Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és hol lesz?
Természetesen Imi, jók az informátoraid , december 22-én lesz a buli, megjelenésedre, és Peti és csapatára feltétlenül számítunk!
A szilveszteri buli még nagyon messze van, ennyire előre nem tudom megmondani, mi lesz... De nagy a valószinűsége, hogy itthon leszek...
De addig ha minden igaz, lesz még valami Zeg-i buli is, mint tavaly.... ...nem?
Tasiról tud vki vmit? Nagyon el van veszve!
Szia Imru! Jösz szilveszterkor Hévizre?
Köszi az infót, de selytheted, hogy a felrakás után tíz perccel má el volt könyvjelzőzve!
De ez így sok, nekem csak a púp kell. Viszont ha minden igaz, Peti megkérdezi, hogy adja-e külön...
Ugye?
Imfuro, a másikra tettem neked vmit!
Peti jól mondja. Viktornak ígértem meg először, hogy eladom neki, ha megjön a másik kröffenőm... (Remélem ez már a holnapi nap lesz! ) Nem gondoltam volna, hogy ilyen kelendő lesz.
Tudomásom szerint Viktor rácsapott.
Szasztok!
Figyu Imi, lehet, hogy kell 1 ismerősömnek az a két kidörrentő, amit itt említettél. Meg van még? Vele is pontosítok még és veled is.
Jók legyetek!
Fékekről csak annyit, hogy igencsak elcsodálkoztam amikor a gyári alkatrész árak közt piszmogtam a motorszalonban meló közben.
Utángyártott akármilyen nevű radiális fékmunkahenger 80-120e körül mozog. Ugyanez pl GSX-R gyári 26e, ha jól emlékszem. Szerintem érdemes utánakérdezni a gyárinak, mielőtt bárki legyint, hogy az úgyis többszörös áron megy. :-)

Dani
Siastok!
J!
Kérlek tisztelettel.....Megfogok egy nagyobb darab szalonnát,és körbekenem vele mindenhol,amíg ki nem dobja a kolbász színét!
....Kérlek,hogy ne haragudj,nem lehetett kihagyni!
..Amúgy én aztat nem tudom...én téliesítek...menek egész évben!Csak a nagy hó,és Hévíz-szakadó eső,és családi megjelenés fog ki rajtam.....
De Imrufón nem!
úúúúúúú olyat tényleg nem akarok! De ilyet má igen:
Miabré? Zongoraféket akarsz rá
valami ilyesmire gondoltam...
Kell hozzá akciósan húsz forintért radiális munkahenger is?
Köszike, jó lesz! Mikor postázod?
Mondjuk egy ilyen párosítással talán elégedett lennél?
Akkor viszonyt csak a Ducati 1098 új, monoblokk mart Brembo radiális féknyerge jöhet számításba
Mondom radiális kELL! vaze! Tudom, hogy a fékhatás nem lesz érezhetően jobb mint egy brembo nyereggel, de számít az esztétika is. (csak a sznobság miatt )
Sima Brembo nyereg kell rá, és máris lesz féked
jólenne jólenne, de még jobb lenne, ha legalább 2003-as lenne, mer tudod, a radiális fék a lényeg!
Téli álmot? Azt meg minek!
Lesz itt még jó idő!
szerszámokkal-szétszedéssel

szerszámokkal-szétszedéssel
Téli álom előtti nagy lezsírozást ki, hogyan végzi?
Milyen segégeszközökkel? Az eltakart helyeket hogyan tisztítjátok?

J