A műkedvelőknek a szar út se számít. Szombaton Füred előtt megelőztem egy túramókust, de már félúton Mátraházára lenyomott. Jobbos kanyarban, engem meg még négy autót. Aztán még egy jobbos, 3 autó meg egy busz. Két személlyel. Szépen ment, de full bolond volt az ember.
Na mindegy, én azért örülök hogy végre megcsinálják az utat, unom már a kátyúkerülgetést...
Ott mindig van olyan forgalom.Kivéve éjjel. Na jó, Lepence és Dömös közötti egyenesben néha adhatsz neki, de az ritka, mert mindig utolérnél valami autót.
Első pillanattól kezdve arról beszélek, hogy direkt olyankor megyek, amikor kicsi a forgalom. Olyan napokon, mint pl. a mai eszembe se jut motorozni. Fűnyírós nap az ilyen.
Arról tényleg nem te tehetsz, de hidd el az a motoromon sem múlik! De hogy általában tele van az út autókkal oda vissza az tuti. És ha te 260al mész országúti tömegnyomorban az a te dolgod. :)
Hát arról, hogy a Te motorod nem gyorsul én nem tehetek. Szerinted mégis mi akadálya van annak, hogy ha Dömösi hajóállomástól a Visegrádi hajóállomásig felgyorsulj ennyire. Jó lehet, hogy 5-tel kevesebbre. Akkor Neked van igazad, bocs.
K4 sárvédőről privátban dobsz egy árajánlatot?
Jólvan.
Majd küldök listát, ha jössz májusban akkor hozhatnál pár alkatrészt, meg azt a légszűrőt amit találtál.
Na mindegy, én azért örülök hogy végre megcsinálják az utat, unom már a kátyúkerülgetést...
Szerinted?
Nekem szép legyen ám, mert különben elkérem a Janótól a flexét...