Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hááát azt már lestoppoltam reggel elvileg
Megoldanánk valahogy...
K4 sárvédőről privátban dobsz egy árajánlatot?
Az új szerzemény. Jobban örülök neki mint az új guminak.
Hát ha nem, hát nem. Ezek szerint lehetetlen. Párszor már hallottam hasonlót, ha ennyien mondják biztos így van. Hülyecápa.
Akkor az 5 napos kiruccanás lesz nekem
Akkor az Imrufonál alszunk...
Jólvan.
Benne vagyok
Majd küldök listát, ha jössz májusban akkor hozhatnál pár alkatrészt, meg azt a légszűrőt amit találtál.
Borcsa, támogatom a Szentesi paprika termesztőket.
Mehetünk a Mátra felé is, csak kicsit hosszabb...
De lesz miből aprítani a pályanapon...
Persze, mert különben Sosem fogyott volna el az egyenes idén is arra megyünk szentes fele vajon
Ja aztán majd mehetek trágyát pakolni Esténként
Aztán csodálkozott volna, ha bekerült volna a holnapi újságba...
A műkedvelőknek a szar út se számít. Szombaton Füred előtt megelőztem egy túramókust, de már félúton Mátraházára lenyomott. Jobbos kanyarban, engem meg még négy autót. Aztán még egy jobbos, 3 autó meg egy busz. Két személlyel. Szépen ment, de full bolond volt az ember.
Na mindegy, én azért örülök hogy végre megcsinálják az utat, unom már a kátyúkerülgetést...
Már egy hónapja szabi kiírva, euro beváltva.
Szerinted?
Be is kéne fogni egy olyan traktoros szöszit, aki 3000Euro-t keres...
Az lesz ;)
Csak ügyesen!
Nekem szép legyen ám, mert különben elkérem a Janótól a flexét...
Amikor velem mentél, akkor nem volt baj. Asszontad, mehetünk gyorsabban is... Én mentem...
Ott mindig van olyan forgalom.Kivéve éjjel. Na jó, Lepence és Dömös közötti egyenesben néha adhatsz neki, de az ritka, mert mindig utolérnél valami autót.
Első pillanattól kezdve arról beszélek, hogy direkt olyankor megyek, amikor kicsi a forgalom. Olyan napokon, mint pl. a mai eszembe se jut motorozni. Fűnyírós nap az ilyen.
Arról tényleg nem te tehetsz, de hidd el az a motoromon sem múlik! De hogy általában tele van az út autókkal oda vissza az tuti. És ha te 260al mész országúti tömegnyomorban az a te dolgod. :)
Hát arról, hogy a Te motorod nem gyorsul én nem tehetek. Szerinted mégis mi akadálya van annak, hogy ha Dömösi hajóállomástól a Visegrádi hajóállomásig felgyorsulj ennyire. Jó lehet, hogy 5-tel kevesebbre. Akkor Neked van igazad, bocs.