Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez aranyos.. B@sszus Tarka Te tudod,hogy nem vagyok sértődős hülye pics@,és nem is azért írtam,hogy könyörögjetek ,ennyire már asszem ismersz.Ja és qrva jó napom van! Csak kinyilvánitottam a véleményem,és rólad nem is rosszalóan írtam,csupán megjegyeztem,hogy máshova vésel.
Kykee!
És utána nézd meg itt az 5274-ik hozzászólást
Nézd meg a 909-ik hozzászólást a gsr klán topicba....
asszem lehet neki kérvényt benyújtani!
Ancsika!
Pici babarózsa ,mit üziztél és hova!Én múltkor néztem és nem találtam semmit?Ne hogy már felnött fejjel megsértődj! Gyere a Klán topicra ott vagyok mindig!Miért nem oda irtál??????
szerintem ma csak rossz napja van!
akkor meg elneengedjétek
ÁÁÁÁÁÁ!
Rock nem írígy!
Szerintem a férje írt mindenkinek titokban, hogy szálljanak le az ancsáról
tőlem még ne búcsúzkodj.
nem tudom miért én vagyok megint a példa.
kezd nyűgössé tenni. nem csak ÉN nem írogatok se ide se oda.
Na pá.
Hiányozni fogtok!
Hy All!
Hát ennek a fórumnak annyi,de ahogy elnézem a másiknak is.
Kykke sem képes válaszolni,bárhova is karcolok neki.Tarka is topicot váltott,így asszem én sem sűrün jövök! Jók legyetek!
Én is remélem Ancsa, de nagyon!!!!!!
Aha ja!
Végülis csak 6 hete tolja az időpontot kifelé.Nekem már leégett volna a pofámról a bőr!!!!!!!

Tornyikám!

Még bepótolhatjuk remélem a közös gurulást az idén!
Szintén nála készül? Mert akkor van 1 olyan sejtésem,hogy még türelemmel légy!
HAli!!!

Jó neked Ancsa sajna én már több mint két hete nem vittem ki a vasat a faluból! :(
Talán majd hétvégén!!!
Tasi: Vagy nem tudsuz olvasni vagy agyadra ment valami! Egy szóval sem mondtam hogy újra akarod értékesíteni csak nagyon de nagyon útálom azt hogy ha valamit megígérnek és nem úgy van!!
Nekem nem mindegy hol áll a plexi mert az az enyém már ne is haragudj!
Nem kell egyből berágni csak mint ancsa s írta jó lene egy kicsit oda figyelni a motoros, tl-es társaidra!
Ennyi az egész!!
Nem mi tehetün arról hogy a dolgaid nem úgy alakulnak ahogy te akaod!
Na csá!!
a mosdÓ mÁr megvan,csak van neki egy 10x60-as Íves elŐlapja,ami mÉg kÉszÜl(2 hete)
Szép napot mindenkinek!

Én is motoroztam hétvégén,bár nem túl sokat,de azért jó volt felülni a pacccira. Estefelé már hideg volt,majdnem megfagytam.
Tarka!
Megérkezett már a mosdód??? Vagy még mindig szivat a csávó?
Tasi!
Nem kell mindjárt mindenkivel összeveszni.Senki nem utál Téged,csak mindenki szeretné visszakapni a cuccát,és ha rendeződnek a dolgaitok egymást közt,akkor szerintem minden maradhatna a régiben,és tutira számítunk rád a tl-es összejöveteleken.
Kykee!
Láttam a képeket,örülök,hogy jól sikerült a túra,persze leszámítva azt a balesetet.
Már megint rádszállt 1 bunkó? Te vonzod őket? Én speciel nem látok rajtad,benned semmi kivetnivalót!
Na pusssz mindenkinek.
Ui: Még nem vitték el a röfit ,pedig már annyira vágyom az új mocccra.
Hejj.
Szoktam veszprémben sokat mocizni.Sárga TL a környéken sincs,csak egy 650 SV.Valószínű engem láttál.
Adidas.
Szasz....! TOK!!!

Látom mindenkinél kiborult a bili ez érthető!

Sorry!!!

Tornyi-nak:-Eszem ágában sincs nem visszaadni a plekót,értékesíteni sem akarom stb...a feltételezés is sértő!

mellesleg nem mindegy hogy most kinek a szekrényében van,vagy le akarod cserélni...mert az más!!!

Berik:-azért nem hívlak föl,mert minden telcsimet letiltották!!!

-De ha este 20 Óra körül,vagy hétvégén hívnál elérnél tutira!

Peti kedves amiről nincs tuti infód abba minek.....bele!

mellesleg az Imrufó elért,beszéltünk is nem olyan rég...igen neki is tartozom!!!

És ha egy kicsit is szolidarítani akartok,akkor a bagyipetyától még véletlenül se vegyetek semmit!!!

Ő hagyott ilyen szarba evvel a Kollár gyerekkel...valamint örül a leo vincik-nek amit B...tak leadni a biztosítóban az egész egy jó nagy átverés volt!

Erröl ennyit!

Ha ez megoldja a dolgokat,és az irántam érzet haragott akkkor V2 bli hívjon fel....a beriknek fizessen...engem meg hagyjon mindenki békén!!!

Van elég bajom!!!

Kiszálltam majd Imrufót felhívom,mert ő legalább nem szarik rám!

A Tasla
énis rá tippeltem
Tarkabarka mester volt 99%