Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Peti! Ejnye ejnye. Mintha tegnap előtt tudattad volna velem, hogy te idén többet nem akarsz motorozni. Akkor ezek szerint csak velem NEM !
Ya! Sajna már hazavittem telelni a kis drágámat. Amúgy elkezdett csöpögni a tank alja, de már megorvosoltam. Mostmár jókat alszik...Tele van a pocakja.
Ahogy mondja a kolléga...
Csak hogy ne legyen harag, add oda imrufónak, ő meg nekem adja ingyen. Szerintem így naon tuti!
lécci küldd el a pontos címed az emilemre! fent van adatlapomon.
Kössz!
Bakker, amilyen haragtartó vagyok, gondolhatod, mennyire megharagudtam!
Csak mástól veszem a lemezt, oszt kész... De azért nekem ajándékozhatod ingyen!
Hű-Ha!

A magyarázat:-a múltkor hívott egy srác TL-e cuccokért akkor börzéztem kia lemezeket...mellesleg én is emberből vagyok és mint ilyen feledékeny!

Azért nem kell fenyegetőzni...akkor vége a barátságnak!

Sajnálom...

Akkor ne hagyd it...sértődj meg! Rókica!

akkor engesztelésül farba rughatsz!

A Don!
Ok, gyere, otthon leszek
érdekel, és mivel holnap leruccanok a jóbarátok topic-os összejövetelre Hévízre, be is tudok ugrani a cuccért. Ha Neked megfelel holnap 10-11 között...
Tasi, Te ígérted meg hogy szerzel nekem ilyen lemezt, szóval tudtad hogy kellene... és mióta is szerzed a lemezeket? 2-3 hónapja? Most meg kiderül, hogy van otthon elfekvőben... ejnyebejnye!
Akkor akinek még kell, annak ajándékozd oda, nekem megér öt pénzt...
Mehetünk akár...
Na akkor - ha a hirtelen tulkinalatban - meg mindig erdekel, akkor en gardonyi vagyok, szivesen latlak ha a hidegben meg gurulsz egyet, neha Bp-en is boklaszom (bar mostanaban nem terveztem, de barmikor kozbejohet)

vagy dobj egy mailt a telefonszamoddal, aztan megbeszeljuk

udv,
N.
Mi van felbátorodtál....aki pályázik annak ehhez hozzá kell szoknia!

Ott élet halál harc folyik!

Gratula Pítt!

Akkor megyünk!?! Halihó többiek?

A Don!
Akkor fordult a kocka: Imi--looser, Gambesz--mázlista.
Szépnapot!
Tasi, ha erre jársz-jártok mehet egy kis gurulás
Mert az én keresztlányom a legszebb....egy angyal!

A Don!
Szasztok!

Szív fájdalomra....nekem van 2 ajándékba!

Mert szereztem akarjátok!

Haragszom....Imi hátam mögött bÓtolsz!

Mi kell még....Imi motorozunk?!

Gambesz...elvitted már a lovat téli álomra?!

A Tasla Dontasla....
Tudom, hogy mázlista vagyok!
De mint mondtam van másik is öt rugóért, ha esetleg kell neked is.
+ a jutalékom
Zsír! Akkor már csak az adásvételt kell lebonyolítani valahogy... Hol tudunk boltolni?
Adj érte 6-ot....
Te mázlista! Amúgyis minek neked! Mindig csak 1edül mész! Megint csak mázlista!
jo legyen
Hali!
Nem tudom, milyen árra gondoltál a reális alatt, de egy ötöst tudok adni max. a két lemezért...
Legalábbis egy ismerősnek van elfekvőben két gyári dob, plusz a két lemez, és ezt adja 25-ért, amiből ötezer a lemez...
Ha Neked jó ennyiért, boltolhatunk.
Udv,

Felhivtam Carbonmad-et, hogy tud-e csinalni idomot, megvan-e a sablom, , azt mondta hogy igen, de az arral azota is hiv vissza... na majd racsorgok, ha nem jon ossze az ebay-es idom...

egyebkent lattam a TLweb forumjan, hogy kifufogo-vedo-lemezt keresel, en az enyemrol le fogom venni, mert palyara nem kell. mondj ra egy realis arat, es a tied.