Hello!
Ancsa, még apunak nem sikerült eldöntenie, a matricát, baj?Mert már sürgeteme h hívjon h mi van...!Ok?Amúgy megkaptam az e-mailed!Nagyon köszönöm!
A Peti által belinkelt idommal ugye az a baj, hogy azzal valszeg utcán nem igazán mehet az ember, csak pályán... Meg a felszerelés sem annyi, hogy feldobom, oszt kész, hanem gányolni kell szinte az összes felfogatási pontot, levegőbeömlőt, stb...
Amit én linkeltem, az meg drága... Meg azt is gányolni kell, mert pl. a fejidomban nincsenek benne a felfogatási pontok, mint ahogy egyik utángyártott idomban sem...
Amúgy a koncepcióm nyilván csak a TLR-re vonatkozott, mert azt én is tudom, hogy mondjuk egy K7-es gixxerhez már megéri pályaidomot venni, mert egy db oldalidom kerül annyiba, mint 2 garnitúra pályaidom...
Ja, amúgy Carbonmad elvtársnak szerintem megvannak a sablonok idomgyártáshoz, mivel Motorosállat idomait is ő csinálta. Sok sikert!
En tudok, csak eppen nem e-bay-eztem meg soha... mindenesetre megkertem most valakit, aki megigerte hogy segit. aztan majd kiderul, hogy sikerul-e megvennie, vagy sem..
jelenleg a kikialtasi ar 1 Euro, es nemetorszagon belul 10 Euroert postazza.
az, hogy mennyi lesz az ara a licit vegen, attol fugg hanyan akarjak megvenni es mennyire elszantan.
Bar nem vagyok profi, azert leirom hogy en hogy latom...
azert jo dolog a palyaidom, mert:
- altalaban olcsobb megvenni is, (plusz fenyeztetni sem kell, az mar csak a kulcsiny, de nem muszaly, en nem fogom...), javittatni is (uvegszalat altalaban tobben tudnak javitani es altalaban olcsobban is (ha jo tudom)
- ha mar a 3. fejidomot tornem ossze ripityara, akkor lehet, hogy gondban lennek, hogy honnan szerezzem be a 4.-et, ellenben ha van aki gyart ilyet, akkor megvan a forras, x osszegert kiken egyet, aztan csak fel kell tenni... (talan ez az egyik legnagyobb elony, kepzeld ha minden bukta utan vegig kellene turnod a fel motoros aprohirdetesi rovatot, hogy talalj TLR fejidomot...)
kozutra viszont semmi ertelme palyaidomnak. se nem szebb, se nem jobb, altalaban vekony, egyszeruen nem utcara valo. Van egy zx-7r palyaidomom, paran meg akartak venni utcai motorra, lebeszeltem rola oket... eleve olyan motort vettem, ami nincs forgalomba helyezve (emiatt olcsobb is volt), hogy ne kelljen ra biztositast es sulyadot fizetni, minel kevesebb olyan dolog maradjon rajta, ami csak a kozuti kozlekedes miatt kotelezo es ami csuszasznal/esesnel letorik / eltorik: lampa, tukor, index, ..) ezert aztan felesleges ra a gyari idom, pazarlas lenne par alkalom utan esetleg ronggya torni, inkabb veszek az aran egy palyaidomot, meg olajat, meg benzint, meg palyabelepot... :)
Nekem pl azért kellene a pályaidom,mert így szeretném eladni majd a TL-t ezzel a fényzéssel,és nem karcosan,ha netán úgy alakulnának a dolgok. A fényezés nekem nem lenne olyan nagy gond,mert van ismerős. Meg jövőre már szeretnék többet pályázni mint idén. Majd kiderül...egyenlőre ereszt a hátsó kerekem,m sikerült belemennem vmi szögféleségbe ...úgyhogy idén többet nem kell motoroznom. Bár úgysincs már jó idő.
Ancsa, még apunak nem sikerült eldöntenie, a matricát, baj?Mert már sürgeteme h hívjon h mi van...!Ok?Amúgy megkaptam az e-mailed!Nagyon köszönöm!