Ya! Sajna már hazavittem telelni a kis drágámat. Amúgy elkezdett csöpögni a tank alja, de már megorvosoltam. Mostmár jókat alszik...Tele van a pocakja.
Bakker, amilyen haragtartó vagyok, gondolhatod, mennyire megharagudtam!
Csak mástól veszem a lemezt, oszt kész... De azért nekem ajándékozhatod ingyen!
érdekel, és mivel holnap leruccanok a jóbarátok topic-os összejövetelre Hévízre, be is tudok ugrani a cuccért. Ha Neked megfelel holnap 10-11 között...
Tasi, Te ígérted meg hogy szerzel nekem ilyen lemezt, szóval tudtad hogy kellene... és mióta is szerzed a lemezeket? 2-3 hónapja? Most meg kiderül, hogy van otthon elfekvőben... ejnyebejnye!
Akkor akinek még kell, annak ajándékozd oda, nekem megér öt pénzt...
Na akkor - ha a hirtelen tulkinalatban - meg mindig erdekel, akkor en gardonyi vagyok, szivesen latlak ha a hidegben meg gurulsz egyet, neha Bp-en is boklaszom (bar mostanaban nem terveztem, de barmikor kozbejohet)
vagy dobj egy mailt a telefonszamoddal, aztan megbeszeljuk
Hali!
Nem tudom, milyen árra gondoltál a reális alatt, de egy ötöst tudok adni max. a két lemezért...
Legalábbis egy ismerősnek van elfekvőben két gyári dob, plusz a két lemez, és ezt adja 25-ért, amiből ötezer a lemez...
Ha Neked jó ennyiért, boltolhatunk.
Felhivtam Carbonmad-et, hogy tud-e csinalni idomot, megvan-e a sablom, , azt mondta hogy igen, de az arral azota is hiv vissza... na majd racsorgok, ha nem jon ossze az ebay-es idom...
egyebkent lattam a TLweb forumjan, hogy kifufogo-vedo-lemezt keresel, en az enyemrol le fogom venni, mert palyara nem kell. mondj ra egy realis arat, es a tied.
Kössz!
Csak mástól veszem a lemezt, oszt kész... De azért nekem ajándékozhatod ingyen!
A magyarázat:-a múltkor hívott egy srác TL-e cuccokért akkor börzéztem kia lemezeket...mellesleg én is emberből vagyok és mint ilyen feledékeny!
Azért nem kell fenyegetőzni...akkor vége a barátságnak!
Sajnálom...
Akkor ne hagyd it...sértődj meg! Rókica!
akkor engesztelésül farba rughatsz!
A Don!
Akkor akinek még kell, annak ajándékozd oda, nekem megér öt pénzt...
vagy dobj egy mailt a telefonszamoddal, aztan megbeszeljuk
udv,
N.
Ott élet halál harc folyik!
Gratula Pítt!
Akkor megyünk!?! Halihó többiek?
A Don!
Tasi, ha erre jársz-jártok mehet egy kis gurulás
A Don!
Szív fájdalomra....nekem van 2 ajándékba!
Mert szereztem akarjátok!
Haragszom....Imi hátam mögött bÓtolsz!
Mi kell még....Imi motorozunk?!
Gambesz...elvitted már a lovat téli álomra?!
A Tasla Dontasla....
De mint mondtam van másik is öt rugóért, ha esetleg kell neked is.
+ a jutalékom
Nem tudom, milyen árra gondoltál a reális alatt, de egy ötöst tudok adni max. a két lemezért...
Legalábbis egy ismerősnek van elfekvőben két gyári dob, plusz a két lemez, és ezt adja 25-ért, amiből ötezer a lemez...
Ha Neked jó ennyiért, boltolhatunk.
Felhivtam Carbonmad-et, hogy tud-e csinalni idomot, megvan-e a sablom, , azt mondta hogy igen, de az arral azota is hiv vissza... na majd racsorgok, ha nem jon ossze az ebay-es idom...
egyebkent lattam a TLweb forumjan, hogy kifufogo-vedo-lemezt keresel, en az enyemrol le fogom venni, mert palyara nem kell. mondj ra egy realis arat, es a tied.