Nincs senki,nincs mit húzni meg a pici GSR is otthon van az istálóban!!Ancsi nagyon uncsi a mai nap!
Gurulj máá eee ide Vpbe aztán dumcsi!Na Csaje mit szólsz??
Mehetsz megint egy karcsit a GSRrel!
Pityu: A kérdés az hogy melyik motorra gondolsz mert ugyebár van az S meg az R ! :)
Az S 10 az R 20 lóerővel több mint az SV a tudomásom szerint! Nekem R van és egyáltalán nem kölcséges a kissebb, megszokott szervízelése, de ha bele kall nyúlni az sokkba kerül, de hát melyik nem!
Fogyasztása szerintem k...va jó, mindenkitől ezt hallom! Az enyém ha érdekel 5.8 - 7.5 között mozog!
Gumit jobban eszi mint egy sor 4 de hát ez V2 és valamit valamiért!!!
Nincs semmi gond a motorjával, de azt hiszem a 98-2000 ig gyártott S-es változattal van csak a gond a szelepekkel! De ezt a többiek jobban tudják!!!
Nekem nagyon bejön és sok időre meg szeretném tartani! Vazz vegyél TL-t jó motor! :)
Arra lennék kíváncsi hogy mik a tapasztalataitok a TL-lel mert gondolkozok ilyen motoron,azt mondják jobb mint az SV-k erősseb is meg gyorsabb is.Nekem egy szerelő mondta hogy a TL-ekel sok baj van mindíg hozzá kell nyúlni a motorjához mert állítólag nem bírja a strapát.Na meg arra lennék kíváncsi hogy milyen a fogyasztása,mennyire zabálja a gumi meg a láncot,na meg a strapát hogy bírja és hogy mennyire sűrűn kell szervizelni,költséges e a fentartása?Ja és hogy igaz e amit a szerelő mondott?
Szevasz testvér!
mostanában kevesebbet hallani rólad.Leköt a meló,mi?
Tegnap nézegettem a tl talis képeket,mikor fogom a legkisebb libádat és csorog rám a nyála.
Mintha az apját látnám!
Nagyon jópofa kis csaj!
Na hejj.
...és tudod milyen jól müködik????!!!
Már a GSR-t csábításra használod?
Gurulj máá eee ide Vpbe aztán dumcsi!Na Csaje mit szólsz??
Mehetsz megint egy karcsit a GSRrel!
Én csak a nyálcsorgásra gondoltam.
Tahrka,küttttem emilt!!
Pityu: A kérdés az hogy melyik motorra gondolsz mert ugyebár van az S meg az R ! :)
Az S 10 az R 20 lóerővel több mint az SV a tudomásom szerint! Nekem R van és egyáltalán nem kölcséges a kissebb, megszokott szervízelése, de ha bele kall nyúlni az sokkba kerül, de hát melyik nem!
Fogyasztása szerintem k...va jó, mindenkitől ezt hallom! Az enyém ha érdekel 5.8 - 7.5 között mozog!
Gumit jobban eszi mint egy sor 4 de hát ez V2 és valamit valamiért!!!
Nincs semmi gond a motorjával, de azt hiszem a 98-2000 ig gyártott S-es változattal van csak a gond a szelepekkel! De ezt a többiek jobban tudják!!!
Nekem nagyon bejön és sok időre meg szeretném tartani! Vazz vegyél TL-t jó motor! :)
Neked is köszönöm, megjött a "lnk"
Köszöntem a linket!
Ha Dinó még nem küldte volna el a linket, akkor ittenvan: EZAZ
Jó pihenést otthon!!! A fürdőről meg dobhatnál majd képet! Kiváncsi vagyok rá!
mostanában kevesebbet hallani rólad.Leköt a meló,mi?
Tegnap nézegettem a tl talis képeket,mikor fogom a legkisebb libádat és csorog rám a nyála.
Mintha az apját látnám!
Nagyon jópofa kis csaj!
Na hejj.
ja!
De miért én döntsem el?
Én írok ide is oda is.Úgyhogy megint rossz embert találtál meg!
Tarka+én, mi írtunk oda is!
:(((((((((((((((
Írtam a másikra! Érdemes fenntartani azt a fórumot? Mert nem látom értelmét! Ennyit ér a munkám! N puff!