én úgy vettem ki a bencce szavaiból,hogy épp ellenkezőleg.márminthogy nem zavarja,ha egy topikban nem csak a motorokról van szó,és az sv topik azért punnyadt,mert mindenkinek ugyanolyan fos....a van és már mindent kitárgyaltak kezdve a gumimérettől a kis rendszámtartóig!
szerintem!
Most őszintén,de tényleg,tán zavar,hogy itt a Tl-es baráti körben,vagy a többi topicban,más téma is előjön,mint a motor?? Már nem balhézni akarok,de miután épp nincs túrabeszámolós élményünk,mert,hogy tél van,és per pillanat senki nem kapta szét a gépét,vagy ha igen,akkor mindent tud,és nincs kérdése,akkor be sem írjunk a barátoknak? Hogy látod ezt??
Csáó! Most látom csak,hogy milyen topicba tévedtem.. TL 1000?? Hisz nekem nem is olyan motorom van... És azt is észrevettem,hogy van itt nekemvaló topic,ugyhogy leléptem!
Nem megyek sehova! Nincs az a pénz,hogy elhagyjalak benneteket! Beleolvastam az Sv topicba,de nagyon punnyadt.
Licitáltam,az egyik ismerősöm javára(Karellazállatnak) 1 occsó 17-es monitorra,és később láttam csak,hogy személyesen lehet csak átvenni.Ezért most az a szitu,hogyha valamellik haverom járna arra,kifizetné,és feldobná nekem postán.
Mit gondolsz Peti??
Sajnos ez most a legnehezebb ugyanis főnökké léptettek elő a cégnél jan 2 től ami így már garantálja a napi 14 órás munkarendet, és kibaszott nagy felelőséget.
Igen keményen ugyanis hasnyálmirigy gyulladással végeztem az ünnepeket. No alkohol, no kávé, no cigi, és no minden jó, természetesen fullos koplalással.
Gyere már és magyarázd el légyszi,hogy hogy értetted!