nem pont ehhez a temahoz vag, de multkor beszeltuk, van akksim a TLR-hez, Unibat CBTX9-BS, en iden vettem (nem TLR-hez, de ugyanaz meretre/teljesitmenyre ahogy neztem, es maintenance-free, be lehet szerelni elfektetve), jol tartja a toltest. Ha kell es erre jarsz, csorgess meg.
Utána úgy is bekapcsolódhatsz a kanyargásba....különben is egy újjamon meg tudnám számolni a klubból,hányan jöttetek hozzám,ellenben két kezemen sem hányszor csapódtunk már Endrére!
A jelenlévők mindig kivételek...lásd Gambesz cimbim!
Esetleg Imi!
Mi a helyzet a csomaggal Píít!
Érkezik valamikor!
Akkor irigykedjetek...Én ma is eröltettem a Hayabungee-val a motorozást....Qrva jó volt!
Szere... ...tem!
Ancsa anyu királyok a képek...rendesen megleptél....Tasi is rajta van....hurrá!
hat ugy, hogy ket menet kozben elbaktattam a celegyenes vegere, aztan lottem parat... ;)
nem talaltam hayabusha kepeket, igazabol nem is emlekszem hogy lett volna haya, szerintem nem yamaha nyilt nap volt, csak egy sima motoros nap...
az ocsemmel voltunk
Dnor...honnan szedted a képet olyan nincs amin én vagyok a hayabungee-val...aznap azt hiszem mi is ott voltunk!
Ez nem a yamaha tesztnapon volt?!?
Üdv:Tasla
nem pont ehhez a temahoz vag, de multkor beszeltuk, van akksim a TLR-hez, Unibat CBTX9-BS, en iden vettem (nem TLR-hez, de ugyanaz meretre/teljesitmenyre ahogy neztem, es maintenance-free, be lehet szerelni elfektetve), jol tartja a toltest. Ha kell es erre jarsz, csorgess meg.
udv,
N.
De vasárnap, ha nem esik az eső, bármi lehet...
Tasi, Imi, Píít, Nem lehetne esetleg korábbra tenni azt a mocizást? És mi lenne ha errefelé kerülnétek/kerülnénk ? Tatabányán is van meki!
aloha
Akkor hétvégén,viszem a mannát is+6000-et!
Jól emlékszem?!?
Tasla
Nem kell irigykedni Pííít!
Utána úgy is bekapcsolódhatsz a kanyargásba....különben is egy újjamon meg tudnám számolni a klubból,hányan jöttetek hozzám,ellenben két kezemen sem hányszor csapódtunk már Endrére!
A jelenlévők mindig kivételek...lásd Gambesz cimbim!
Esetleg Imi!
Mi a helyzet a csomaggal Píít!
Érkezik valamikor!
Akkor irigykedjetek...Én ma is eröltettem a Hayabungee-val a motorozást....Qrva jó volt!
Szere... ...tem!
Ancsa anyu királyok a képek...rendesen megleptél....Tasi is rajta van....hurrá!
Szasztok!
Tasla
Nézzük csak ki tud a leghülyébben nézni?
Azé még hívhatsz!
Na jó találkahely legyen az Újpesti Meki a 2a ról befelé a váci úton!
De tudodteee!
Tasla
Hívjál majd ha kész vagy a gurulásra!
Meg Mekizésre! Persze...
Köszi:Tasla