Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na Kykee! Tessék,itt 1 kis húzkodás!
Ancsika,nincsike nekem rossz kedvem!Csak nincs húzkodás!
Gino!
...és tudod milyen jól müködik????!!!
Édi vagy ,fel is viditanálak,de délután megyek Austriába.. ,így ma tuti nem tok legurulni Veszprémbe
Hali kykee!

Már a GSR-t csábításra használod?
Nincs senki,nincs mit húzni meg a pici GSR is otthon van az istálóban!!Ancsi nagyon uncsi a mai nap!
Gurulj máá eee ide Vpbe aztán dumcsi!Na Csaje mit szólsz??
Mehetsz megint egy karcsit a GSRrel!
Jó napot Kykee,és jó húzkodást!
jó Reggelt neked is Ancsedli!
Ez hálistennek igaz!
Én csak a nyálcsorgásra gondoltam.
Megkaptam!
Jó Hreggelt Bahrátaim!

Tahrka,küttttem emilt!!
Hali gali!

Pityu: A kérdés az hogy melyik motorra gondolsz mert ugyebár van az S meg az R ! :)
Az S 10 az R 20 lóerővel több mint az SV a tudomásom szerint! Nekem R van és egyáltalán nem kölcséges a kissebb, megszokott szervízelése, de ha bele kall nyúlni az sokkba kerül, de hát melyik nem!
Fogyasztása szerintem k...va jó, mindenkitől ezt hallom! Az enyém ha érdekel 5.8 - 7.5 között mozog!
Gumit jobban eszi mint egy sor 4 de hát ez V2 és valamit valamiért!!!
Nincs semmi gond a motorjával, de azt hiszem a 98-2000 ig gyártott S-es változattal van csak a gond a szelepekkel! De ezt a többiek jobban tudják!!!
Nekem nagyon bejön és sok időre meg szeretném tartani! Vazz vegyél TL-t jó motor! :)
Arra lennék kíváncsi hogy mik a tapasztalataitok a TL-lel mert gondolkozok ilyen motoron,azt mondják jobb mint az SV-k erősseb is meg gyorsabb is.Nekem egy szerelő mondta hogy a TL-ekel sok baj van mindíg hozzá kell nyúlni a motorjához mert állítólag nem bírja a strapát.Na meg arra lennék kíváncsi hogy milyen a fogyasztása,mennyire zabálja a gumi meg a láncot,na meg a strapát hogy bírja és hogy mennyire sűrűn kell szervizelni,költséges e a fentartása?Ja és hogy igaz e amit a szerelő mondott?
Dino!

Neked is köszönöm, megjött a "lnk"
Pfvari!

Köszöntem a linket!
Üdv kedves errejáró!
Ha Dinó még nem küldte volna el a linket, akkor ittenvan: EZAZ
Tarka különbség h a lányaim szebbek mint én!!!!
csá!!!
Szasz Tarka!
Jó pihenést otthon!!! A fürdőről meg dobhatnál majd képet! Kiváncsi vagyok rá!
Szevasz testvér!
mostanában kevesebbet hallani rólad.Leköt a meló,mi?
Tegnap nézegettem a tl talis képeket,mikor fogom a legkisebb libádat és csorog rám a nyála.
Mintha az apját látnám!
Nagyon jópofa kis csaj!
Na hejj.
Ha üzemelni fog a küldési netem akkor megy, jelenleg várakozik!!!!
Ne mérgelődj bari!
Fenntartani?
ja!
De miért én döntsem el?
Én írok ide is oda is.Úgyhogy megint rossz embert találtál meg!
Persze!
Tarka+én, mi írtunk oda is!
Hali gali!!!

:(((((((((((((((
Írtam a másikra! Érdemes fenntartani azt a fórumot? Mert nem látom értelmét! Ennyit ér a munkám! N puff!