Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tarka!

Te valamilyen szer hatása alatt állsz? Akarsz róla beszélni?

Én már "csikkanok" a röhögéstől Te állatkirály !
Tarka te egy állat vagy és majd össze pisáltam magamat a tudásod szomjától. Én nem mertem eddig megkérdezni, de most már tisztában vagyok én is vele. Köszönöm a cumókat megérkeztek igyekszem visszaszolgáltatni!
Nem kaprat! Rugat!
Közben arra is kell gondolni, hogy a csí-t alkalmazva áthatolsz az eléd kerülő akadályokon!
Köszi a gyors választ. Ebből csak az utolsót kell fejlesztenem,és nekem is menni fog.

Mégegyszer: Köszi.
Seggluk összehúz,szem bezár,nagygáz,kuplung kilő.... és imádkozik
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy ha nagyon meghúzom a gázt,akkor a TL-R elkaprat? Vagy mi lesz? Nekem S-es van,az nem kaprat.
Meg,hogy csikkanik-e harmadikban? Vagy esetleg felemelkedik az első kerék..... Az veszélyes? Vagy nehéz megfogni,mikor visszahuppan? Meg milyen gyorsan kell kiengedni a kuplungot? Én 4 ig számolok és akkorra van kiengedve....az jó úgy?
És ti szoktatok gyorsan menni?

Segítségeteket előre is köszönöm.
Én nem tudom számlapcserénél hogy csinálják az emberek, de nekem fogóval se sikerült leráncigálni a mutatót a tengelyről... Viszont más megoldás nem nagyon van, mert alulról kb 300 helyen van forrasztva az elektronika, szal sok sikert hozzá!
Mellesleg izzót akarsz cserélni, nem? ahhoz nem kell leszedni se a mutatót, se a számlapot...
Viszont ledes műszerfalizzót tud-e valaki szerezni? Mer nekem köllöne!
Szia!
Ez nem igazán TL, egy kép a sok közül.
Amiről munkaidőben beszéltünk az maradjon köztünk, ha lehet.
ÜdV: Tamás
Km óráról, meg fordszám mérőröl csak le kell húzni a mutatót, vagy van vmi trükkje? Nem szeretném letépni...
Pihenj! Imi jól mondta! Ez a kőkemény motorok fóruma! Nincs hejje-hajja!
Csakazértis!

Imi, nagyon ott van az a tüzes paripa! Nekem is hasonló kell!
Az enyém is TL1000R X. Ez a színkódja, azt hiszem
KÖSZI!
Ezt a NAGY piros TL-t meg neked Imi!
Na jóvan gyerekek, azé ez mégiscsak TL fórum, nem heje-haya...
Vagyok!

Bakker mekkora ....hayabungee!

Mármint méretre....akarom mondani hosszra!

Imi-nek üzenném hogy mivel én öreg mocis vagyok...nekem egyből szemet szúrt a canga...mivel építőipari a végzetségem a sóder illetve a cement nem hoz lázba!

Bojlerünk meg már van...

A Tasla és én vagyok Gambesz!

Mennek a képek!
Tasi! Mi a helyzet? Nagyon eltüntél! Ezt mindenkinek, de főleg taslának!
Biztos azt látta, hogy tüzel!
És most azthiszed hogy viccelsz, pedig nem
Volt már rá példa
b**** micsoda perverz banda... kepesek meghagni a sajat motoruk tankjat, eszem megall...
Ezt olvastátok már? tetszene az ötlet Rendszámot sztem le is adnám...és csak pálya...