Jelentkezem....bár látom hogy nem nagyon hiányoztam!
Csak Pfvári-nak hianyoztam...
Senkit nem feledtem el Tornyi...csak volt egy nem túl szerencsés motor bal-esetem úgyhogy gyógyulgattam!
Valaki nem ohajt olcsón TL-t venni....és nem a bagyipetyáéra gondoltam azt a mai napig nyögöm előre is köszi!
Mostmár legalább tudom miért van a KOllár Úr-nak ilyen szép nagy háza!
Nekem meg még mindig tengernyi adósságom,és ma holnap csak széken ülhetek és nem motoron!
Azért előre is köszönöm a segítőknek...Imrufó-nak a sok sok türelemért BerikZ-nek a még több türelemért...és Peti-nek a segítségért...meg az egész TL-Klubnak jóanyánknak is Ancsikának!
Szevasztok ,már jó régen sikerült ide írnom de mindíg lekérdezem a legujjabb hireket a mamától.
Megragadom az alkalmat és kívánok ezuton is minden kedves barátomnak minden szépet és jót !!!
Dinó : belenéztem a fergeteges rotációs on board vibrátor show-dba,hát próbálkoztam már mindennel lefogtam még a monitort is de semmi nem hassznált elég szarok arra felé az utak mi???
Mi is készítettünk ma videót Gábor jóvoltából (talán hamarosan piacra kerül ) ,hát nálunk jobbak az utak ?!?!
Mi van azokkal akikről nem igazán hallunk , Bobó élsz még ???
Hogy vagy imrufó ???
Na mégegyszer mindenkinek minden jót .
Motoros üdv : ROCK
Azért rángattam a kamerát h ne égjen Berik és Pfvári kollega..
Tudjátok h én nem szeretek pirítani, csak egy kis zenével szerettem volna szolgálni, főleg az utolsóval.
Jelentkezem....bár látom hogy nem nagyon hiányoztam!
Csak Pfvári-nak hianyoztam...
Senkit nem feledtem el Tornyi...csak volt egy nem túl szerencsés motor bal-esetem úgyhogy gyógyulgattam!
Valaki nem ohajt olcsón TL-t venni....és nem a bagyipetyáéra gondoltam azt a mai napig nyögöm előre is köszi!
Mostmár legalább tudom miért van a KOllár Úr-nak ilyen szép nagy háza!
Nekem meg még mindig tengernyi adósságom,és ma holnap csak széken ülhetek és nem motoron!
Azért előre is köszönöm a segítőknek...Imrufó-nak a sok sok türelemért BerikZ-nek a még több türelemért...és Peti-nek a segítségért...meg az egész TL-Klubnak jóanyánknak is Ancsikának!
A tasla