Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok!

Jelentkezem....bár látom hogy nem nagyon hiányoztam!

Csak Pfvári-nak hianyoztam...

Senkit nem feledtem el Tornyi...csak volt egy nem túl szerencsés motor bal-esetem úgyhogy gyógyulgattam!

Valaki nem ohajt olcsón TL-t venni....és nem a bagyipetyáéra gondoltam azt a mai napig nyögöm előre is köszi!

Mostmár legalább tudom miért van a KOllár Úr-nak ilyen szép nagy háza!

Nekem meg még mindig tengernyi adósságom,és ma holnap csak széken ülhetek és nem motoron!

Azért előre is köszönöm a segítőknek...Imrufó-nak a sok sok türelemért BerikZ-nek a még több türelemért...és Peti-nek a segítségért...meg az egész TL-Klubnak jóanyánknak is Ancsikának!

A tasla
Ráheggesztem majd a kamerát a tankra és csinálok egy remegésgátlós videjót is!!!
Szevasztok ,már jó régen sikerült ide írnom de mindíg lekérdezem a legujjabb hireket a mamától.
Megragadom az alkalmat és kívánok ezuton is minden kedves barátomnak minden szépet és jót !!!

Dinó : belenéztem a fergeteges rotációs on board vibrátor show-dba,hát próbálkoztam már mindennel lefogtam még a monitort is de semmi nem hassznált elég szarok arra felé az utak mi???
Mi is készítettünk ma videót Gábor jóvoltából (talán hamarosan piacra kerül ) ,hát nálunk jobbak az utak ?!?!
Mi van azokkal akikről nem igazán hallunk , Bobó élsz még ???
Hogy vagy imrufó ???
Na mégegyszer mindenkinek minden jót .
Motoros üdv : ROCK
Így a babérokat még mindíg ők arathatják le, csak a menetidőt növelik meg plussz egy órával!!!
Peti és Berik... Te akkora hülye vagy Dinó!
Azért rángattam a kamerát h ne égjen Berik és Pfvári kollega..
Tudjátok h én nem szeretek pirítani, csak egy kis zenével szerettem volna szolgálni, főleg az utolsóval.
Hát igen, Dinó barátom, ezen videó mellett alaptalanul szóltad le a mi jó kis szlovák hegymenetünket
Nem kaptál agyrázkódást a motoron???
Mikor lesz olyan video amin gyorsan mész???
Vasárnap volt? Olyan vasárnapi motoros kinézete volt az egésznek!
Rendelni lehet?
Dolgozok egy zsír kamera felfüggesztő kézi készüléken!!!!
Vazz,megfájdult a szemem tőle.. ,ezt meg kell ismételned egy stabil kamerával! Kár.... A zenék viszont nagyon jók
Egy fikarcnyi képet sem vagy hajlandó fölszórni az adatlapodra a tl-es buli valamelyikéről? Ja, és olyat amin nem Te vagy! Ezé seggbe...ás lesz!!!
Nemmondodhogydolgoztális???!!!
Olyasmi full dzsuvás és fáradt vagyok, nemhiába nem nekem való a munka....
Megvolt az arbeit???
Photoshoppal én is szívesen perecelnék!!!!
Meg. Vajon mekkora perec lett a vége,vagy mégsem?
Jóreggelt mindenkinek! Hát ez kicsit megbokrosodott:
Tarka megmondta.
Végülis...
Valami!
De igen, olvastam, de azé ide is karcolhatnánk valamit