Hi!
Imrufó is és én is kint voltunk! Én személy szerint nagyon jól éreztem magam! Este még el kellett mennem kerülni 1et, mert már régen motoroztam ilyen hidegben Nem is volt olyan tutti, mint pályán!
Én ugy néz ki, hogy ezen a szinten fejezem be motoros pályafutásomat.Nem azért mondom de tényleg nem megszabadulni akarok a géptől, nem fényezésképpen de ilyen jol kezelhető, gépem és amit ennyire szerettem még nem volt! (igaz van pár apro "trükkje" a pacinak pl. megforduláskor egy ujoncnak okozhat meglepetést a teljessen elfordított kormány )Nagyon szeretem.
ui: jövőhéten szombaton valaki hungaroring (Nem megijjedni,én csak néző szoktam lenni )
Az enyém is eladó lett sajna, a hasznaltauto.hu-n ott vagyon ,igaz mint a Tornyié, nem tul ócsó pénzért viszont zsír állapotban!
ui: én még nem találkoztam olyan TL-essel aki szidta volna a gépet valamiért is(TLR).
Nekem ez volt az álmom, a csúcs, de ugy döntöttem hogy a csúcson kell abbahagyni....de ha megmarad az sem baj
Aham értem de állítólag e miatt nem rengette meg a világot tán a német sajtó csináltaki.De az amcsik tudták mi a jó náluk még 2 évig volt a Suzuki kínálatába állítólag.Tényleg komolyan ki és menyiért adná el a mociját.
Mondom hogy most akarja eladni, tegnap beszéltem vele
A fotó alapján szerinted mennyire lehet rossz a háulja?
Az S-en még valóban problémásabb volt, úgyhogy én kis is cseréltem egy Öhlins-re
Nagyon szép egy ilyen jó lenne de sztem nem adja el.Még anyit kérdeznék az a központi rugós tag tényleg nem 101-es vagy csak túl van lihegve, hogy rossz?
Imrufó is és én is kint voltunk! Én személy szerint nagyon jól éreztem magam! Este még el kellett mennem kerülni 1et, mert már régen motoroztam ilyen hidegben Nem is volt olyan tutti, mint pályán!