Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jut eszembe,ha minden igaz Tasiék is jönnek,legalábbis ezt mondta,mikor felhívott.
Az mit takar,hogy feltételesen? Petikém ,nyomjad őket (barátaidat),hogy tutira mondják meg,hogy jönnek é vagy se nem.Amugy ,nagyon örülök,hogy előreláthatóan illen sokan jöttök!
Jessztus, na ez így szép lesz
Ja, feltételesen Gambesz is listán lebeg!
1.Ancsa-Rock
2.Peti + (Lujó, Réka, köjök, stinky, berikz, imrufo, a szőke herceg, bazsi, skuló, sarkadi gabi) + zsolti a béka
3. Tornyi + Tornyiné (Öreg tornyi, öreg tornyiné, traktoros bandi, ivó péter, kiscsiszy és még mit tom én!)
4.
5.
Te piszok!

Szőke herceg,mi?
1.Ancsa-Rock
2.Peti + (Lujó, Réka, köjök, stinky, berikz, imrufo, a szőke herceg, bazsi, skuló, sarkadi gabi) + zsolti a béka
3.
4.
5.
Szasztok!

Peti nyomására ,elkezdeném a listát,mert itt a nyakunkon a téli buli,és a szobafoglalásokat ideje elkezdeni intézni!

1.Ancsa-Rock
2.
3.
4.
5.
www.tlklub.atw.hu
itt van minden a cuccok menünél!
Hello, Pasti vagyok megköszönném ha elküldenéd a címet ahonnan letöltötted a Suzuki TL-S szervízkönyvét kéne nekem is. Előrre is köszi.
Már rég túl van rajt Kykee,csak vaklárma volt..
Kykee lelkileg veled vagyok!!!!!!
Ancsinelli!
Itt volt nálam innen topicolt és már én is elkaptam!!!
Nekem ki fogja a gondomat viselni???Nekem is a Zsuzska????Az Ő Hárris barátjától kaptam el!!!!
Itt viszketek,vagy amit akartok!!
meggyógyútam eee.
köszi a jókívánságokat!
Hali gali!!!

Hehe! Király latt Ancsa!!!!

Tarka neked meg JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt elb@szt@m
Szóval,ezt a képet akartam föltenni!!!
Szegény Tarka!

Igen jó kedved van ahhoz képest,hogy ilyen beteg vagy! De látom van aki gondodat viseli!

GyÓGYULÁST!!!!!
Tarka engem is látni fogsz!!!
hűűű ez faszán néz ki.
majd kiváncsi leszek rá élőben!
Szasz Pityu!!

Fogysztás: amikor 5.7 - 6.3 a fogyasztás akkor kb 120-140 km/h két személlyel és túrázás közben!
amikor 6.5-7.5 között az vagy 1 vagy 2 személlyel 180 feletti tempó és város használat is van benne!
Gumi: Változó mert kérdés hogy mennyire hajtod, viszel-e valakt, mennyit gyorsulsz stb.!
Én használtan veszem rá a gumit így átlagba 3000-3500 kmet bír! AZ új fogalmam sincs! Szerintem 6.8 ezret biztos! Többiek???
Ha veszel szerintem 2000-nél öregebbet semmi kép ne! Az enyém 2000 gyártású és én is hosszú távra tervezem vele a közös utakat! :)
A szerelődnek: A TL-hez NEM mindig kell hozzányúlni, de igényes motor! Aki betartja a fontos dolkokat azzal nem lehet nagy gáz TALÁN! De a rizikó mindegyiknél benne van! Eddig nekem bevált! Remélem így is marad!
Több info, szervízkönyv stb.: www.tlklub.atw.hu --n!
Helló Tornyi azt akarom kérdezni ami fogyasztást leírtál az vegyes használatba húztad ki belőle,mert én szeretek lassan is menni meg gyorsan is,ja amúgy az R-es változaton gondolkozok én is.És a gumi kb mennyi kilómétert bír?és akkor ne féljek semmi olyantól amit a szerelő mondott hogy mindíg csinálni kell rajta valamit?És a tied mikori kiadású,ha én veszek én is sok időre akarom megtartani csak a évjárat is számít nállam.
Tarka íme az idomom!!!!!
Hát igen,ahova megyek az 81 km,Kykee sajnos 110 km
Nem tudom, mert nekem még nincs!

Jelenleg én még csak a másik oldalon állok! Az elcsábíthatók között.
Az a baj, hogy csak 1 lány ismerek akinek GSR-je van!
Más megoldás nem érdekel!
Szia Ancsa!
Úgyis közelebb van Ausztria, mint Veszprém!