Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szokott felelőtlen kijelentéseket tenni!!
Bár úgy legyen!

Ha ezt elolvassa akkor biztos rámtámad majd!
Mééééér???
Ááááá!
Kamu!
Nekem úgy tünt komolyan mondta,miko hívott...vagy nem? Aszonta ránktelepszik,gyün és marad!És várostnézni sem akar,hanem inkább dumálni,bár még azt is mondotta,hogyha motorral megyünk a városba,akkor én megyek a gsr-el,Ő meg a Röfivel.
Ááááá!
Kamu!
Képzeld,hétvégén ideköltözik Kykee!Legalábbis aszonta Szombaton legyün,oszt vasárnap megyen elfele.
Miért mivel megyek? Ja ,a Tl-eddel?? Már értem...
A cukrot mindenképppen vidd magaddal.
Nehogy a sebességtől te is bekómáljál!

Köszi a hasznos tanácsot,akkor majd viszek magammal cukrot!

Na akkor:
A két lábadat teljesen hátrahúzod a lábtartó hegyére (persze ez csak 6.fokozatban érvényes),és jobb kezed motató és hüvelykujja közé fogod a gázmarkolatot naggggyon óvatosan,majd elkezded tekerni.Ráhasalsz a tankra,közben ide-oda nézegetel,nehogy balesetet szenvedj!!
A gázkar elfordítását addíg folytasd,még úgy érzed,hogy most már elég!
ha így csinálol akkor te is gyorsan almádiba érhetsz!!
De vigyázz:
a badacsonyi mol kúton nincs cukor a kávéban!!!!
Lécci,léccci tanítsd meg nekem a lábújjhegyen való gázhúzást.
Azért mentünk,mert 20x hívtuk telefonon,és nem vette fel,aztán Taki ment haza( egy lépcsőházban laknak),és megkértük csöngessen be hozzá,oszt hívott a Taki,hogy lát fényeket,de nem nyit ajtót.Ugrás be a kocsiba Rockkal+bátyámmal,aztán kulcs belülről az ajtón,természetesen bezárva,így hiába is volt nálam kulcs.Ezután szomszédhoz rohanás,és a bátyám átmászott az erkélyen,még szerencse,hogy nyitva volt az ablak résnyire.Utána meg már hívtam is a mentőket,mert nem tudtuk fölébreszteni.
Sietett a lányához!
Meg nem is volt "annyira" sötét!!!
Azért nagyon óvatosan--szinte lábujjhegyen-- húztuk a gázt,nehogy valami gáz legyen.
Azt a mindenit!!!!
Mekkora mák,hogy mentetek!!!
Elfelejtette az inzulint?Vagy mi?
Jobbulást!!!!!!
Miután elmentetek még várt ránk jó kis esti program. Ancsa 52 nénit eszméletlenül találtuk a lakásában,ahova a 3. emeleti erkélyén át jutottunk.Bekómázott,úgy leesett a cukra . Rohammentő,stb....Már jobban van,de még kórházban.
Halihó Tarka!

Még jó,hogy lassan mentetek hazafelé,mert Kykee nem jól lát a sötétben...
" 20" perc Keszthely,"42" Almádi+1 kávézás... Mi lett volna,ha gyorsan mentek?
csaó mami!
Sziasztok!

Dino!
kérhetném én is azt a linket?
Persze csak ha nem gond.
diddy75@freemail.hu

thnx!
Tarka!

Annyira örülök,hogy itt voltatok!!! Jó kis meglepi volt,bár többször jönnétek.Ennyi hülyeséget amit összehordtatok fél óra leforgása alatt... És,hogy még Kykee jóvoltából a Gsr-t is kipróbálhattam=GYÖNYÖR!!!
Mégegyszer nagyon köszönöm ezt a szombat estét!!!
Ment a mail benne a linkel amiből tudsz rendelni!!!
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni!
Egy TL1000s-hez hátsó űlés kellene,valami jó áron!
E-mail címem:
kerteszfarkas@formontautohaz.hu
Előre is köszönöm!
Szerintem,ha nagyon akarom,menni fog az karton papir nélkül is!
Én volnék és a pici GSRem!
Majd menni fog Ancsa-jom,de ne feledd aki kerekezik az esik is!
Viszon pisilni azt tudsz állva mint a fiuk,egy karton papirral amit félbe hajtasz!
felrakod a vidit?
ja,és rock mikor tanulét meg egykerózni?
mert régen aztmondta,hogy nagyon félti a motorját,azért nem egykerózik