Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, hogy így besegítesz a hatalmas bizniszbe! Azé nem olyan vészes a dolog, pont most nézegettem, és csak egy-két tartófül van letörve, meg pár repedés. Láttam má csúnyábbat is megcsinálva. Persze ha nem kell senkinek, tűzre még mindig jó lesz...
Azon nem csak tornázni kell,ahhoz Tornaszakra kell járni!

Na jó azért alakítható...legfeljebb itt-ott kilóg alóla a nagyseggű eze-aza!

Gambesz megméretetett..de nem tudom hogy írhatok-e adatot!

Gambesz?!?

na mindegy Busa átalakul kissé...majd meglátjátok a külső marad!

A Tasla
Én végülis nem túlzottan értem, minek egy TL-re pályaidom... Ha ezt a 70ezres témát nézzük, arra tuti rá kell még dobni legalább 30-at (fényezés) ha azt akarod, hogy ki is nézzen valahogy a motor... De egy százasból má simán meg lehet venni a gyári idomokat is szerintem...
Mellesleg van itthon elfekvőben egy "idomgarnitúrám" (fejidom kivételével) amin azért kell tornázni egy műanyagosnak, de ha érdekel valakit, megszabadulok tőle óccsóé...
na jó....ha más nem akkor csináltassatok ingyé" nekem is egyet,meglesz a 4.ember,meg lesz egy R-es TL-em....
Szasztok!
Ha ingyé lesz, akkor kell nekem is [ O03] . Szerintem úgy elég olcsó és akkor már csak 1 ember kell a 4hez.
nem is ingyen gondoltam.sztem ez reális ár érte. csak jelenleg nicns miből kifizetni.
Na hat ezzel jol ki vagyunk segitve...

gondolom ingyen palyaidom szinte mindenkit erdekelne, csak hat az eleg utopisztikus... bar en sem ellenkeznek, ha ingyen akarna kesziteni a srac - de o valamiert ragaszkodik a 70E Ft-hoz, ....hogy miert, nem tudom...?!

Vegul is nem olyan nagy a gond, meg van ido tavaszig, lehet sporolni...
dnor!

Engem érdekelne...csak pénzem nincs rá.
Szia,

Talaltam valakit, akinek van egy palyaidomja, Belgiumbol hozta, es ha lenne meg erdeklodo (4 db-nal jonne ki 0-ra a biznisz, azt mondta), akkor legyartana belole tobbet, 70.000-ert/db.
Egyebkent pont itt a forumban tette fel valaki a hirdeteset februar kornyeken...
Ha komolyan erdekel meg valakit, jelentkezzen, hatha osszejovunk...

udv,
Norbert
Nekem is akörül jó a szombat!

Akkor ezt már félig le is vajaztuk,a Hring-nek nem örülök,mert egy sebhely bőven elég!

A Tasla
Én is csak valahogy úgy!

Majd még alakul a hétvége.
Jajj Teeeee, hát szerinted csak az az egy kuplungkarom van elfekvőben?
Ha nem fog szakadni az eső, felőlem motorozhatunk valamerre... (akár a hring is megfelel) de szombaton csak egy után érek rá meló miatt...
béke
én készülök a haverral, de szombatra hideget mondanak, akkor viszont nem indulok utnak.megláttyuk
Szombat hurgaroring?
Felőlem mehetünk!

Peti,Imi,Gambesz?!?

A Tasla
Sziasztok!

Imi! Ne nagyon ajánlgasd a kuplungkarodat hisz az már az enyémí .

Valaki nem tervez valamiféle gurulást a hétvégére?

Üdv.
asszem a karbon u.a. a tecnologia,mint az üvegszál...nem hiszem,h nehezebb lenne javítani,esetleg költségesebb,de télleg nem tudom.
A carbon idommal es a gyari idommal is az a baj, hogy valoszinuleg nehezkesebb es dragabb javittatni ha a palyan sikerul elcsuszni, bar a carbonnak vannak ketsegtelen elonyei is (strapabirobb / konnyebb elmeletileg) - legalabbis is laikuskent ezt gyanitom...
jó múltkor motorosállat árulta a TLR karbon idomjait itt valahol.asszem a karbon a motoron topikban.
kértdezd meg vikit, sztem faterék tuti legyártják ha kellőképpen csesztetnénk őket, csak minta kell hozzá...
ha átlagban nézzük akkor kell hoiy glegyen, mert amennyit pl én estem, pár ember válláról levettem a terhet.
hat ez nem tul biztato....

egyebkent ha meglelem a forrast (mar ha letezik), persze...
Hello dnor!

Ha találtál pályaidomot elárulod majd hol sikerült hozzájutni? Mert én eddig csak e-bay-en láttam hozzá.
Sziasztok,

Lecsupaszitom a TL-R-t (palyaidomot vadaszok ra) ezert elado a full idomzat, elso/hatso lampa, tukrok, indexek.

sajnos a kepek mar sotetedesben keszultek, ugyhogy a szinek eleg fakok...
ha valaki privatban irna, az elerhetosegem az adatlapon

udv,
Norbert
azt is csak a Tüskevárban