Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bencee! S.O.S.!!!

Gyere már és magyarázd el légyszi,hogy hogy értetted!
én úgy vettem ki a bencce szavaiból,hogy épp ellenkezőleg.márminthogy nem zavarja,ha egy topikban nem csak a motorokról van szó,és az sv topik azért punnyadt,mert mindenkinek ugyanolyan fos....a van és már mindent kitárgyaltak kezdve a gumimérettől a kis rendszámtartóig!
szerintem!
Marha!
Úgy látzik,hogy:
Bencee!

Most őszintén,de tényleg,tán zavar,hogy itt a Tl-es baráti körben,vagy a többi topicban,más téma is előjön,mint a motor?? Már nem balhézni akarok,de miután épp nincs túrabeszámolós élményünk,mert,hogy tél van,és per pillanat senki nem kapta szét a gépét,vagy ha igen,akkor mindent tud,és nincs kérdése,akkor be sem írjunk a barátoknak? Hogy látod ezt??
Aha!
Minden SV-sfanatikusan szerelmes a motorjába!!!!

Hallod (olvasod) Ancsika!!
mert abban a topicban még a motorról van szó?
Csáó! Most látom csak,hogy milyen topicba tévedtem.. TL 1000?? Hisz nekem nem is olyan motorom van... És azt is észrevettem,hogy van itt nekemvaló topic,ugyhogy leléptem!

Nem megyek sehova! Nincs az a pénz,hogy elhagyjalak benneteket! Beleolvastam az Sv topicba,de nagyon punnyadt.
szia!
ilyen könnyen feladja????
nem egy kitartó típus!
Most írta a srác,hogy feladja! Nem olyan veszélyes a postaköltség 1200 körül van.
Igaz helyileg Ácson van a cucc...az 40 km Tatabányától..
A posta sem lészen óccsó :)
Licitáltam,az egyik ismerősöm javára(Karellazállatnak) 1 occsó 17-es monitorra,és később láttam csak,hogy személyesen lehet csak átvenni.Ezért most az a szitu,hogyha valamellik haverom járna arra,kifizetné,és feldobná nekem postán.
Mit gondolsz Peti??
Balinak nincs messze
Milyen ügyben?
Esetleg ,véletlenül nem jár valaki Komárom felé??
Ne sírjon a szád! Biztos nagy lóvé is jár az előléptetéshez! Azé gratulálok fiam,csak így tovább!
Kapsz ide is egy ilyet:
Sajnos ez most a legnehezebb ugyanis főnökké léptettek elő a cégnél jan 2 től ami így már garantálja a napi 14 órás munkarendet, és kibaszott nagy felelőséget.
Azt hittem Tarka csak hülyült,amikor a másik fórumunkra írt.. Bár hülye vicc lett volna..
Gyógyulj meg drága Dino barátom!
Sejtettem,hogy valami ilyesmi vége lesz a nagy évvégi mulatozásodnak!
Jobbulást Te kis alkesz! Ki ne lukadjon a gyomrod!
Igen keményen ugyanis hasnyálmirigy gyulladással végeztem az ünnepeket. No alkohol, no kávé, no cigi, és no minden jó, természetesen fullos koplalással.
Remélem ott is hoztad a formádat!

Szép parókája van a haverodnak az uccsó képen!