Tarka te egy állat vagy és majd össze pisáltam magamat a tudásod szomjától. Én nem mertem eddig megkérdezni, de most már tisztában vagyok én is vele. Köszönöm a cumókat megérkeztek igyekszem visszaszolgáltatni!
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy ha nagyon meghúzom a gázt,akkor a TL-R elkaprat? Vagy mi lesz? Nekem S-es van,az nem kaprat.
Meg,hogy csikkanik-e harmadikban? Vagy esetleg felemelkedik az első kerék..... Az veszélyes? Vagy nehéz megfogni,mikor visszahuppan? Meg milyen gyorsan kell kiengedni a kuplungot? Én 4 ig számolok és akkorra van kiengedve....az jó úgy?
És ti szoktatok gyorsan menni?
Én nem tudom számlapcserénél hogy csinálják az emberek, de nekem fogóval se sikerült leráncigálni a mutatót a tengelyről... Viszont más megoldás nem nagyon van, mert alulról kb 300 helyen van forrasztva az elektronika, szal sok sikert hozzá!
Mellesleg izzót akarsz cserélni, nem? ahhoz nem kell leszedni se a mutatót, se a számlapot...
Viszont ledes műszerfalizzót tud-e valaki szerezni? Mer nekem köllöne!
Imi-nek üzenném hogy mivel én öreg mocis vagyok...nekem egyből szemet szúrt a canga...mivel építőipari a végzetségem a sóder illetve a cement nem hoz lázba!
Tarka!
Te valamilyen szer hatása alatt állsz? Akarsz róla beszélni?
Én már "csikkanok" a röhögéstől Te állatkirály !