Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mama csak neked, csak ma!!!
Klikk
És az anyukádnak miért nem küldesz emileket????
Valami olyasmi. De nem 100.
Te most már dolgozol vagy mi?
A tegnapi adagot 3 óra alatt küldte el, nem rossz mi??
Átért mind,csak aszittem többet külcc!!!!
Lassan megy mert fos a netem. A tegnapi 48 megából mennyi ért át????? Meg most is megy egy 14 db..
Hát ez túrasport gumi.Nem vehetek 5000-ként rá jó drágát!
A közútra ez is király.
Hát ha még a mocidravaló sportgumával járnál...
Szasz Dino!

Ma elvittem gumiztatni a gépet.Metzit tesznek rá és nem mondom meg mennyiért,mert lehurrogsz megint.
A Z6-al 12000km mentem ebben a szezonban.Aszonták másnak elmegy 15000-t is.Hát én sajna nem más vagyok.Volt ott 1 SV 1000 abban 18000km volt és gyári Michelin gumi.Gazdija nem nagyon cibálja a bajszát!!
Nem igazán hiányzott ez a kis pluszkiadás!
Na nem küldesz emileket????
A csőrendszernek, merthogy szakad az eső!!!
Már épp itt volt az ideje!
2 nap szünet után írok ide egy sort.Csőrendszer.
Látod látod!!!!!
Látod,de buta vagyok,hisz tudhattam volna...
Köszi Metter de én írtam ezt a könyvet!!!
Ez a beszéd!
Ebben a könyvben biztosan találsz olyan fejezeteket,hogy pl:
-hogyan internetezzünk úgy,hogy a főnök ne lássa
-hogyan váljunk láthatatlanná netezés közben
-hogyan klónozzuk magunkat,hogy minnél több időt tölthessek internetezéssel
-kifogások..avagy mit "füllentsek"a főnöknek,ha bebukok,hogy munkaidőben netezek

lapozgasd!
Lesz gép a cégnél is, de az első héten nem azzal szeretnék indítani, na majd holnaputántól!!!
Nagyon tudnám díjazni!
Mivan pajti,csak nem fölmondtál? Vagy már megtaláltad a gépet a cégnél,és a semmittevést???
Készülök na. Öcsike nagy eséllyel a sofőr!!!!!!! Ő még nem iszik annyit, remélem szreg is társul hozzánk, és Rixci no meg Norbi is!!!!
De csak ha bírják a lépést a szeszeléssel és velem!!!!! Nekem már van sofőröm is!!!!
Szép jó reggelt mindenkinek!

Tegnap legurultunk Rock-kal Szigligetre ,hogy rég nem látott kisfiammal Petivel ,édesapjával, és csapatukkal találkozzunk.A randevú rövidre sikerült,de a lényeg,hogy újra láttam őket!!!

Peti!
Örültem a viszontlátásnak,és mond meg apudnak,hogy nagyon vagányul nézett ki abban a bőrszerkóban,és dögös a moccja is! Remélem rendben hazaértetek! Szimpatikusak a barátaid,feltétlen várjuk őket ide a téli motoros buliba!
Szasztok.
Bocsi Peti,hogy így jött ki a hétvége,de határidős volt a kutyaól projekt.Kész kellett lennie,mert a fejembe került volna.
Jó lett volna mocizni veletek,de sajna nem jött össze!