Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok TL-esek!!

Számíthatunk valamelyikőtökre a holnapi demonstráción???
Az időjósok azt mondják, hogy a hidegfront még ma átvonul szeretett országunk felett...
Üdv néktek!
Hali!!

Nyugi Ancsa délután már jó idő lesz!!!!
Gyere MSNre beszélnünk kéne!
VALAKI NEM MEGY-JÖN A TÜNTETÉSRE????
Kiderült...csak nem az ég ,mehetünk kocsival
Ne aggódj Peti, elvileg gyorsan átvonul a hidegfront...ma mi is motorral akarunk Austriába menni,majd még kiderül....
Holnap indulunk a keleti végekre, az időjárás meg úgytűnik alánkfűt megint rendesen... Ez már úgytűnik rendszeres... Idén a Hetési buli volt az egyetlen olyan utam, ami 100Km-nél hosszabb és nem kaptam esőt
Ennyire kiakadtál??? Javascript stb izébigyó..//rtopaijnc.
Ej-ej akkor ez nem lesz egyszerű szülés :(javascript:smile(document.frmmsg.body,"10");document.frmmsg .body.focus()
javascript:smile(document.frmmsg.body,"10");do cument.frmmsg.body.focus()
Sajnos a mi barink hengerfeje is meghalt.Rossz hír:neki se sikerült még szerezni.
Sziasztok. A segítségeteket kérném,a barátom Tl 1000s mocija meghalt,szügsége lenne komplett hengerfejre /első/ ha valaki tud valahol,kérem jelezze. Előre is kösz.
Én is csinálnék egy videót csak először kell egy kamera.. nem, nem a home videóra gondoltam!!

Nincs mit BerikZ, örülök hogy segíthettem, de azért szavadon foglak!
Akkor én meg egy Home Videot
Vagy egy Samsungot!
A hétvégén énis készítek még egy mátrás változatot :)
Szia Berik!
Izgatottan várjuk a videót!
Na Üdv emberek!

Eddig nem nagyon voltam netközelben,általában pesten voltam. Gondoltam jelentkezem,hogy megvagyok. Ha kész van a videókamera vmelyik nap a héten szeretném már VÉGRE feltenni a motorra,aztán csinálok egy on-boardot.

Mindenkinek minden jót!
Szreg örülök,hogy újra látlak errefelé,nem is igazán sikerült még megköszönnöm a siroki szállást, ígérem bepótóljuk egyszer.
Én ezért írok két helyre.Innen azért nem szivesen szakadok el, mert itt is vannak kedves barátaim Pl. Gsr-es srácok stb.
Jól esik,hogy mellettem állsz
Ja mégvalamit. Ide azért nem nagyon szoktam írkálni, mert a saját fórum becsületét szeretném javítani, és Tornyinak tisztelegni az önzetlen munkájáért!!!!!
Mama válaszoltam a másik fórumon!!!!! Nem vagy egyedül!!!!!!
Sziasztok!

Egy kérdés: most hagyjuk megdögleni a topicot?.. akkor én sem erőltetem tovább a dolgokat. Hiányzik a csapat, annyi mindenről tudnánk diskurálni..nézzétek meg a gsr-t.Ott sem csak a motorokról van szó, hisz nem csak a motoron éljük minden percünket (sajnos),van téma még bőven.Hogy őszinte legyek az sem esik jól,hogy Tarka már csak a szomszédba ír ha netközelben van, de a másik oldalon meg tudom érteni, hisz nincs kinek ide írnia. Nem tettem volna szóvá ezt az egészet, ha a másik fórumunkon pörögnének az események...de ott is pangás van.Nyilván érthető, hogy vannak fontosabb elfoglaltságok, és az is ,hogy nem tud mindenki hozzáférni a világhálóhoz,de mostanában mindenki hanyagolja ezt az oldalt.Ha így érzitek, hogy nincs rá szükség, akkor én is hanyagolni fogom.
Szerintem ez nem egy Tl fórum volt, hanem a Tl fórum,ahol komoly barátságok születtek, és mindenkinek volt egy jó, és kedves szava a másikhoz.Talán ez az ami hiányzik...
Remélem senki nem haragszik meg őszinteségemért,megbántani senkit nem akartam.
Az egy nagyon tutko túraútvonal!két hete gurult arra a GSR klán!jót bandáztunk,zabáltunk a Szalajka-völgyben aztán haza!aznap csak 662km sikerült!de volt egy jó gurulás egy csapatban 16 GSR meg egy Hornet és egy ER-6N!
üdv TLesek,Ancsika neked meg
mielőtt valaki megszólna h 2tvel nem szokás motorfékezni, azért irtam le mert ott mindig megy a kuplung is rögtön ha nema gázt huzod. ezt megszokod és egy v2-n is ezzel kezdesz játszani, és nem lököd vissza a golyóidat az első visszaváltásnál a gyomrodba
egy 125ös 2t azért felkészíthet rá... nem is az 1000ccm-re hanem amit irsz pl a a v2 kakrakterisztikájára. pl a a v2 qrva erős motorfékére stb... de hát mind1. ja azt tudom g BerikZ óvatosan megy, láttam a videóját.
köszi a számot!
Azért 125-ös 2T után a V2 1000 igenis durva váltás. Nem a teljesítmény miatt, hanem a sport V2 karakterisztikája miatt. Egy V2 sportmotort megülni szerintem majdhogynem a legnagyobb kihívás!
BerikZ kolléga pedig nem egy évet motorozott mielőtt váltott, és mivel motoroztam vele nem keveset azt is tudom hogy az átlagnál SOKKAL megfontoltabb és óvatosabb ember! De mégy így is sikerült sajnos összetörnie magát tavaj, totálkárra írva a TL-t. Más kérdés hogy nem ő volt a hibás.
Mi sem megyünk...mi is hallottunk egy-smást.Ja a Taki telszáma:0630/ 2269063,a múltkor kérted.