Nekem úgy tünt komolyan mondta,miko hívott...vagy nem? Aszonta ránktelepszik,gyün és marad!És várostnézni sem akar,hanem inkább dumálni,bár még azt is mondotta,hogyha motorral megyünk a városba,akkor én megyek a gsr-el,Ő meg a Röfivel.
Na akkor:
A két lábadat teljesen hátrahúzod a lábtartó hegyére (persze ez csak 6.fokozatban érvényes),és jobb kezed motató és hüvelykujja közé fogod a gázmarkolatot naggggyon óvatosan,majd elkezded tekerni.Ráhasalsz a tankra,közben ide-oda nézegetel,nehogy balesetet szenvedj!!
A gázkar elfordítását addíg folytasd,még úgy érzed,hogy most már elég!
ha így csinálol akkor te is gyorsan almádiba érhetsz!!
De vigyázz:
a badacsonyi mol kúton nincs cukor a kávéban!!!!
Azért mentünk,mert 20x hívtuk telefonon,és nem vette fel,aztán Taki ment haza( egy lépcsőházban laknak),és megkértük csöngessen be hozzá,oszt hívott a Taki,hogy lát fényeket,de nem nyit ajtót.Ugrás be a kocsiba Rockkal+bátyámmal,aztán kulcs belülről az ajtón,természetesen bezárva,így hiába is volt nálam kulcs.Ezután szomszédhoz rohanás,és a bátyám átmászott az erkélyen,még szerencse,hogy nyitva volt az ablak résnyire.Utána meg már hívtam is a mentőket,mert nem tudtuk fölébreszteni.
Miután elmentetek még várt ránk jó kis esti program. Ancsa 52 nénit eszméletlenül találtuk a lakásában,ahova a 3. emeleti erkélyén át jutottunk.Bekómázott,úgy leesett a cukra . Rohammentő,stb....Már jobban van,de még kórházban.
Még jó,hogy lassan mentetek hazafelé,mert Kykee nem jól lát a sötétben...
" 20" perc Keszthely,"42" Almádi+1 kávézás... Mi lett volna,ha gyorsan mentek?
Annyira örülök,hogy itt voltatok!!! Jó kis meglepi volt,bár többször jönnétek.Ennyi hülyeséget amit összehordtatok fél óra leforgása alatt... És,hogy még Kykee jóvoltából a Gsr-t is kipróbálhattam=GYÖNYÖR!!!
Mégegyszer nagyon köszönöm ezt a szombat estét!!!
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni!
Egy TL1000s-hez hátsó űlés kellene,valami jó áron!
E-mail címem: kerteszfarkas@formontautohaz.hu
Előre is köszönöm!
Bár úgy legyen!
Ha ezt elolvassa akkor biztos rámtámad majd!