é unom egyedül eröltetni az egykereket...vagy inkább egykerék kezdeménynek nevezzem...

Okíts mester!

Szóval gyüssz vagy nem hogy meghalgathassuk a híres Mív-ed amit otthon legóztál össze!

Epekedve várjuk az eredményt...no meg persze a hangot!

Üdv:Tasla
Amióta megtrétem teljesen más jövőképen igyekezem, magyarázatom nagybecsű példaképemtől származik Imrufó mestertől. Mester had bizonyítsak! Ja és teljesen komoly elhatározások vezérelnek, mondjuk ammenyit elittam, most inkább befektetem, és még marad is belőle. Szóval jobban élek mint 4 éve...
És téged ismerve a fényes jövő is egyben
A múlt!
kontra
Kis nosztalgia
ámen, mondjuk egy jó kis carbonara?
Hmm 1kis szerelgetés és új kipuff, fékkar, hasidom, lehet lesz kmórás cucc is 7végén motoros idő lesz állítólag! Ha igaz, hát össze kéne gurulni kicsit nem?
Nálunk a nagy hó miatt amúgy sem igazán lehet csapatni, max hó vagy szobaszánnal.
A helyzet? Az, hogy nem tudtam ma motorozni! Pont mire beöltöztem, hogy milyen fasza motoros idő van, elkezdett szakadni az eső... GRRRR
Mi a helyzet?
ja,ja,ja!
olvass a jóbanánok topikban
HAlo tarka!Megkaptad kovik postán kersztelüli csomagodat?
Ha most az alkatrészpostára gondolsz a főportán keresztül a persped telephelyén,akkor értem.
Ha nem,akkor nem.....
Dír sokszínű (tarka) tezsvír!
Összecsomagolási projekt sikeres hétfőm startol a megyar királyi lovaspostával! Még az is lehet h hasonló képütt érkezik mint ahogy találatod rendszeres volt a porta forgaalmiban!
hejj dingó tesó!

feldobtad már a kazit? vagy még nem volt felétek a mobilposta?
nem olyan égető.....
csak gondoltam megkérdem....
ERRE---kimaradt egy RRRRRépa betű...

Na tényleg lépek,meg se próbáljatok tartóztatni....nem. nem maradok.....fáradt vagyok már....mondom...megyek....

"JT.
Ezt meg én fotóztam,de ez annyira nem gyönyörűűűű....
De ilyet is fotózhatsz,ha ere jársz Almádiban

Kykee:
Nem állok most semmilyen téren semmi alatt,meg sehogy se nem....
Ki vagyok purcanva úhogy casco mindenkinek....
Nem kell kapkodnod.Műszaki lezsírozva.......
Igen. Fotózhatsz Te is. A többit köszönöm.
Állaaaaaaaaaaat...
Gyönyörű! Ezt Te fotóztad?

A többire meg OK!