Az mit takar,hogy feltételesen? Petikém ,nyomjad őket (barátaidat),hogy tutira mondják meg,hogy jönnek é vagy se nem.Amugy ,nagyon örülök,hogy előreláthatóan illen sokan jöttök!
Ancsinelli!
Itt volt nálam innen topicolt és már én is elkaptam!!!
Nekem ki fogja a gondomat viselni???Nekem is a Zsuzska????Az Ő Hárris barátjától kaptam el!!!!
Itt viszketek,vagy amit akartok!!
Fogysztás: amikor 5.7 - 6.3 a fogyasztás akkor kb 120-140 km/h két személlyel és túrázás közben!
amikor 6.5-7.5 között az vagy 1 vagy 2 személlyel 180 feletti tempó és város használat is van benne!
Gumi: Változó mert kérdés hogy mennyire hajtod, viszel-e valakt, mennyit gyorsulsz stb.!
Én használtan veszem rá a gumit így átlagba 3000-3500 kmet bír! AZ új fogalmam sincs! Szerintem 6.8 ezret biztos! Többiek???
Ha veszel szerintem 2000-nél öregebbet semmi kép ne! Az enyém 2000 gyártású és én is hosszú távra tervezem vele a közös utakat! :)
A szerelődnek: A TL-hez NEM mindig kell hozzányúlni, de igényes motor! Aki betartja a fontos dolkokat azzal nem lehet nagy gáz TALÁN! De a rizikó mindegyiknél benne van! Eddig nekem bevált! Remélem így is marad!
Több info, szervízkönyv stb.: www.tlklub.atw.hu --n!
Helló Tornyi azt akarom kérdezni ami fogyasztást leírtál az vegyes használatba húztad ki belőle,mert én szeretek lassan is menni meg gyorsan is,ja amúgy az R-es változaton gondolkozok én is.És a gumi kb mennyi kilómétert bír?és akkor ne féljek semmi olyantól amit a szerelő mondott hogy mindíg csinálni kell rajta valamit?És a tied mikori kiadású,ha én veszek én is sok időre akarom megtartani csak a évjárat is számít nállam.
Ja, feltételesen Gambesz is listán lebeg!
2.Peti + (Lujó, Réka, köjök, stinky, berikz, imrufo, a szőke herceg, bazsi, skuló, sarkadi gabi) + zsolti a béka
3. Tornyi + Tornyiné (Öreg tornyi, öreg tornyiné, traktoros bandi, ivó péter, kiscsiszy és még mit tom én!)
4.
5.
Szőke herceg,mi?
2.Peti + (Lujó, Réka, köjök, stinky, berikz, imrufo, a szőke herceg, bazsi, skuló, sarkadi gabi) + zsolti a béka
3.
4.
5.
Peti nyomására ,elkezdeném a listát,mert itt a nyakunkon a téli buli,és a szobafoglalásokat ideje elkezdeni intézni!
1.Ancsa-Rock
2.
3.
4.
5.
itt van minden a cuccok menünél!
Itt volt nálam innen topicolt és már én is elkaptam!!!
Nekem ki fogja a gondomat viselni???Nekem is a Zsuzska????Az Ő Hárris barátjától kaptam el!!!!
Itt viszketek,vagy amit akartok!!
köszi a jókívánságokat!
Hehe! Király latt Ancsa!!!!
Tarka neked meg JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval,ezt a képet akartam föltenni!!!
Igen jó kedved van ahhoz képest,hogy ilyen beteg vagy! De látom van aki gondodat viseli!
GyÓGYULÁST!!!!!
majd kiváncsi leszek rá élőben!
Fogysztás: amikor 5.7 - 6.3 a fogyasztás akkor kb 120-140 km/h két személlyel és túrázás közben!
amikor 6.5-7.5 között az vagy 1 vagy 2 személlyel 180 feletti tempó és város használat is van benne!
Gumi: Változó mert kérdés hogy mennyire hajtod, viszel-e valakt, mennyit gyorsulsz stb.!
Én használtan veszem rá a gumit így átlagba 3000-3500 kmet bír! AZ új fogalmam sincs! Szerintem 6.8 ezret biztos! Többiek???
Ha veszel szerintem 2000-nél öregebbet semmi kép ne! Az enyém 2000 gyártású és én is hosszú távra tervezem vele a közös utakat! :)
A szerelődnek: A TL-hez NEM mindig kell hozzányúlni, de igényes motor! Aki betartja a fontos dolkokat azzal nem lehet nagy gáz TALÁN! De a rizikó mindegyiknél benne van! Eddig nekem bevált! Remélem így is marad!
Több info, szervízkönyv stb.: www.tlklub.atw.hu --n!
Jelenleg én még csak a másik oldalon állok! Az elcsábíthatók között.
Az a baj, hogy csak 1 lány ismerek akinek GSR-je van!
Más megoldás nem érdekel!
Úgyis közelebb van Ausztria, mint Veszprém!