Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

láttam veszprémbe egy sárga és egy nemtommilyen szinű tl-t a mekinél,vbagyis csak elmentek
előszőr elmentek a autópálya irányába,majdvisza jött a sárga tl
inen volt?
Drága Kykee!

Hát hogyan is tudnék én reád haragudni .Te kis butus! Csak valahogy mostanában nem nyúzom annyit a sz.gépet.Helyette inkább motorozok .Jól vagytok? Mama,Kytty????
Ancsika!
Sirály a képek az adatlapodon!
Remélem jól vagytok!mostanság nem irkálsz nekem,mi van bedurcáltál valamin felém????nyáá nyéé,mi atta tipi?
Szia! Mit értesz az alatt h projektoros lámpa? A gyárikomplett lámpatestre gondolsz, vagy csak a benne lévő projektoros tompított egységre?
Sziasztok!Lenne 1 nagy kérésem hozzátok. TL 1000 S-hez projektoros lámpát keresek. Bontottat! Ha tudtok segíteni, az jó lenne. Köszi
Majd megpróbálom holnap. Most értem back to the kolesz,már nem hívom,majd holnap.
06-70-550-0898
tasi száma ez, van nekem is meg.
BerikZ kollégám! Én ezen a számon értem el! 06-70-525-8191 vagy 06-70-550-0898
Mert gondoltam az a szám csak csak él amit a motor hírdetésbe megadott.

Sziasztok
MER NEM VESZI FEL?
Ja és ingyen hívható!!!!!
Tasit a barinője számán lehet elérni:0670 7725154
Csak szóljatok srácok!
Hali gali!!!

Nekem sem hajlandó visszaküldeni a gyári pleximet!!
Úgy látszik TASI ilyen szava hihető "URIEMBER" !!!! Pff erre most mit mondjak!!!
De akkor mi az új száma? Meg visszahívhatna.
namármost ez a nem akarja visszaadni, ez abban az esetben működik, hogyha kifizette már neki az árát, amit én úgy tudok hogy nem áll fenn... tehát kedves tasi barátom ha valóban így áll a dolog, akkor illendő volna kérésre visszaadni...
BerikZ! Tasi azért nem veszi fel a telefonját mert van még egy pár száma és azt a telefont nem hordja magánál.
Ma beszéltem vele és nem akarja visszaadni neked a két sportdobot.
De azért beszélj még vele légyszi!
Állítólag Elenortól sem akar megszabadúlni.

Üdv mindenkinek
sziasztok van egy havernak egy TL1000S-e amit eladna vagy elcserélné KTM 620 SC-re.
A motor: 1998as, fém fékcső, sportdob, svájci import.
Kint streetfighternek átalakítva, de sosem lett arra használva!
Nagyon szép állapotban (tényleg), polírozott felnik, jó gumik, egyenes kormány stb. stb.
Szerintem érdemes megnézni
ára 1miller
Tasi!

Miért nem veszed fel a telefonod?
Ne bőgj Ancsika!
Csák szóljál tesókám oszt gyüvünk börrögni a bőgőkkel!!!!!
lákszi még rájaér!
Köszönöm szépen!
Hamaroszan bisztoszan lesz lákszi is??!!
Berik!

Csak gratulálni tudok!!!! Most láttam az iwiwen a barátnőd..már értem, miért mondtad le az utolsó bulit!Nagyon szép a kicccsaj!
Sok Emil!!!!
Ez csak 1...